Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Actiune umanitara la scara mai mica

kbinder69

Postări Recomandate

Astazi am finalizat o actiune umanitara la scara mai mica in Sibiu,si anume:am fost la o familie cu 9(!!!!!)copii in Gusterita-un fel de cartier al Sibiului(de fapt un sat lipit de Sibiu).Unul din copiii familiei respective a gasit acum catva timp portmoneul pierdut de catre o colega de servici;acesta(portmoneul)i-a fost inapoiat intact.Am hotarat impreuna cu doamna respectiva sa le facem o bucurie tuturor copiilor din familia respectiva,astfel am dat "sfoara in tara"si la ceilalti colegi.Am reusit sa strangem cativa saci si sacose cu hainute,incaltaminte,jucarii,s-au cumparat dulciuri si fructe,s-au strans ceva bani si am mers acolo.Nu pot descrie in cuvinte surpriza celor vizitati,dar am simtit ca am facut un lucru bun.Stiu ca gestul nostru se aseamana cu o picatura in ocean,dar totusi cred ca conteaza.Incerc sa postez si cateva poze,nu vreau sa ma laud,dar copii aia chiar meritau o bucurie.

PS.Ne-au cantat si cateva colinzi,a sunat ca un cor organizat.

Sarbatori fericite cu un Mos bogat tuturor,Klaus.(kbinder69)

LR Discovery 1 300TDi - actual

Opel Frontera Sport 2.0i - fost

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari pentru actiune. :h5

Nu are importanta daca actiunea e mai mare sau mai mica. Important este ca exista in noi spiritul acesta de a ajuta pe altii mai necajiti.

Bravo!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare