Irod Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Treaba sta asa. Pe fata sunt niste MRL-uri automate, si daca masina este in 2x4 de la levierul cutiei de transfer, ar trebui ca rotile din fata sa se invarta liber. Dar roata dreapta fata daca o ridic pe cric antreneaza planetara. In timp ce roata stanga fata nu face acest lucru. Ce sa fie oare? Poate functiona masina asa? Am facut aceste verificari pentru ca nu am stiut ce problema are. Initial am crezut ca este de la rulment, dar acesta pare ok. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Huruit roata fata MRL-ul defect sau blocat. Ideal ar fi sa-i desfaci capacul de la hub si sa-i bagi niste ulei de servo cu seringa fara ac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Huruit roata fata De vreo saptamina incoace , avem in prag numa' oameni suparati , care vin cu MRL clantanind si pleaca cu ele in caciula . Pina acum , trei patroale , si se va numara in continuare ... Toate automate , toate vechi ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: Huruit roata fata am ridicat masina pe elvator si am pus levierul cutiei de transfer in 4x4 High. Apoi i-am dat sa mearga si am observat urmatoare: -rotile spate mergeau normal -cardanul fata se invartea -planetara dr. fata se invartea pe directia de mers inainte, dar roata dr. fata mergea cu viteza foarte mica in spate -planetara stg. statea pe loc si evident roata stg fata, statea pe loc. Masina are MRL-uri automate. Eu nu mai inteleg nimic, ma poate ajuta cineva ? ce o fi stricat? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oldlander Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Huruit roata fata Sper sa nu aberez, dar cred ca problema este planetara al carei capat canelat din diferential,este posibil sa fie rupt . Cred ca MRL-ul este OK!Repet este o ipoteza. Cel mai bine scoti planetara si o verifici.Asta daca nu cumva problema este chiar din diferential. In afaceri, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate