cipytu Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Atunci intalnire maine la 9 la Agip Timpuri Noi (pe chei) si vedem unde plecam de acolo (probabil tot acelasi optiuni, Glina si apoi in sud sau pe la Calugareni... vedem). Vom asteptam pana la 9 : 30 participantii, pentru orice eventualitate nr meu e 0723 96 76 11. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie a fost ... :banana pt cipytu: :al:al:al:al pt toate 3 trolieri si 1 sufare. m-am dus la Impotmoliada ca sa ma... impotmolesc... dar partea naspa a fost pe langa dealul terasat si prin padure, insa am scapat cu bine + ceva adrenalina in sange. dar ma intorc io cu gume adevarate si discutam altfel :grin: multzam inca o data pt sprijin si rabdare :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Actiunea s-a desfasurat cam asa: Ne-am intalnit in benzinarie, eu (cu pajero mk I), Filip (cu Jeep Rubicon) si BooBoo (pajero Pinin), la propunerea lui Filip am incercat un traseu care incepea de pe A2 si ajungea la Impotmoliada. Prima troliere am facut-o la santul de la intrarea in camp, langa autostrada, victima fiind BooBoo. Apoi traseu de campie pana la Impotmoliada. Acolo cateva ture prin groapa, eu nestiind pe unde era vreun traseu si abordand ce am crezut ca poate masina, apoi facut o tura in sens invers cu Filip in fatza. Dupa impotmoliada am ramas eu si BooBoo si am mers pe traseul de vineri 1 oct, adica padurea de pe marginea mlastinii, care a fost mult mai interesanta acum pentru ca era ud si se aluneca grupa mare pe inclinatiile laterale (eu am proptit un coltz de pom iar BooBoo a scapat miraculos nevatamat). Apoi am continuat pe langa balta si inspre urmatoarea padure, am incercat ceva drumuri noi si apoi am luat-o dupa ureche. Tot dupa ureche am facut o coborare prin padure, ceva campie cu multe balarii si .... nesperat si neasteptat... am ajuns la dealurile terasate. De acolo am avut eu inspirata idee sa continuam spre sud pe drumul de la baza dealurilor terasate... drum care era ud, cu inclinatie laterala si multa mocirla in vale. BooBoo a cazut victima din nou si l-am troliat de 2 ori de la distanta ca sa fiu cu masina intr-un loc cat mai drept si cu iarba. Ne-am intors, pentru ca drumul continua in aceeasi nota si nu avea sens. La ultima trecere mai periculoasa BooBoo a alunecat iar dar de data asta i-a dat span prin boscheti/mocirla si a iesit pana la urma. Am fixat azimutul spre casa, am mai gasit o padure deasa pe care am trecut-o, cu zgarieturile de rigoare si apoi span prin drum de camp cu noroi pana la drumul Bucuresti - Oltenita. The End Va las cu filmuletul uM_gYghUYMc :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie bravos....ati facut ce ati facut si tot ati gasit inclinari laterale si pe linga bucuresti.....aveti cumva un track, sa le mai incerce si altii http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmyn Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie foarte frumos mi-am terminat si eu cat de cat masina si sper sa ne intalnim weeku care vine. eu vin sigur :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie bravos....ati facut ce ati facut si tot ati gasit inclinari laterale si pe linga bucuresti.....aveti cumva un track, sa le mai incerce si altii Din pacate track nu este pentru GPS-ul meu nu stie sa lase urme, oricum mare parte a fost orientare la fatza locului... daca vrei ma poti suna si te ghidez prin telefon :P :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamonkh Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie este cineva doritor de o iesire, maine? Toyota LJ 70 Suzuki GSX-R 750 Yamaha Virago Citroen C4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Eu as fi dornic de o iesire, preferabil de jumatate de zi (incepand cu oricat de devreme pana pe la 14-15)...... dar nu prea stiu pe unde ... ca in sud am tot fost in ultimele iesiri. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie am vazut ca unii se mai dau pe la ciolpani.. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Daca iesiti pe langa Ciolpani ma bag si eu maine. :br Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmyn Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie vin si eu maine oricat de devreme:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Ma bag si eu maine sau duminica dar mai dupa masa daca e maine ( schimb uleiul dimineata ). B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmyn Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie am vorbit si cu @NICU007 si vine si el maine. haideti sa fixam ora si locul de intalnire, sa fie mai devreme ca sa stam mai mult :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie am vorbit si cu @NICU007 si vine si el maine. haideti sa fixam ora si locul de intalnire, sa fie mai devreme ca sa stam mai mult :h5 Pai stabilim ora si locul..... dar unde mergem :) ? Am putea sa ne vedem tot in Agip Timpuri Noi la 7 pentru ca la ora aia oricum taiam orasul repede spre orice iesire. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmyn Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie zicea cineva ceva de un traseu prin ciolpani daca stie cineva ceva si vrea sa mearga sa zica repede :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Nu stabileste nimeni o ora / traseu ? As vrea sa particip si eu dar mi-ar conveni mai spre pranz! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamonkh Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie si mie mi'ar convenii mai spre pranz, dimineata trebuie sa schimb cauciucurile Toyota LJ 70 Suzuki GSX-R 750 Yamaha Virago Citroen C4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmyn Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie salut nessum daca sti vreun traseu pe langa ploiesti sau valea doftanei zi ca noi suntem sigur 3 echipaje care venim din bucuresti, lasa un numar de telefon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie So?what' up guys ? B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie La Valea Doftanei am fost eu zilele astea. E super!! A plouat recent dar nu mult si e exact cum trebuie. Si uscat si ud. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Daca vreti ceva mediu putem face o trecere din Valea Doftanei in Sacele! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmyn Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie La Valea Doftanei am fost eu zilele astea. E super!! A plouat recent dar nu mult si e exact cum trebuie. Si uscat si ud. salut ai un track de gps pentru valea doftanei sau cumva vi si tu ???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmyn Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Daca vreti ceva mediu putem face o trecere din Valea Doftanei in Sacele! daca sti zona noi venim 0735230493 sau lasa un nr de tel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie Traseul este relativ simplu. Se intra in Campina din DN1 la primul semafor (inainte de Petrom) se face dreapta si mergeti catre Valea Doftanei (sunt ceva indicatore). Se merge pe asfalt pana-n Traistareni. La iesire din sat de intra pe macadam+noroi (pe alocuri). O tineti numai stanga pe sub magistrala de electricitate! Daca este uscat traseul este soft. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=54754 Din Ploiesti pana in Baba Runca-Sacele se fac vreo 3 1/2h cu pauzele de rigoare. Am inteles ca @cipytu vrea sa fie la 14-15 in Bucuresti asa ca nu stiu daca va incadrati.:old Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie mai vedeti ca in prima treime atraseului va fi o trecere de rau, care la prima vedere pare nevinovata, dar care a facut multe 'victime', asa ca atentie si fiti cu sufele pregatite http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate