ptrionut Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 salut.sunt nou in lumea 4x4 si as vrea sa achizitionez o masina care sa o folosesc la vanatoare si pescuit.precizez ca as vrea sa o folosesc si in gropi cu mai mult noroi, zapada etc. si cate odata sa mai agat si o remorca de ea.eu as opta pt diesel.ce masina ati putea sa imi recomandati tinand cont ca as vrea sa fie de prin 96-00 si la un buget de 4000 euro.va rog ajutati-ma ca nu am nici o idee despre lumea 4x4.mi-as fi dorit un grand cherokee din 2000 cu 3.1 td dar am inteles ca sunt si scumpe ca intretinere si sunt si defectoase.orice rsp e binevenit.bft tuturor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Re: sfat achizitie La functia "Cautare avansata" da-i sa caute exact titlul topicului tau si selecteaza optiunea "cauta doar in titluri".......nu de alta, dar vei fi surprins cate topicuri vei gasi cu exact acelasi titlu ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts