Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero 2.5 tdi 93-95 versus Vitara 1.6 JLX

verssatu

Postări Recomandate

Salutare!

Intentionez sa-mi achizitionez o masina de teren si oscilez intre Mitsubishi Pajero SWB 2.5 diesel an 93-96 si Suzuki Vitara JLX (cred) 1.6 3 usi.

Ce imi recomandati, ca si diferente costuri de intretinere?

Benzina face treaba versus cuplul dieselului?

Motorul de 2.5 de pe pajero este cu mult diferit fata de cel de 2.8?

Ca si destinatie, masina va fi folosita pentru offroad moderat (deocamdata) sau conditii de iarna de oras (sleauri, borduri, nameti neatinsi).

Multumesc

Pajero 2,5 tdi SWB '95

BMW 330i sedan 2001

Suzuki SV650s 2004

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pajero 2.5 tdi 93-95 versus Vitara 1.6 JLX

Eu as opta pt un Patrol :y Dar in lipsa de monetar, aleg Pajero ca-i pe motorina, e mai mare, e mai puternic, e mai greu, consuma cam la fel ca Vitara, si nu in ultimul rand, e Mitsubishi :ha:. Diferente intre 2.5 si 2.8 sunt cateva.... Daca ai de ales la aceeasi bani, ia-l pe cel de 2.8 ca e mai strasnic :wink:

Vitara e cam usurica pt zapada, iar motorul de 1.6 m-i se pare cam firav pentru greutatea ei. Asta ne-mai punand in calcul o eventuala tractare a cuiva care a ramas...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Multumesc.

Nu am de ales intre motorizari la Mitsubishi, din pacate...

Mitibusu are multe chestii manuale, dar diferentele de sub capota si dintre punti, fata de Suzuki ii sunt favorabile.

p.s. e cineva din Targu Jiu (anuntul e din Gorj) care ma poate asista la cumparare? Undeva pe miercuri sper...bineinteles nu fara urmari?:2dr

Multumiri anticipate!

Pajero 2,5 tdi SWB '95

BMW 330i sedan 2001

Suzuki SV650s 2004

Link spre comentariu

Citeste despre pajero vs alte modele modele si atentie la cumparare...fara verificare service nu as mai cumpara vreo masina...inclusiv compresia ar fi bine de verificat cel putin la o masina sub 96...rugina la prinderile caroseriei de sasiu (mai ales la roata spate).

Dezavantaje ar fi costurile de mentenanta si upgrade ale masinii si evident inscriere (daca e cazul) + impozit undeva la 900 si ceva de lei...pe de alta parte tre sa fii haiduc sa distrugi un motor de pajero intretinut bine...duce ca bivolu si sub parametri daca trebuie.Despre vitara...nu ma bag ca nu am avut pe mana una...Bafta la achizitie .

P.S. - NU te grabi sa alegi masina...indiferent ca e vitara sau pajero..:old

Link spre comentariu

Am citit cam tot ce e scris pe forum legat de Suzuki si Pajero, dar stiti cum este, ca incepator nu prea ai cum sa le pui cap la cap doar din text. Pana nu auzi motoarele in realitate, din interior, din exterior, etc, nu prea ai cum sa te edifici.

Clar Vitara e prea mica pentru mine, ramane decis Pajero SWB.

Cat despre grabit, trebuie, pentru ca am vandut ce aveam si ma simt neimplinit :D

O intrebare ma roade de ieri seara: pot face un cip-tuning la motorul de 2.5 de pe Pajero astfel incat sa sper la performantele lui 2.8? Intreb pentru ca nu am gasit in Romania 2.8 SWB in banii pe care-i am...

Multumesc pentru info.

p.s. pentru taxa si impozit nu-mi fac deloc probleme

Pajero 2,5 tdi SWB '95

BMW 330i sedan 2001

Suzuki SV650s 2004

Link spre comentariu

Pana acum au sarit cu pararea doar brigada de Pajero-listi.

Sa se echilibreze balanta! Sa vina Vitare-listii!

Umbla vorba in targ ca vitarele is mai firave si ca se strica in teren, dar eu nu am vazut asa ceva. Sa fie doar vorbe?

Am mers cu vitara 8v de 80 cp si cu 4 oameni in masina nu simtea o lipsa de putere, am escaladat o panta de +45 grade. Sunt de parere ca 1.6 16v se misca mult mai bine.

Vitara poti s-o inmatriculezi ieftin si sa fie in toate actele a ta, sa nu ai nici o problema. Si impozitul e mic. E mai ieftin de imbunatatit si de reparat. E decapotabila :top si greutatea conteaza mult in teren, cu cat esti mai usor, cu atat iesi mai usor din noroi sau zapada. Problema mare e la rugina.

Pajero il iei la aceiasi bani doar cu volan pe dreapta, insa cu cutie automata, A/C si daca ai noroc diferential blocabil.

E un vs. care il am si eu de muuuuuult timp in minte si nu pot sa inclin in nici o directie. :old

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Pana acum au sarit cu pararea doar brigada de Pajero-listi.

Sa se echilibreze balanta! Sa vina Vitare-listii!

Vitara poti s-o inmatriculezi ieftin si sa fie in toate actele a ta, sa nu ai nici o problema. Si impozitul e mic. E mai ieftin de imbunatatit si de reparat. E decapotabila :top si greutatea conteaza mult in teren, cu cat esti mai usor, cu atat iesi mai usor din noroi sau zapada. Problema mare e la rugina.

Multumesc tuturor pentru reply-uri.

O sa mut taraba in subforumul Pajero.

Toate bune!

Pajero 2,5 tdi SWB '95

BMW 330i sedan 2001

Suzuki SV650s 2004

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare