giorgel Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Ma inscriu pt maine . Putem incerca traversarea de la Paltinu peste munte pina la Brasov. Ar trebui sa fie interesant , dar pls - a vina si un troli ca a mea e cheala ! Asteptam amatori !! Balaceanca e langa bucuresti.....:ha::ha::ha::ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ITLand Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Ei , da pretentios mai esti 100 km plus ce mai faci in teren o fi departe rau ... E drum de placere 1 ora plus distractia de pe acolo . Daca sunt amatori astept sugestii . LR Discovery 2 TD5 '01 +6cm +40cp, BFG KM2 235/85/16, troliu "Chinezarie" de 9800, Intek M120+, Midland Alan 9+,imitatie de safari snorkel made in UK,rapoarte modificate in 4.1, truetrack fata + spate, multe alte maruntisuri . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie maine este duminica... nu recomand intoarcerea de la Brasov maine dupa masa / seara... p.s. a plouat destul de mult in ultima perioada nu stiu daca masinile "de strada" au ce cauta pe acolo... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Oricum n-are treaba cu venitul pe Brasov :ha:. El vrea sa faca Valea Doftanei-Bradet si sa vina pe Cheia spre casa, cu siguranta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Inca un filmulete bpPc2slWHlA :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie fericitilor! dar ce ore de plecare mai aveti si voi! :no Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Hai cipytu cu filmuletele :D pana una alta eu m-am ales cu o bucata de fier beton in roata stanga fata, maine tre sa trec pe la vulcanizare :( p.s. BooBoo - se putea da un telefon sau propune alta ora, acum este cam tarziu... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Azi am fost la targul Vitan, dupa care am dat o tura la traseul de la Impotmoliada. Traseul era OK, se vedeau urme proaspete dar l-am facut cu frica (am fost singur, nici macar copilot). Neaparat trebuie repetat anul asta concursul. Zdrentelor, la treaba!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Salut Inca o data merci ptr ajutor colegii.:2dr Cat am stat pe asfalt am lasat o balta de motorina sub rezervor( deci aveam :))) Am un furtun sau ceva la rezervor. Astazi o ridic pe rampa si o repar. Ii pun si un scut la rezervor. Prima mea iesire n-a prea fost cu noroc. @Iwa- sa-ti dau economia inapoi :x Numai bine tuturor :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie da da da, rezolvam cu economia :D. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie vineri a fost ziua in care am plecat cel mai repede de la job, 18: 30, dupa o saptamana cu plecari la 22-23... :( asa ca am profitat sa-mi fac cumparaturile... de aia nu m-am bagat. sambata si duminica ar fi fost altceva. poate data viitoare, sunt cu ochii pe forum ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tony Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie sa va fie de bine va antrenati pentru impotmoliada?:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmyn Postat Octombrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie vineri a fost ziua in care am plecat cel mai repede de la job, 18: 30, dupa o saptamana cu plecari la 22-23... :( asa ca am profitat sa-mi fac cumparaturile... de aia nu m-am bagat. sambata si duminica ar fi fost altceva. poate data viitoare, sunt cu ochii pe forum ;) poate mai facem o iesire duminica 10.10.2010 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie daca sunt in Bucuresti, vin cu cea mai mare placere, arata foarte interesant terenul ala :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Siiiii....... filmuletele de la iesire: 6fca_BoEpF0 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie .....mi-ati facut 'chef' de o tura de noapte....trebuie sa gasim ceva unde sa ne ratacim..... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ITLand Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Eu am inceput deja sa lucrez la " masina de strada " Bara Britpart , troliu superwinch , skid plate fata , dat jos praguri "de strada " si pus rock slide ( home made ) . Urmeaza suspension lift dar dupa ce pun ce am de pus pe ea ca sa vad cu cat se ingreuneaza si astfel sa stiu cat sa o ridic. Pt WE urmator , se anunta careva ? LR Discovery 2 TD5 '01 +6cm +40cp, BFG KM2 235/85/16, troliu "Chinezarie" de 9800, Intek M120+, Midland Alan 9+,imitatie de safari snorkel made in UK,rapoarte modificate in 4.1, truetrack fata + spate, multe alte maruntisuri . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Daca rezolv problema si eu as merge. @Iwa- Fa plinul in caz de necaz.....:ha: Maine e rampa libera si ma bag sub ea, sper sa nu fie pompa de motorina. :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie eu weekendul acesta nu sunt in zona, asa ca ramane pe data aviatoare :wink: GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ITLand Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Am programat la sf de saptamina o iesire cu prietenul cu care am facut schimbul e masini ( el a luat Wranglerul meu si eu Discovery-ul lui ) Daca se mai string amatori poate facem gasca mai mare , ar fi fun ! LR Discovery 2 TD5 '01 +6cm +40cp, BFG KM2 235/85/16, troliu "Chinezarie" de 9800, Intek M120+, Midland Alan 9+,imitatie de safari snorkel made in UK,rapoarte modificate in 4.1, truetrack fata + spate, multe alte maruntisuri . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie ceva miscare we asta pe langa Bucuresti? vremea se arata favorabila! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Eu as putea maine pana pe dupa-amiaza (incepand de foarte devreme dar ar trebui sa revin in buc pana pe la 3). Chef ar fi, noroaie ar fi si ele cu siguranta..... :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie pt mine e ok maine dimineata ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Pai asa sa-i ramana numele, ramane sastabilim la cat ne vedem si unde merem :wink: . La 9 e prea devreme pentru sambata sau e rezonabil ? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie pt mine e ok sa ne intalnim la 9. promit ca de data asta chiar vin, nu ca data trecuta... :f2 propune locul de intalnire, daca ai ideea de traseu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate