Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pe langa bucuresti vineri 1 octombrie

cosmyn

Postări Recomandate

Re: pe langa bucuresti vineri 1 octombrie

Atunci intalnire maine la 9 la Agip Timpuri Noi (pe chei) si vedem unde plecam de acolo (probabil tot acelasi optiuni, Glina si apoi in sud sau pe la Calugareni... vedem). Vom asteptam pana la 9 : 30 participantii, pentru orice eventualitate nr meu e 0723 96 76 11.

:cl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 87
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

a fost ... :banana

pt cipytu: :al:al:al:al pt toate 3 trolieri si 1 sufare.

m-am dus la Impotmoliada ca sa ma... impotmolesc... dar partea naspa a fost pe langa dealul terasat si prin padure, insa am scapat cu bine + ceva adrenalina in sange. dar ma intorc io cu gume adevarate si discutam altfel :grin:

multzam inca o data pt sprijin si rabdare :tk

Link spre comentariu

Actiunea s-a desfasurat cam asa:

Ne-am intalnit in benzinarie, eu (cu pajero mk I), Filip (cu Jeep Rubicon) si BooBoo (pajero Pinin), la propunerea lui Filip am incercat un traseu care incepea de pe A2 si ajungea la Impotmoliada. Prima troliere am facut-o la santul de la intrarea in camp, langa autostrada, victima fiind BooBoo. Apoi traseu de campie pana la Impotmoliada. Acolo cateva ture prin groapa, eu nestiind pe unde era vreun traseu si abordand ce am crezut ca poate masina, apoi facut o tura in sens invers cu Filip in fatza.

Dupa impotmoliada am ramas eu si BooBoo si am mers pe traseul de vineri 1 oct, adica padurea de pe marginea mlastinii, care a fost mult mai interesanta acum pentru ca era ud si se aluneca grupa mare pe inclinatiile laterale (eu am proptit un coltz de pom iar BooBoo a scapat miraculos nevatamat). Apoi am continuat pe langa balta si inspre urmatoarea padure, am incercat ceva drumuri noi si apoi am luat-o dupa ureche. Tot dupa ureche am facut o coborare prin padure, ceva campie cu multe balarii si .... nesperat si neasteptat... am ajuns la dealurile terasate. De acolo am avut eu inspirata idee sa continuam spre sud pe drumul de la baza dealurilor terasate... drum care era ud, cu inclinatie laterala si multa mocirla in vale. BooBoo a cazut victima din nou si l-am troliat de 2 ori de la distanta ca sa fiu cu masina intr-un loc cat mai drept si cu iarba. Ne-am intors, pentru ca drumul continua in aceeasi nota si nu avea sens. La ultima trecere mai periculoasa BooBoo a alunecat iar dar de data asta i-a dat span prin boscheti/mocirla si a iesit pana la urma.

Am fixat azimutul spre casa, am mai gasit o padure deasa pe care am trecut-o, cu zgarieturile de rigoare si apoi span prin drum de camp cu noroi pana la drumul Bucuresti - Oltenita.

The End

Va las cu filmuletul

uM_gYghUYMc

Link spre comentariu

bravos....ati facut ce ati facut si tot ati gasit inclinari laterale si pe linga bucuresti.....aveti cumva un track, sa le mai incerce si altii

Din pacate track nu este pentru GPS-ul meu nu stie sa lase urme, oricum mare parte a fost orientare la fatza locului... daca vrei ma poti suna si te ghidez prin telefon :P

Link spre comentariu

am vorbit si cu @NICU007 si vine si el maine. haideti sa fixam ora si locul de intalnire, sa fie mai devreme ca sa stam mai mult :h5

Pai stabilim ora si locul..... dar unde mergem :) ?

Am putea sa ne vedem tot in Agip Timpuri Noi la 7 pentru ca la ora aia oricum taiam orasul repede spre orice iesire.

Link spre comentariu

La Valea Doftanei am fost eu zilele astea. E super!! A plouat recent dar nu mult si e exact cum trebuie. Si uscat si ud.

salut ai un track de gps pentru valea doftanei sau cumva vi si tu ????

Link spre comentariu

Traseul este relativ simplu.

Se intra in Campina din DN1 la primul semafor (inainte de Petrom) se face dreapta si mergeti catre Valea Doftanei (sunt ceva indicatore). Se merge pe asfalt pana-n Traistareni. La iesire din sat de intra pe macadam+noroi (pe alocuri).

O tineti numai stanga pe sub magistrala de electricitate!

Daca este uscat traseul este soft.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=54754

Din Ploiesti pana in Baba Runca-Sacele se fac vreo 3 1/2h cu pauzele de rigoare.

Am inteles ca @cipytu vrea sa fie la 14-15 in Bucuresti asa ca nu stiu daca va incadrati.:old

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare