Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Campulung 14-17.oct.

Postări Recomandate

Re: Campulung 14-17.oct.

Ce nu am inteles de ce OAMENI cu masini pregatite de EXTREM se dau la OPEN....... ?????:uameni

1. cum consideri tu ca o masina e pregatita sau nu de extrem sau de open ?

2. echipajul (pilot + copilot) se da unde vrea in functie de experienta care o are sau nu, eu de exemplu daca a-si avea Buggy-ul li Bogdan Oprea m-asi da 1 an la Standard, ca sa vad ce poate masina .... de asta ce zici ?

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Felicitari castigatorilor si participantilor! Acum...am o nedumerire: sa moara mama lui de Duster, pe cine a tras/troliat in concurs? Ca-mi tai venele pe lung!!!:dr3

Petre, eu zic sa-ti iei un Duster Nou Nout si o sa faci furori...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Hai ca va zic eu cum a fost, ca stiu cel mai bine: De fapt schema a fost aranjata, noi ne iubim tara si am zis sa facem ceva concret pentru sprijinirea industriei nationale, ca tot suntem in rahat pana in gat.

Da-i in ma-sa de nemti cu G-ul lor, Dacia Duster e mai tare frate!!! Cumparati cate 2 bucati, va recomand calduros!

Mitsubishi Pajero
Link spre comentariu

Va salut pe toti, si pe cei care au fost la cl muscel si pe toti ceilalti !

Da, ma asteptam sa avem parte de trasee super, cu de toate.:br Pacat ca in prima zi am gresit si am rupt din vina mea un mrl :ang2 raminind fara fata si la ultima urcare mai "draguta" am abandonat .Cu toate astea, cu efortul copilotului meu Alex bikerul, am reusit sa reparam masina pina la ora 14. Cu ocazia asta il felicit pe Alex pentru modul cum a navigat si cum s-a descurcat, cu toate ca vazuse pentru prima data un roadbook. La apelul meu, organizatorii nu ne-au permis sa mai plecam dupa ce am reparat masina. Era posibil sa ne prinda noaptea pe golul alpin.

A doua zi, a fost un traseu de exceptie, mai ales ca ploua inca de seara. Dupa start am tras tare, respectind toate restrictiile. Am plecat pe pozitia 18 si am ajuns la finis pe 5. Nu cred ca am deranjat pe nimeni dar am vrut sa razbun prima zi pierduta. Atentie, eu merg cum se spune "la placere":old, dar daca pot obtine un loc mai bun nu ma dau la o parte. Duminica la trial nu au fost foarte multe masini dar a fost frumos. Am fost frumos surprins si de numarul mare de spectatori ceea ce denota ca localnicii stiu cu ce se maninca offrod-ul, doar de aici a inceput la noi acest sport. Intr-un cuvint, concurs bine organizat, punctualitate de urmat si de alti org.:1

Trasee pe categorii open si extrem total separate. In legatura cu dificultatea traseului la open, consider ca asa trebuie sa arate, punct. Cei care vor mai mult, au locuri destule la extrem. Pacat ca nu toti organizatorii tin cont de aceste diferente. In legatura cu cazarea, vreau sa spun ca am fost un grup care am stat la o pensiune draguta, fara a gindi vreun moment a ne separa de restul participantilor. Acolo a fost distractie maxima si s-a stat la sprituri prelungite:x. In acest timp am dezvoltat o alta ramura skandarberg (scuze daca nu am scris bine), cu verificarea rezistentei meselor din restaurant, finalisti Dan Cernisov si Gaganu.

Ce mai, a fost distractie maxima si in traseu si la circiuma.

Felicit mai intii premiantii:10, si restul participantilor.

Inchei prin a felicita organizatorii, nu ii numesc pentru ca nu vreau sa uit pe careva, toti au fost buni, de la directorul de concurs pina la ultimul.:bravo

Sanatosi sa fim cu totii si sa ne vedem si in 2011.:hi

Link spre comentariu

Da Alex, exact asta spuneam. Teoretic nu te obliga nimeni sa mergi tare, dar chiar crezi tu ca absolut toti participantii isi cunosc corect limitele si stau 'on the safe side' ?

Ca sa nu mai zic ca si Loeb si Gronholm mai fac greseli...

logic....astea sunt traseele astea sunt regulile...daca vrei te dai tare daca nu nu....si pt toata lumea a fost acelasi traseu.mie mi-a placut foarte mult si nu pot spune ca a avut un grad mare de dificultate.....3 trolieri intr-un raliu offroad

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

eu de exemplu daca a-si avea Buggy-ul li Bogdan Oprea m-asi da 1 an la Standard, ca sa vad ce poate masina .... de asta ce zici ?

Doua precizari ...sa se tina cont ca nu sunt rautacioase sau tendentioase deci, sa nu mi se stearga:grin::grin::grin: dar...nu mai suport:

1. bre nea Laure...desi nu m-astept de la mata sa fii vreun limbist....ihhhh, lingvist... "m-asi" se scrie de fapt "m-as" chiar daca se aude asa, ca furculisionu':grin: (asta pentru ca sistematic ortografiezi de-a-npulea limba romana...)si...

2. daca aude Bogdan Oprea ca i-ai facut masina aia belea "buggy"....o sa ne razbune pe toti:ha::ha::ha:

PS: cred ca , cu prima ocazie, asa, suav...o sa-i spun eu ce-ai zis!!!:grin::grin::grin:

si...ca sa bag si cu on topic:

felicitari atat organizatorilor cat si participantilor si mai ales pentru cei din frunce!!!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

doctore, imi esti simpatic dar bati prea departe frate (deh,limbajul colocvial)

si esti chiar off topic - ca si mine dealtfel iti propun sa deviem pe alt topic.

eu chiar am avut o initiativa educationala de reactualizare a DEX ului dar mi-a sarit lumea in cap ca nu sintem academicieni si ca atare ... fiecare cu ce are.

asa ca :wink: ... vorbim la Vama Buzaului, facem o sesiune. de prune. sau de ce-o fi, am inteles ca se da la liber :al

xtima

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare