Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor pt RAR va rog

Ruff Riders

Postări Recomandate

Pe scurt treaba sta asa: am de schimbat seria motorului in cartea de identitate a masinii (Nissan Patrol Y61), iar RAR-ul din Voluntari deja m-a refuzat pe motiv ca nu am anvelopele si proiectoarele omologate. Daca proiectoarele le pot scoate destul de usor, pentru anvelope am nevoie de un pic de ajutor, de la voi, daca se poate; mai exact, daca imi poate imprumuta cineva un set de roti cu anvelope 265/70/16 pentru citeva ore ...sunt bun de cinste :2dr.

Multumesc anticipat.

Eddy

0730.587.225 sau PM

PATROL Y61 - BIVOLU'

KTM 950 SM

SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor pt RAR va rog

Buna seara !

Daca omul s-a dus cu ceva 35"-uri acolo, sau pe aproape, poate sa uite de omologare. Daca avea ceva aproape de dimensiunea stock, sunt ceva sanse, daca are si OK-ul producatorului.

Daca nu, ma indoiesc de o legalizare a situatiei... Mai usor e sa faca rost de guma stock si sa-si faca treaba acolo.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Edy,

Poti cauta si 265/75/16 ... si daca insisti (stii la ce ma refer aici ...dinero, ok?) poti trece in carte cam ce dimensiune de roti vrei... si dupa aia esti chiar legal ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Multumesc de raspunsuri. Am vorbit deja cu cineva de acolo si ma rezolva cu noxele, dar vrea sa ma duc fara proiectoare si cu gumele din carte.

Oricum intentionez sa trec si 33-urile de pe masina in carte, dar dupa ce rezolv cu seria.

PATROL Y61 - BIVOLU'

KTM 950 SM

Link spre comentariu

KTM-ul este foarte smecher. Singura motocicleta de care nu m-am plictisit dupa 2 sezoane. Cu toate astea, ma gindesc sa o vind pentru ca nu prea am timp sa merg cu ea - are 10.000 km abia.

PATROL Y61 - BIVOLU'

KTM 950 SM

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare