danielsusanu Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 salutare ! dupa mai multe incercari de a achizitiona o masina de teren Cherokee, range rover, pajero, am ajuns la clasica lada niva am cumparat o niva din 97, cu 121.000 km, 1.9 diesel - motor peugeot. am facut cateva ture cu ea prin padurile din mehedinti si sunt foarte multumit de ea. intradevar ca nu are confortul, spatiul sau puterea altor vehicule dar sincer iese cam din orice "situatie" ma bucur ca am facut aceasta alegere si as dori sa va cer sfatul cu privire la ce ar trebui sa ii fac, si anume: sablare, insonorizare schimbarea consumabilelor, etc. totodata as dori sa stiu daca se recomanda sa folosesc un kit de inaltare fata-spate pentru a monta niste cauciucuri cu un talon mai mare decat cel original Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: nou printre voi - niva '97 pt tot ce ai intrebat gasesti aici daca ai rabdare sa citesti , pt sablare..... ce sa sablezi? sa o stapanesti sanatos , si verifica prima data suportii la motor si sudura partii metalice a suportilor pe lonjeroane sa nu ai fisuri avand in vedere ca ai motor disel:x VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin SB Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: nou printre voi - niva '97 Felicitari pentru achizitie! E cumva de la Craiova, inmatriculata la bulgari? Dotarea cu motor diesel e din fabrica sau e facuta artizanal? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielsusanu Postat Octombrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: nou printre voi - niva '97 exact. masina este de la craiova si e inscrisa la bulgari motorul este facut de peugeot, cred ca este montat de fabrica cel putin asa am citit pe niste site-uri din franta, intre 95 si 97 s-au fabricat motoarele astea cu care e echipata a mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: nou printre voi - niva '97 Ai luat o masina buna ,il cunosc bine pe proprietar si sa te duca unde iti doresti Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: nou printre voi - niva '97 Sa fie cu noroc! :x si sa te poarte pe unde vreu tu fara incidente majore:jp1 Pune si niste poze cu masina sa vedem si noi rusoaica. Cati CP are motorul diesel si cate kg are masina cu motor diesel? Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielsusanu Postat Octombrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: nou printre voi - niva '97 multumesc de urari sa speream ca ma duce, incepe sezonul de vanatoare la mistret si totodata si noroaiele. are cam multe teste de trecut motorul are 76 cp, motor aspirat folosit pe 405 si greutate are 1200 kg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielsusanu Postat Octombrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: nou printre voi - niva '97 pozele apar maine :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: nou printre voi - niva '97 felicitari pt masina - daca se poate sa imi spui si mie un consum dupa ce faci ceva drumuri cu ea. Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: nou printre voi - niva '97 1200 kg are benzinarul dar a ta s-ar pute sa fie cu ceva mai grea Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielsusanu Postat Decembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: nou printre voi - niva '97 buna seara in sfarsit am gasit timpul necesar sa incep reconditionarea nivei. pentru inceput am dat jos tot interiorul si am curatat tabla pana la luciul mectalic. surprinzator nu am gasit rugina in podele, dar curge apa de la aeroterma si era ud sub izolatia podelei din dreapta fata. inca nu am demontat aeroterma sa vad problema. am dat cu grung rosu de tabla pe podele. etapa urmatoare la interior o reprezinta un strat gros de insonorizant pensulabil pe toata podeaua masinii. la exterior am dezbracat-o de vopsea si am descoperit ca a fost lovita la stalpul din stanga spate. aici o sa folosesc fibra de sticla verde, este foarte rezistenta. cam atat pentrutrimele 2 zile din proiect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: nou printre voi - niva '97 Felicitari pentru alegere ! si sa il stapinesti sanatos. Si eu detin o Niva diessel peugeot , dar inca nu am avut ocazia sa il testez in teren. Am restaurat-o in intregime , lucrez de 3 luni , a mai ramas instalatia electrica de facut . Abia astept sa il testez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: nou printre voi - niva '97 S-o stapanesti sanatos! Cunosc masina , am mers cu ea , propietarul este un bun prieten de-al meu. Fata de un benzinar are un cuplu mai mare la turatii joase. Rusoaica este o.k. din toate punctele de vedere , propietarul folosind-o de 2 sau 3 ori pe luna cand se ducea la pescuit si atat! Spor la treaba! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielsusanu Postat Decembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: nou printre voi - niva '97 multumesc de urari, sper ca nu o sa imi ia chiar 3 luni sa o restaurez. nu am gasit rugina nici pe sub ea, pragurile sunt curate. sper sa reusesc saptamana asta sa dau cu insonorizant pe caroserie. maine imi aduce un prieten o solutie cu care se da puntea la vapoare, nu stiu exact cum se numeste. mi a recomandat o vopsitorul meu ca fiind foarte rezistenta la apa. o sa dau toata punte interioara si pe sub ea. revin cu noi poze maine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielsusanu Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: nou printre voi - niva '97 saptamana trecuta am aplicat stratul de grund si acum doua zile am dat prima mana de teroson pozele cu starea actuala a masinii le postez maine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: nou printre voi - niva '97 S-o stapanesti sanatos! :ft Sa ne spui cum merge diesel-ul. bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielsusanu Postat Februarie 1, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2014 Re: nou printre voi - niva '97 Din păcate revin pe forum după ceva timp. Am fost nevoit sa mă retrag din "viața publica" si nu am mai continuat proiectul si mă gândesc sa vând mașina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Re: nou printre voi - niva '97 pacat, care ar fi motivul?, partea grea din restaurare cred ca a trecut.... :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielsusanu Postat Februarie 1, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2014 Re: nou printre voi - niva '97 De la ultimile poze postate nu am mai reusitnimic din motive financiare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielsusanu Postat Februarie 15, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2014 (editat) Re: nou printre voi - niva '97 Proiectul merge mai departe Am reușit sa încep lucru la rusoaica, e ceva cam mult dar nu are nimic. Am descoperit ca radiatoru de apa are ceva poți si sunt in dilemă este de niva sau Peugeot, încă nu l am măsurat si ma gândeam ca poate știți voi mai bine Așteptat un răspuns Va multumesc Editat Februarie 15, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate