Land Niva Luci Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 se poate regla jocul din caseta de directie la niva?are ulei si tot ce trebuie in ea....sau se repara cu alta noua.Modelul e cel vechi daca poate ajuta cineva cu vreo idee...e binevenit:tk Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: reglaj joc directie niva se poate regla jocul din caseta de directie la niva?are ulei si tot ce trebuie in ea....sau se repara cu alta noua.Modelul e cel vechi daca poate ajuta cineva cu vreo idee...e binevenit:tk pe fata unde completezi uleiul, la proximativ 1,5 cm de buson ai un capacel de plastic care se da afara de pe piulita cu surubelnita , desfaci piu;ita ce tine loc de contra si mai strangi surubul cu cap patrat , atentie dupa o tura completa strangi piulita la loc si mergi cu ea sa vezi daca te satisface , daca nu continui ...daca nu ... altaaa!, poate gasesti demultiplicata si scapi si de bataturile din palme ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: reglaj joc directie niva multan fain!o sa incerc varianta asta.....si daca nu vrea...alta caseta:h5 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: reglaj joc directie niva Stringerea surubului e o varianta de moment,mai sigur o inlocuiesti Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: reglaj joc directie niva intradevar e mai bine sa o inlocuiesti , cu toate ca si asta i tot o varianta de moment , mai lung putin ce i drept :ha::ha: :banana ,,ce mi plac glumele mele" VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: reglaj joc directie niva Eeee,nici chiar asa,n-uldescuraja pe baiat,poate are norocul si gaseste una care sa il tina mai mult[max 1 an] Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: reglaj joc directie niva poi daca schimb caseta si nu mai folosesc masina deloc...ma tine mult si bine:ha:..... Voi schimbati caseta pe fiecare an???..nu cred.....dar la 1,5 ani cu siguranta luati alta:h5 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: reglaj joc directie niva hai sa nu mai exageram , am masina de 5 ani si nu am probleme cu caseta , strange surubul si mai mergi mult si bine , bafta ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: reglaj joc directie niva hai sa nu mai exageram , am masina de 5 ani si nu am probleme cu caseta , strange surubul si mai mergi mult si bine , bafta ! problema rezolvata! Multumesc colegilor din :cl ,fac :2dr:x:tk Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MYLDY Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: reglaj joc directie niva Salutare domnilor , am o Niva din 2005 fara servo la directie. Stiecineva o modalitate de a adapta caseta ca sa-i pun o pompa de servo sau e mai rentabil sa cumpar direct caseta cu servo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: reglaj joc directie niva o caseta numai cu actionare mecanica nu se poate transforma pt actionare servo (cel putin eu nu am intalnit) se monteaza tot kitul : caseta , pompa , furtune , rezervor,fulie ,suporti .. pe niva se poate adapta kit servodirectie suzuhi vitara , eu l am achizitionat cu 100de euroi parca , dar inca nu am inceput procedura decat am strunjit si pregatit fulia ce se ataseaza peste fulia din capul vibrokenului, inca studiez cum o sa le ekilibrez dupa ce le asamblez sau varianta de a comanda o servo de la vre o reprezentanta darrrrr , cand oi vedea cat cer......:ooo VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RONIN Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: reglaj joc directie niva poate gasesti demultiplicata si scapi si de bataturile din palme ! Va salut! Cum arata o caseta de directie "demultiplicata"?? Cam cat ar costa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: reglaj joc directie niva :bannana am tot kitul in beci de suzuki !!! dar .... inca nu am intrat la montaj pt ca ma mai gandesc ce fac cu fulia de pe motor ....daca o atasez peste cea originala nu se dezekilibreaza vibrokenul?....cea originala are gaori in material pt ekilibrare VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate