MAT2010 Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. Daca v-ati confruntat cu probleme la depunerea banilor direct in contul ACS Off Road Adventure Romania pot sa va anunt ca situatia s-a rezolvat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. o lista de inscrieri exista? mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAT2010 Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. Punem si lista cu inscrisi in curand. Nu uitati ca trebuie sa aveti la voi actele (CI si permis de conducere), ca masinile trebuie sa fie in conformitate cu Anexa A a Regulamentului 2010 CNOR. Licenta one event de la FRAS (30 euro) pentru pilot si copilot (in cazul in care nu aveti pe un an) se poate lua pe loc, de la reprezentantul FRAS / CNOR, dupa obtinerea vizei de la medicul de medicina sportiva si incheierea asigurarii (ambele la fata locului). Pentru orice intrebare, nu ezitati sa ne scrieti pe muscel.adventure@yahoo.com Ne vedem la Campulung, joi 17 octombrie, incepand cu ora 12:00. Inscrierile si verificarile se inchid la ora 21:00. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. " Ne vedem la Campulung, joi 17 octombrie, incepand cu ora 12:00. Inscrierile si verificarile se inchid la ora 21:00. " Mai, MAT 2010, tu vrei sa nu ajunga nimeni? :grin: Pai joi este 14 octombrie ...... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAT2010 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. Scuzoaiele mele, joi 14 octombrie 2010. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rzv 77 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. As vrea si eu sa vin, dar nu am gasit decat "Extrem si Open" si nu ma incadrez la nici una!!! Standard-ul???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. Caut pilot care are nevoie de navigator de preferat extrem dar merge si open Kiss Zoltan 0720663333 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. Haideti la Campulung!la concurs, ca e frumos tare in padure,terenul este excelent,nici prea moale ,dar nici uscat deci funn,am dat azi o tura dupa ciuperci pana sus si e belea de frumos.....a nins dar numai sus peste 1500. Zoli hai ca vb maine, poate vi cu mine copilot, cat pentru cazare este din belsug si la preturi ok,iata una faina si ieftina ,cei drept un pic mai departe de secretariat 15 min ,5/6 km. http://www.bughea.escapade.info.ro:cl Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. Caut pilot care are nevoie de navigator de preferat extrem dar merge si open Kiss Zoltan 0720663333 Scuze fata de cei care mau contactat a intervenit ceva si nu mai pot fi prezent pacat din 2006 am fost prezent tot timpul 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. o lista cu echipajele inscrise se poate afisa? multumesc :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. @superalfi...ne vedem acolo! sau...ne vedem la start!:h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. @superalfi...ne vedem acolo! sau...ne vedem la start!:h5 sure! both! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAT2010 Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. Inscrieri confirmate (scuzati formatul): AUTO OPEN MERCEDES BARBU DAN LOGOFATU CRISTIAN AUTO OPEN NISSAN PATROL BIRLEANU HORATIU ION TUDOR CLAUDIU AUTO OPEN JEEP WRANGLER CERNISOV DAN LUPU MARIUS AUTO OPEN MITSUBISHI PAJERO FASOLA ALEXANDRU UDRESCU IONICA AUTO OPEN MITSUBISHI PAJERO FLORICESCU ADRIAN ALEXANDROAE VALENTIN AUTO OPEN SUZUKI VITARA LAZARIU GEORGE LAZARIU CRISTINA AUTO OPEN MITSUBISHI PAJERO MIRON SORIN NEACSU RAZVAN AUTO OPEN NISSAN PATROL POPESCU DANIEL PARVULESCU BOGDAN AUTO OPEN ARO M461 REGEP GABRIEL REGEP IOANA AUTO OPEN MITSUBISHI PAJERO GOGAN LAURENTIU GOGAN CRISTINA AUTO OPEN DACIA DUSTER AUTO OPEN DACIA DUSTER AUTO EXTREM NISSAN PATROL CORD BOGDAN VISOIU ANDY AUTO EXTREM MERCEDES G GRIGORESCU STEFAN NICULAE CLAUDIU AUTO EXTREM TOYOTA PATRASCANU FELIX VERGA MIHAELA AUTO EXTREM MERCEDES G CRAIOVEANU SORIN TUTUIANU ROBERT AUTO EXTREM SPERMINATOR S3 FIKO ISTVAN MIKO ISTVAN AUTO EXTREM SUZUKI PROTO PARVULESCU SORIN COCIS LAURA AUTO EXTREM TOYOTA LC NEGRE NICULAE GRIGORE EUGEN AUTO EXTREM TOYOTA HDJ80 PORFIR PICIU CTIN BICIU CORNEL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. trece-ne si pe noi te rog (azi am trimis pe mail formularul) AUTO OPEN JEEP RUBICON ANDREI DEGERATU ANCA FETCU merci! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. despre MOTO ? DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAT2010 Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. trece-ne si pe noi te rog (azi am trimis pe mail formularul) AUTO OPEN JEEP RUBICON ANDREI DEGERATU ANCA FETCU merci! Primit! Intre timp au mai venit inscrieri. O sa fac un update maine. Oricum, va asteptam la Campulung! La moto am multe inscrieri neconfirmate, adica la stadiul de mail sau telefon, dar fara formular...Oricum, am auzit ca pe matale te cam doare...spatele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. Primit! Intre timp au mai venit inscrieri. O sa fac un update maine. Oricum, va asteptam la Campulung! La moto am multe inscrieri neconfirmate, adica la stadiul de mail sau telefon, dar fara formular...Oricum, am auzit ca pe matale te cam doare...spatele :) cam ? sint rupt. dar asta nu inseamna ca nu vin :old! DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. Ne-am inscris si noi: Razvan Cirap si Radu Chelaru. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. Nu va pot zice decat ca m-am dat azi la OPEN ,super vreme,super masini,foarte fain,am cam prajit ambreiajul ,sper sa mai tina 2 zile.Proba a fost de 98 km extrem de ok,s-a urcat pana la 2200 la zapade pe iezer,cu 3/4 bucati de extrem frumoase si rele....La open din 20 sau 21 de masini au terminat cu 3 sau 4 mai putin.La extrem am inteles ca sa-u rasturnat 2 din care una cam nasol....Mai multe maine...:wink: Poze nu prea am avut timp sa fac,nu prea ai timp si cu volanul si cu pozele...Cat despre loc am plecat al 15lea si am venit al 7lea da sa vedem si confruntarea cu trakul gps... Ce nu am inteles de ce OAMENI cu masini pregatite de EXTREM se dau la OPEN....... ?????:uameni Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. Probabil s-au gandit ca la Open au mai multe sanse sa ajunga pe podium, traseu mai usor, poate le e mila de masini. Oricum astept cu mare nerabdare poze si mai ales filmari. Poate ajung si eu Duminica la trial. Daca iesi in primii trei, dai de:x, daca nu...oricum sarbatorim evenimentul. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. Nu va pot zice decat ca m-am dat azi la OPEN ,super vreme,super masini,foarte fain,am cam prajit ambreiajul ,sper sa mai tina 2 zile.Proba a fost de 98 km extrem de ok,s-a urcat pana la 2200 la zapade pe iezer,cu 3/4 bucati de extrem frumoase si rele....La open din 20 sau 21 de masini au terminat cu 3 sau 4 mai putin.La extrem am inteles ca sa-u rasturnat 2 din care una cam nasol....Mai multe maine...:wink: Poze nu prea am avut timp sa fac,nu prea ai timp si cu volanul si cu pozele...Cat despre loc am plecat al 15lea si am venit al 7lea da sa vedem si confruntarea cu trakul gps... Ce nu am inteles de ce OAMENI cu masini pregatite de EXTREM se dau la OPEN....... ?????:uameni e simplu, multi incearca sa compenseze lipsa oualor cu niscaiva modificari... ca sa le fie mai usor. este absolut de inteles sa vrei sa iti asiguri ( atata timp cat regulamentul permite) un avantaj fata de ceilalti. ne place sau nu, este in firea umana. nu suntem toti egali ( unii s-au nascut mai egali ca altii) si atunci si incercarea de a musca oarecum un pic din cascaval. nu mi-a fost frica niciodata de ceilalti concurenti. mai ales cei super dotati cu tehnologie, pentru ca asta se traduce imediat in lipsa componentelor necesare pentru o omleta reusita. si se compenseaza in minus. daca e etic sa te prezinti cu o astfel de masina la sstart? asta este o alta discutie. regulamentar stim cu totii nu inseamna si etic, sens in care poate diriguitorii din CNOR diferentiaza mai limpede conditii nu numai minime ci si maxime pentru OPEN la anul. s-a inceput ceva insa drumul este lung si e loc de imbunatatiri majore. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. Dupa mine, nu o masina trebuie sa fie pregatita de extrem, cica pilot ca o conduce, dejeaba ai masina de extrem daca nu stii ce sa faci cu ea, deci nu va faceti grija de cei alti si faceti rija de fiecare in masina voastra Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. Ceva dupa ziua 2? Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. :ftColorata nu e gata? :ft:ft Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campulung 14-17.oct. Colorata se pare ca nu e gata. Am vorbit putin cu unul din participanti si mi-a spus ca a fost greu. Au participat si doua Dustere si se pare ca inca sunt in padure impreuna cu un LR si nu e cale de intoarcere. Poate cand se vor odihni participantii ne vor povesti si noua cete ceva. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate