Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Distantiere feroza

davema

Postări Recomandate

Salut!

azi am montat distantierele de la Karcsi!

bine lucrate, s-au potrivit perfect!

problema a fost ca piulitele mele vechi erau pe 21 groase in carne si nu mai intra nici o cheie pe distantiere!

asa ca am luat piulite noi de la nubira se potrivesc perfect (cost 90 lei)

Dupa montaj daihatsu arata si ea a masina acum dar piulitele nu au fost toate la fel si ma gandesc ca la 60 km bate volanul!

Am mai schimbat intre ele sa fie toate la fel s-a mai remediat dar tot bate ...

Ce sa fac ?

daca stiti va rog sa ma ajutati!

multumesc

asa arata dupa!

[ATTACH]91926[/ATTACH][ATTACH]91927[/ATTACH]

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

roti feroza

salut,

in primul rand bafta la modif in continuare, iti urmaresc postarile pentru ca o sa vina vremea cand incep si eu lucrul la feroza mea:h5

apoi, sa nu mai deschid alt topic, zi-mi daca stii, care-i marimea maxima a anvelopei (pe roata de 15 inch) care se poate pune, fara alte modificari (body lift sau taiat din tabla). Stiu ca tu ai 205/70/15, esti multumit sau ai recomanda ceva mai mare. Ideea e sa nu generez alte probleme din cauza unor cauciucuri prea mari.Initial voiam ceva in zona 195-210/80/15, adica inalta si ingusta, insa e bine de stiut cat loc e maxim.

Apoi, ca tot sunt la servici si am 25% timp liber (hai noroc boc), ma tot uit la "fenders" de tipul celor wrangler .. am vazut pe la 150 euro la vanzare .. ca idee, crezi ca s-ar potrivi si la feroza?

:tk si ma opresc aici, deocamdata.

Nissan Patrol 3.0 LWB 2008
Link spre comentariu

Re: Distantiere feroza

sALUT!

@miru. nu freaca absolut nimic!

@timplaru. Anvelopele se cer mai mari dar momentan am ales aceasta varianta ,deoarece incarcarea destul de mare pe roata incepe sa lucreze la directie.

adica bucsi ,bascule si ce este sigur pe rulmenti.

Pana acum nu am patit nimic dar consumul a crescut considerabil!

Si asta o spun dupa ce am constat ca simex cu alte jante sunt mai usoare decat ce am avut originale!

cred ca profilul ingreuneaza si mie personal s-a dus la combinat teren asfalt la 12 %!Cat despre overfendere cred ca de astea spui nu este cazul fara distantiere!

Daca s-ar gasi simex 215/80/15 cred ca ar fi ideale!

bafta si oricand astept sa ne intalnim sa le noroim!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Arata super bine distantierele. In 2 zile sunt si eu proprietar de Feroza si as dori si eu detalii pe pm despre cel care face distantierele. Are o recomandare s i de la persoana de unde iau masina ca ar lucra bine. Si pretul 500 ron e mai mult decat raison. Cu stima, Cosmin. Eu am 235 70 15 si sunt AT-uri.

http://C

Editat de dcosmin
Link spre comentariu

Daca ai jante de aliaj nu ar trebui sa ai probleme cu stabilitatea. Gandeste-te ca distantierele iti scoate rotile mai in afara dar in acelasi timp afecteaza putin si directia. Ca sa nu mai zic de cateva sute de grame care le castigi chiar la masele in miscare.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare