sierrafery Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Tuningbox Td5 ... nu-mi vine sa cred cum merge da, pentru nissan gr td6 nu se gaseste ca a meu e mai mult mort...:hl. multam. intra pe linkul ala si selecteaza masina ta sa vezi ce-ti da. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Tuningbox Td5 ... nu-mi vine sa cred cum merge Fratilor, va rog sa nu va inflamati! Nu e cazul ... Sunt de acord ca e o discutie constructiva pana in cele mai mici detalii dar va sugerez sa pastrati limitele bunului simt. Si de asemenea va rog sa feriti de polemici ca nu aduc nimic bun(Cristi!) si sa fiti putin mai atenti la limbaj, SUNTEM COLEGI si va rog sa nu uitati asta ... (Marius!) Multumesc anticipat Pe de alta parte salut prieteni vechi si noi. Promit ca o sa urmaresc mai atent aceasta sectiune unde pasiunea isi spune cuvantul. Din ceea ce am citit aici se pare ca e cea mai consistenta sectiune de pe forum la ora actuala. Felicitari Fery ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Tuningbox Td5 ... nu-mi vine sa cred cum merge SUNTEM COLEGI si va rog sa nu uitati asta ... (Marius!) Ba chiar l-am facut frate.... Corect Yonutz, te rog taie orice este offtopic din aceasta discutie. Sa ramina numai ce este la obiect. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate