Ruff Riders Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Pe scurt treaba sta asa: am de schimbat seria motorului in cartea de identitate a masinii (Nissan Patrol Y61), iar RAR-ul din Voluntari deja m-a refuzat pe motiv ca nu am anvelopele si proiectoarele omologate. Daca proiectoarele le pot scoate destul de usor, pentru anvelope am nevoie de un pic de ajutor, de la voi, daca se poate; mai exact, daca imi poate imprumuta cineva un set de roti cu anvelope 265/70/16 pentru citeva ore ...sunt bun de cinste :2dr. Multumesc anticipat. Eddy 0730.587.225 sau PM PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Ajutor pt RAR va rog De ce nu vrei tu sa treci in carte si anvelopele de pe masina, se face tot la RAR, in felul acesta o sa fii si legal dupa aceea. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Ajutor pt RAR va rog Buna seara ! Daca omul s-a dus cu ceva 35"-uri acolo, sau pe aproape, poate sa uite de omologare. Daca avea ceva aproape de dimensiunea stock, sunt ceva sanse, daca are si OK-ul producatorului. Daca nu, ma indoiesc de o legalizare a situatiei... Mai usor e sa faca rost de guma stock si sa-si faca treaba acolo. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Ajutor pt RAR va rog Gume ca gume... Dar proiectoare omologate ? Astia-s pe ulei rau de tot... De scrumiera nu a zis nimic ca e nitel murdara ?:hw OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Ajutor pt RAR va rog Edy, Poti cauta si 265/75/16 ... si daca insisti (stii la ce ma refer aici ...dinero, ok?) poti trece in carte cam ce dimensiune de roti vrei... si dupa aia esti chiar legal ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Octombrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: Ajutor pt RAR va rog Multumesc de raspunsuri. Am vorbit deja cu cineva de acolo si ma rezolva cu noxele, dar vrea sa ma duc fara proiectoare si cu gumele din carte. Oricum intentionez sa trec si 33-urile de pe masina in carte, dar dupa ce rezolv cu seria. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Octombrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Ajutor pt RAR va rog KTM-ul este foarte smecher. Singura motocicleta de care nu m-am plictisit dupa 2 sezoane. Cu toate astea, ma gindesc sa o vind pentru ca nu prea am timp sa merg cu ea - are 10.000 km abia. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Ajutor pt RAR va rog S-a rezolvat cu RAR-ul. Asa ca, daca doriti, se poate inchide. Multumesc. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate