kbinder69 Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 Astazi am finalizat o actiune umanitara la scara mai mica in Sibiu,si anume:am fost la o familie cu 9(!!!!!)copii in Gusterita-un fel de cartier al Sibiului(de fapt un sat lipit de Sibiu).Unul din copiii familiei respective a gasit acum catva timp portmoneul pierdut de catre o colega de servici;acesta(portmoneul)i-a fost inapoiat intact.Am hotarat impreuna cu doamna respectiva sa le facem o bucurie tuturor copiilor din familia respectiva,astfel am dat "sfoara in tara"si la ceilalti colegi.Am reusit sa strangem cativa saci si sacose cu hainute,incaltaminte,jucarii,s-au cumparat dulciuri si fructe,s-au strans ceva bani si am mers acolo.Nu pot descrie in cuvinte surpriza celor vizitati,dar am simtit ca am facut un lucru bun.Stiu ca gestul nostru se aseamana cu o picatura in ocean,dar totusi cred ca conteaza.Incerc sa postez si cateva poze,nu vreau sa ma laud,dar copii aia chiar meritau o bucurie. PS.Ne-au cantat si cateva colinzi,a sunat ca un cor organizat. Sarbatori fericite cu un Mos bogat tuturor,Klaus.(kbinder69) LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 Bravo ! Felicitari ! Asa ceva ar trebui sa facem mereu, sa ne bucuram de bucuria altora. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 Bravo, frumos gest !... :grin: :10 :h5 :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 BRAVO ! FELICITARI ! Gestul vostru nu poate fi cuprins in cuvinte. Mai ales ca o importanta parte a ajutoarelor pentru actiunea din Maramures sunt din Sibiu ( Foxman ), ceea ce dovedeste CALITATEA sibienilor ! :B Kbinder69 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 Felicitari pentru actiune. :h5 Nu are importanta daca actiunea e mai mare sau mai mica. Important este ca exista in noi spiritul acesta de a ajuta pe altii mai necajiti. Bravo! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 Bravo mai oameni buni, felicitari !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Decembrie 28, 2007 Partajează Postat Decembrie 28, 2007 Felicitari Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate