cosmyn Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 (editat) Daca stie cineva vreun traseu pe langa bucuresti si are chef sa iasa. Sunt nou pe acest site Editat Septembrie 29, 2010 de cosmyn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Intai te uiti aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=592098 apoi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Chef ar fi, eu pot cam incepand de pe la 14:00, sa vedem daca se mai anunta cineva :grin: . La cum a fost vremea zilele astea trasee interesante s-au cam facut peste tot probabil. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie as cam fi si eu interesat :D GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmyn Postat Septembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie si eu pot pe la 2, prin ce zona ati vrea sa ne intalnim, eu stau in zona bucuresti noi. Sunt cateva trasee dar nu cine stie ce. Daca stiti altceva ......mai bine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie cosmyn, lasa un nr de tel te rog aici sau prin mesaj privat. Intalnirea ar fi in functie de unde hotaram sa mergem, am putea sa mai incercam o tura pe la Calugareni (30 km) si ne-am putea vedea in OMV de la City Mall. Am mai putea incerca si inspre impotmoliada de ex (Glina) sau daca aveti alte sugestii.... :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie pana acum suntem 2... eu si cipytu, nu se mai gaseste nimeni ? GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Salut, As fi si eu interesat de o iesire scurta in imprejurimi. Daca va decideti dati-mi si mie un semn va rog. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ITLand Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie salutare , bagam , bagam !! am insa sugestie : vad ca toti suntem mai curand pantofari acum ( eu am dat wranglerul semipregatit pe un LR Disco 2 si nu am decat MT/R -uri , bara si troliu pun sapt viitoare ) . ar fi bine sa aibe macar unul din noi troliu pe masina, sau sa luam un traseu in care putem tine aproape . ar fi ceva prin padure pe la Snagov , dar am fost 1 sg data , nu cred ca mai stiu sa intru pe acolo . ceva sugestii concrete de trasee ? vad ca deja ne strangem !! LR Discovery 2 TD5 '01 +6cm +40cp, BFG KM2 235/85/16, troliu "Chinezarie" de 9800, Intek M120+, Midland Alan 9+,imitatie de safari snorkel made in UK,rapoarte modificate in 4.1, truetrack fata + spate, multe alte maruntisuri . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmyn Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie 0735230493 cosmin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Eu propun sa ne vedem la 14 : 30 la Agip Timpuri Noi si sa mergem pe la Glina (Impotmoliada) si apoi poate continuam in sud (daca isi mai aminteste Iwa traseul de la Ziua Pasiunilor). Nr meu e 0723 96 76 11 . Daca gasim alta varianta de traseu eu nu am nici o problema, dar cred ca e ok sa pastram punctul de intalnire, macar sa fie anuntat cat mai din timp. @ITLand , eu am troliu pe masina, simex, statie, sufe, ancora de pamant, hi-lift, drujba etc si fiind mai multe masini ar trebui sa fie ok la capitolul recovery. Oricum nu planuieste nimeni sa mearga la rupere sau sa faca lucruri tampite. @b80xox , daca esti foarte grijuliu cu masina (ca vad ca e noua si eu probabil as fi) s-ar putea sa fie si ceva padure/crengi pe traseu si trebuie sa iei si asta in calcul. Oricum daca te hotarasti sa vii gasim o varianta sa fie toata lumea happy. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Ramane stabilit punctul de intalnire, si cu cb-urile pe 16. de acolo vedem noi unde plecam :D GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Exista un traseu interesant (mai ales in conditii de umiditate) care se poate desfasura asa ... se intra pe centura se ia prin comuna Glina - se merge prin comuna pe asfalt se iese din comuna, se iese de pe asfalt, la padure stanga se ajunge la Impotmoliada (nu va bagati daca e prea ud ca este f periculos) la finalul gropii Impotmoliada se ia pe deal pe langa mlastina la sat dreapta spre padure se traverseaza padurea (sunt de fapt acolo vreo 3 paduri care se pot incerca) se iese din traseu undeva pe la Frumusani (de la paduri in stanga) se vine pe asfalt si se intra pe la Popesti Leordeni (Casa Iacob) in Bucuresti consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmyn Postat Octombrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2010 (editat) Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie pai atunci ramane sa ne intalnim la 14.30 la benzinarie la timpuri noi si mergem spre glina Editat Octombrie 1, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmyn Postat Octombrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie doua jumate dupamiaza nu stiu de ce mi-a aparut smilies aia :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Pentru ca doua puncte urmate de un 3 reprezinta smiley.....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Scuze. Din pacate munca la birou m-a tinut pana pe la 17.00. Sunt curios cuma fost - pune cineva niste poze? Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 (editat) Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Or sa vina si pozele... a fost frumos. Am avut de toate, de la noroiul din groapa, pana la Toyota moarta in padure :D... Am plecat la drum 5 masini pe la jumatea drumului am facut cale intoarsa si in final am ramas 3, dar a fost haios. Asteptam filmuletele si pozele, si urmatoarea iesire. Editat Octombrie 2, 2010 de Miron Sorin GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie A fost f misto iesirea, de la trialul de la impotmoliada pana la datul prin paduri noaptea. Imi pare rau ca pe final n-am reusit sa gasim dealurile terasate..... dar cum s-ar zice "We'll be back !" De la mine doar poazele astea ar fi, mai mult am filmat. http://strugariu.com/offroad/1octombrie/impotmoliada1.jpg http://strugariu.com/offroad/1octombrie/impotmoliada2.jpg http://strugariu.com/offroad/1octombrie/impotmoliada3.jpg http://strugariu.com/offroad/1octombrie/impotmoliada4.jpg http://strugariu.com/offroad/1octombrie/impotmoliada5.jpg :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Primul filmulete 3dcHrxf4hQc :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 (editat) Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Primul filmulet :br frumoasa iesire :h5 ati reusit sa trasati traseul de standard de anul acesta :grin: da sunteti la impotmoliada dar ......:tk Editat Octombrie 2, 2010 de Astral tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Duminica mai are cineva chef sa mai faca oa iesire pe langa Bucuresti ? B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie De la impotmoliada am plecat spre padure (am incercat sa refacem traseul de vineri seara, cand am ajuns la Paragusul). In prima padure am nimerit si acolo a patit Bodhi buba, dupa care l-am adus la asfalt spre Glina si am incercat iarasi. Am facut traseul prin padure, dar din pacate nu am mai nimerit si a doua padure :( si dupa ce ne-am invartit ceva timp pe camp si prin o alta padure am iesit in Frumusani... din pacate ratand si "treptele", dar a fost haios si asa. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmyn Postat Octombrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie vreau si eu filmuletele si pozele pe e-mail daca mi le poti trimite. E-mail: cosmin.petcu@alertcomputer.ro :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ITLand Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Ma inscriu pt maine . Putem incerca traversarea de la Paltinu peste munte pina la Brasov. Ar trebui sa fie interesant , dar pls - a vina si un troli ca a mea e cheala ! Asteptam amatori !! LR Discovery 2 TD5 '01 +6cm +40cp, BFG KM2 235/85/16, troliu "Chinezarie" de 9800, Intek M120+, Midland Alan 9+,imitatie de safari snorkel made in UK,rapoarte modificate in 4.1, truetrack fata + spate, multe alte maruntisuri . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate