Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pompa benzina - montare webasto pe mitsubishi pajero 2

sixone

Postări Recomandate

am luat de curand un webasto thermo top care are pompa de benzina incorporata in el..

in manualul lui, care-i in germana (pe care o inteleg mai greu) intr-o figura arata ca montajul se face in serie pe conducta de retur inainte de rezervor (dupa rampa de injectoare)

intrebarea mea, cu motorul oprit (pompa de benzina nealimentata) jucaria asta isi va putea trage benzina singura din rezervor prin pompa de benzina electrica a masinii?

masina pe care vreau sa-l montez e un mitsu pajero 2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: pompa benzina - montare webasto

t-ul pt alimentarea cu cb se monteaza imediat dupa rezervor, pe circuitul de tur, in cel mai de jos punct posibil. Trebue sa fii atent sa montezi webasto la o inaltime cat mai mica fata de cea a T-ului.

Chestia e valabila daca pompa de benzina NU e in rezervorul de benzina!!!!!

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Re: pompa benzina - montare webasto pe mitsubishi pajero 2

pai asta-i treaba ca pompa e in rezervor, daca nu era in rezervor, era simplu, se monta inainte..

am atasat desenul lor, eu nu inteleg mare lucru din germana, poate ne lamureste cineva ce zic astia, daca dau alte detalii..

am pus poza si aici, fiindca pe forum cred c-a fost micsorata:

http://img18.imageshack.us/f/webasto.jpg/

acum ar fi normal sa mearga cu motorul oprit, dar asta nu stiu, e posibil sa tragi benzina cu o alta pompa, prin pompa actuala de benzina?

Editat de sixone
Link spre comentariu

Re: pompa benzina - montare webasto pe mitsubishi pajero 2

pana la urma am montat 'soba' si am gasit raspunsul la intrebarea mea.. am pus-o in serie pe partea de retur, se pare ca stie sa-si traga singura benzina, merge perfect.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare