Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

reglaj joc directie niva

Land Niva Luci

Postări Recomandate

Re: reglaj joc directie niva

se poate regla jocul din caseta de directie la niva?are ulei si tot ce trebuie in ea....sau se repara cu alta noua.Modelul e cel vechi daca poate ajuta cineva cu vreo idee...e binevenit:tk

pe fata unde completezi uleiul, la proximativ 1,5 cm de buson ai un capacel de plastic care se da afara de pe piulita cu surubelnita , desfaci piu;ita ce tine loc de contra si mai strangi surubul cu cap patrat , atentie dupa o tura completa strangi piulita la loc si mergi cu ea sa vezi daca te satisface , daca nu continui ...daca nu ... altaaa!, poate gasesti demultiplicata si scapi si de bataturile din palme !

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

intradevar e mai bine sa o inlocuiesti , cu toate ca si asta i tot o varianta de moment , mai lung putin ce i drept :ha::ha:

:banana ,,ce mi plac glumele mele"

Link spre comentariu

Eeee,nici chiar asa,n-uldescuraja pe baiat,poate are norocul si gaseste una care sa il tina mai mult[max 1 an]

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

poi daca schimb caseta si nu mai folosesc masina deloc...ma tine mult si bine:ha:.....

Voi schimbati caseta pe fiecare an???..nu cred.....dar la 1,5 ani cu siguranta luati alta:h5

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

hai sa nu mai exageram , am masina de 5 ani si nu am probleme cu caseta , strange surubul si mai mergi mult si bine , bafta !

problema rezolvata! Multumesc colegilor din :cl ,fac :2dr:x:tk

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutare domnilor , am o Niva din 2005 fara servo la directie. Stiecineva o modalitate de a adapta caseta ca sa-i pun o pompa de servo sau e mai rentabil sa cumpar direct caseta cu servo?

Link spre comentariu

o caseta numai cu actionare mecanica nu se poate transforma pt actionare servo (cel putin eu nu am intalnit)

se monteaza tot kitul : caseta , pompa , furtune , rezervor,fulie ,suporti ..

pe niva se poate adapta kit servodirectie suzuhi vitara , eu l am achizitionat cu 100de euroi parca , dar inca nu am inceput procedura decat am strunjit si pregatit fulia ce se ataseaza peste fulia din capul vibrokenului, inca studiez cum o sa le ekilibrez dupa ce le asamblez

sau varianta de a comanda o servo de la vre o reprezentanta darrrrr , cand oi vedea cat cer......:ooo

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

:bannana am tot kitul in beci de suzuki !!! dar .... inca nu am intrat la montaj pt ca ma mai gandesc ce fac cu fulia de pe motor ....daca o atasez peste cea originala nu se dezekilibreaza vibrokenul?....cea originala are gaori in material pt ekilibrare

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare