csb Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 (editat) http://img530.imageshack.us/img530/5772/01102010034800x600.jpgsalut, al meu Mitsu : Editat Octombrie 19, 2010 de csb incercare foto CSB Mitsubishi Pajero 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: inca un Mitsubishi l200 Frumos rau ! Trebe numai putin spalat ca nu se vede bine culoarea, in rest numa de bine :grin::h5 OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csb Postat Octombrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: inca un Mitsubishi l200 de ce nu pot incarca poze ? ce url imi cere? CSB Mitsubishi Pajero 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: inca un Mitsubishi l200 NU merge sa incarci poze, deocamdata. Mai ai rabdare un pic sau poti apela la servere externe, cum ar fi : photobucket.com tinypic.com imgeshack.com @Klez...nu mai fi rau cu omu' ... On topic. : daca-i acaretu' de la avatar, sa-l stapanesti sanatos! E tare fain! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: inca un Mitsubishi l200 Care e istoricul masinii? Luata din tara? Cit a costat? salut, al meu Mitsu : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: inca un Mitsubishi l200 cand deschid forumul azi dimineata si dau la mesaje noi , costinell scrie in toate posturile posibile.......intreeb eu , daca nu ai nici o legatura cu subiectul respectiv de ce scrii doar de dragul de a scrie? ai nevoie de posturi sa primesti stele? ia-le a mele dar lasa topicurile curate Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: inca un Mitsubishi l200 On topic. : daca-i acaretu' de la avatar, sa-l stapanesti sanatos! E tare fain! Eu la ala m-am referit :y:grin::x Dar chiar asa, daca poze nu merg puse, cea date despre el ? :old OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: inca un Mitsubishi l200 cand deschid forumul azi dimineata si dau la mesaje noi , costinell scrie in toate posturile posibile.......intreeb eu , daca nu ai nici o legatura cu subiectul respectiv de ce scrii doar de dragul de a scrie? ai nevoie de posturi sa primesti stele? ia-le a mele dar lasa topicurile curate Ne-a parasit asta-seara..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=623845#post623845 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csb Postat Octombrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: inca un Mitsubishi l200 Multumesc de intelegere oldcarmaniac :tk ,masina are 30000km si este nemaipomenita.Am sa revin cu poze pentru ca a primit un bulbar poliuretan,scuturi 6mm cap-coada carlig remorcare.doresc sa o inalt putin dar sunt incepator in domeniu si inca citesc din cele spuse de veterani pe forum. CSB Mitsubishi Pajero 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: inca un Mitsubishi l200 ...precum la nevasta ....Sa o stapanesti sanatos Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: inca un Mitsubishi l200 iti urez sa te bucuri de ea Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csb Postat Decembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: inca un Mitsubishi l200 Va multumesc de urari:tk.Masina este super,pana voi gasi un portbagaj am pus 4 proiectoare(100w)pe bara transversala si 2proiectoare pe bullbar,carlig remorcare si arata cam asa.Sunt in cautarea unei oferte suspensie (orice oferta sau indrumare este binevenita). Pentru iarna va recomand anvelopele DUNLOP GRANDTREK SJ6 CARE SUNT BELEA CSB Mitsubishi Pajero 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate