alfonso Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Noroc baieti. Numele meu este Cristi si sunt "foarte"nou pe forum. Din acest motiv sper ca nu am gresit topicul si nici nu vreau sa va plictisesc. Eu sunt incepator in practicarea acestui "sport" Am si eu o mare rugaminte. Vreau sa fac o tura de offroad (ceva mai usor, mai soft) de vreo 5 zile prin zona. Ma refer undeva Valenii de Munte, Cheia, Valea Prahovei, Brasov, Siriu. Nu conteaza daca cateodata trebyie sa mai merg si pe sosea. Va multumesc frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Indicatii traseu Cristi, treci pe la regulament si pe la prezentare membri. Apoi sigur vei fi ajutat si cu traseul. Asa e obiceiul casei. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Indicatii traseu Intai te uiti aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=592098 apoi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfonso Postat Septembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Indicatii traseu Scuzele mele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Indicatii traseu :h5 Cel mai simplu sfat ar fi sa urmaresti topicurile de pe aici....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfonso Postat Septembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Indicatii traseu Le urmaresc si am inceput sa le citesc, dar de unele imi dau seama ca sunt mai usoare, de altele nu. Din cauza asta am nevoie de recomadarile voastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 (editat) Re: Indicatii traseu Pai daca-ti face vreo iesire cu ochiu`, poti sa intrebi pe topicul respectiv despre dificultate si daca vor fi probleme pt Hiluxul tau..... Ai fost din Sinaia , pe Paduchiosu, spre Piatra Arsa ? Vezi harta din link-ul de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showpost.php?p=464539&postcount=11 Sau din Moroieni sa urci la Padina, Bolboci etc ? Iar daca vrei sa mergi tu singur, tot prin topicurile alea poti gasi multe informatii despre trasee, rute.......unele au postate si track-urile de GPS...... Editat Septembrie 29, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Indicatii traseu Zona aia a Carpatilor de curbura e chiar serios documentata la iesiri la sfarsit de saptamana, cred ca e cea mai vizitata. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Indicatii traseu Ce cauciucuri ai pe Hilux?:grin:E inaltata?Troliu ceva?...:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfonso Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Indicatii traseu Noroc, masina deocamdata nu are mai nimic pe ea. este asa cum a lasat-o mama ei, dar in scurt timp voi adauga / schimba ceea ce trebuie. Multumesc frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Indicatii traseu Lord`Eko, hai sa ramanem on-topic.....despre masina, cand isi va deschide topic la Toyota.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfonso Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Indicatii traseu Noroc, Dupa ce am stat pana tarziu si am citit posturile voastre m-am hotarat la un traseu soft: Am si eu nevoie de parerea voastra: Bucuresti - maneciu - tabla butii - cheile stanii - cheia Cheia - Grohotis - Valea Doftanei - Sorica - Azuga Azuga - valea azugii - sa ies la sacele. Ce ziceti? Aveti alte idei? Le-am gandit eu sa aiba in jur de 100 km pe zi, tinand cont ca sunt incepator. Multam frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Indicatii traseu Salut in primul rand nu este indicat sa pleci singur avand masina ne pregatita!!!!!!!!!! Poti face un traseu pe care l-am facut si eu singur : traversezi barajul Maneciu-si mergi ,mergi si pe la jumatatea drumului faci stanga si iesi aproape de Cheia , dar ai grija sint unele locuri destul de periculoase!!!!!!!!!:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfonso Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Indicatii traseu Nu am sa plec cu masina nepregatita si nici singur...doar ca suntem incepatori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
banu adrian Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Indicatii traseu are dreptate cristian! de ce nu incerci sa formezi un grup , sa mai inviti si pe altii , eventual care cunosc zona. sigur vei gasi doritori in week-end , este si mai sigur si mai placut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfonso Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Indicatii traseu Va multumesc. Cand imi pregatesc masina am sa anunt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Indicatii traseu Cu ce tip de cauciucuri este echipata masina. 2 zile si 1 noapte a plouat la Valenii de Munte. Urcarea din Slon/Cerasu este ok cu putina atentie dar la coborarea din Tabla Butii in Valea Stanii drumul este numai de pamant cu niste ravene. Daca ai cauciucuri bune si cu atentie poti sa cobori in siguranta. Viteza 1-ia cu reductor. :x Ce experienta in off road au cei care merg cu tine? Aveti chingi, hi-lift, statie radio sau troliu pe vreo masina? :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Indicatii traseu Eu as zice asa pentru masina obisnuita: 1.Poti face Valeni , Drajna , Slon . De la Slon urci la Tabla Butii si cobori prin Valea Stanii si apoi cobori spre DN 1A si Cheia. Coborarea spre Valea Stanii e mai grava dar o cobori cu grija , fara probleme. Intradevar cum au spus si colegii a plouat si n-ar fi indicat sa faci experiente. 2.Cheia - Grohotis - Valea Doftanei - Sorica - Azuga Nu recomand dupa ploaie, singur si cu masina fara anvelope si troliu. Cheia - Grohotis , nu prea cred ca urci acum dupa ploaie. Nici din Valea Doftanei nu cred ca poti urca, adica pe unde stiu eu nu poti sigur. Coborarea de la Sorica spre Azuga nu o poti face dupa ploaie decat cu masina echipata si cu ceva riscuri. 3. Azuga - valea azugii - sa ies la sacele. Poti incerca, dar ar fi bine sa mai fie si o masina echipata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Indicatii traseu Noroc, Dupa ce am stat pana tarziu si am citit posturile voastre m-am hotarat la un traseu soft: Am si eu nevoie de parerea voastra: Bucuresti - maneciu - tabla butii - cheile stanii - cheia Cheia - Grohotis - Valea Doftanei - Sorica - Azuga Azuga - valea azugii - sa ies la sacele. Ce ziceti? Aveti alte idei? Le-am gandit eu sa aiba in jur de 100 km pe zi, tinand cont ca sunt incepator. Multam frumos. Spre tabla butii ai putea sa ajungi prin Maneciu.Dar sa cobori spre cheile stanii e mai nasol pt ca a plouat mult si tinand cont ca n-ai nici gume e nasol. Din Azuga spre Sacele e Easy ajungi fara probleme(chiar si cu un SUV). Cheia-Grohotis-Valea Doftanei n-ai nici o sansa. Din Pasul Bratocea pana in golul alpin mergi prin padure ,numai noroi, cateva balti bune apoi urcarea spre grohotis e numai pe iarba si tinand cont ca a plouat.... iti dai tu seama:wink:. Iar Valea Doftanei-Azuga(Sorica) nici atat. Deci iti ramane traseul Maneciu-Cheile Stanii, Azuga-Sacele , Valea Doftanei-Sacele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: Indicatii traseu SOFT Lordeco si Cristi1 au dreptate. Cheia - Grohotis - Valea Doftanei - Sorica - Azuga nu ti-l recomand acum, cu masina nepregatita. In rest cele doua cred ca sunt accesibile! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate