Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

inca un Mitsubishi l200

csb

Postări Recomandate

Re: inca un Mitsubishi l200

NU merge sa incarci poze, deocamdata. Mai ai rabdare un pic sau poti apela la servere externe, cum ar fi :

photobucket.com

tinypic.com

imgeshack.com

@Klez...nu mai fi rau cu omu' ...

On topic. : daca-i acaretu' de la avatar, sa-l stapanesti sanatos! E tare fain!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cand deschid forumul azi dimineata si dau la mesaje noi , costinell scrie in toate posturile posibile.......intreeb eu , daca nu ai nici o legatura cu subiectul respectiv de ce scrii doar de dragul de a scrie? ai nevoie de posturi sa primesti stele? ia-le a mele dar lasa topicurile curate

Never stop exploring
Link spre comentariu

On topic. : daca-i acaretu' de la avatar, sa-l stapanesti sanatos! E tare fain!

Eu la ala m-am referit :y:grin::x

Dar chiar asa, daca poze nu merg puse, cea date despre el ? :old

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

cand deschid forumul azi dimineata si dau la mesaje noi , costinell scrie in toate posturile posibile.......intreeb eu , daca nu ai nici o legatura cu subiectul respectiv de ce scrii doar de dragul de a scrie? ai nevoie de posturi sa primesti stele? ia-le a mele dar lasa topicurile curate

Ne-a parasit asta-seara.....

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=623845#post623845

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Multumesc de intelegere oldcarmaniac :tk ,masina are 30000km si este nemaipomenita.Am sa revin cu poze pentru ca a primit un bulbar poliuretan,scuturi 6mm cap-coada carlig remorcare.doresc sa o inalt putin dar sunt incepator in domeniu si inca citesc din cele spuse de veterani pe forum.

CSB

Mitsubishi Pajero 4

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Va multumesc de urari:tk.Masina este super,pana voi gasi un portbagaj am pus 4 proiectoare(100w)pe bara transversala si 2proiectoare pe bullbar,carlig remorcare si arata cam asa.Sunt in cautarea unei oferte suspensie (orice oferta sau indrumare este binevenita). Pentru iarna va recomand anvelopele DUNLOP GRANDTREK SJ6 CARE SUNT BELEADSCF1165.jpg.50ff46ed38854afced77b37c854c3ddc.jpgDSCF1117.jpg.139780f0f5a042695fc3ad043981b053.jpg

CSB

Mitsubishi Pajero 4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare