pintilie Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Am un L200 model mai vechi,nu ma pot mandri cu el (inca). As dori niste accesorii de 4x4 tunning, bullbar,proiectoare,troliu,portbagaj,anvelope mixte Mt cred. multumesc Paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: am un L 200 :W:cl:h5! Aici e sectiunea in care iti prezinti masina, modificarile, ceri sfaturi......la Mica Publicitate deschizi topic cu ce produse vrei sa cumperi...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: am un L 200 Sa-l stapanesti sanatos! Nu ni-l arati si noua? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: am un L 200 Am un L200 model mai vechi,nu ma pot mandri cu el (inca). As dori niste accesorii de 4x4 tunning, bullbar,proiectoare,troliu,portbagaj,anvelope mixte Mt cred. multumesc Paul 0. :W 1. ce inseamna mai vechi ? 2. de ce nu te poti mandri cu el ? Daca nu ii dotat de off-road extrem inseamna ca nu ai cu cine sa te lauzi? O sa fie mai interesant pentru noi sa urmarim povestea modificari lui. Asa ca hai sa vedem cum arata la fata acuma masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: am un L 200 Gasesti tot ce vrei,,nu conteaza decit grosimea portofelului. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xeb Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: am un L 200 nu are nici o treaba cat de veche e masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pintilie Postat Octombrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: am un L 200 Multumesc pentru sfaturi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator razvanrms Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: am un L 200 Multumesc pentru sfaturi! Nu ai pentru ce . Asteptam poze . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate