Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nou printre voi - niva '97

danielsusanu

Postări Recomandate

salutare !

dupa mai multe incercari de a achizitiona o masina de teren Cherokee, range rover, pajero, am ajuns la clasica lada niva

am cumparat o niva din 97, cu 121.000 km, 1.9 diesel - motor peugeot.

am facut cateva ture cu ea prin padurile din mehedinti si sunt foarte multumit de ea. intradevar ca nu are confortul, spatiul sau puterea altor vehicule dar sincer iese cam din orice "situatie"

ma bucur ca am facut aceasta alegere si as dori sa va cer sfatul cu privire la ce ar trebui sa ii fac, si anume: sablare, insonorizare schimbarea consumabilelor, etc.

totodata as dori sa stiu daca se recomanda sa folosesc un kit de inaltare fata-spate pentru a monta niste cauciucuri cu un talon mai mare decat cel original

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: nou printre voi - niva '97

pt tot ce ai intrebat gasesti aici daca ai rabdare sa citesti , pt sablare..... ce sa sablezi?

sa o stapanesti sanatos , si verifica prima data suportii la motor si sudura partii metalice a suportilor pe lonjeroane sa nu ai fisuri avand in vedere ca ai motor disel:x

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

exact. masina este de la craiova si e inscrisa la bulgari

motorul este facut de peugeot, cred ca este montat de fabrica

cel putin asa am citit pe niste site-uri din franta, intre 95 si 97 s-au fabricat motoarele astea cu care e echipata a mea

Link spre comentariu

Ai luat o masina buna ,il cunosc bine pe proprietar si sa te duca unde iti doresti

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Sa fie cu noroc! :x si sa te poarte pe unde vreu tu fara incidente majore:jp1

Pune si niste poze cu masina sa vedem si noi rusoaica.

Cati CP are motorul diesel si cate kg are masina cu motor diesel?

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

exterior1.jpg.7080b23aa5c49ec27a644533ff7488b3.jpgexterior2.jpg.e8d3d11f2b41e77638bb9e5859ffd8e5.jpgexterior3.jpg.f9414ec87b7c5f7694daea29ad036e82.jpginterior.jpg.cbc9822e149406d22dd07d579916636a.jpgexterior4.jpg.92d2a870a4f2b68218aa1be5ddfed637.jpgbuna seara

in sfarsit am gasit timpul necesar sa incep reconditionarea nivei.

pentru inceput am dat jos tot interiorul si am curatat tabla pana la luciul mectalic. surprinzator nu am gasit rugina in podele, dar curge apa de la aeroterma si era ud sub izolatia podelei din dreapta fata. inca nu am demontat aeroterma sa vad problema.

am dat cu grung rosu de tabla pe podele. etapa urmatoare la interior o reprezinta un strat gros de insonorizant pensulabil pe toata podeaua masinii.

la exterior am dezbracat-o de vopsea si am descoperit ca a fost lovita la stalpul din stanga spate. aici o sa folosesc fibra de sticla verde, este foarte rezistenta.

cam atat pentrutrimele 2 zile din proiect

Link spre comentariu

Felicitari pentru alegere ! si sa il stapinesti sanatos. Si eu detin o Niva diessel peugeot , dar inca nu am avut ocazia sa il testez in teren. Am restaurat-o in intregime , lucrez de 3 luni , a mai ramas instalatia electrica de facut . Abia astept sa il testez

Link spre comentariu

S-o stapanesti sanatos!

Cunosc masina , am mers cu ea , propietarul este un bun prieten de-al meu.

Fata de un benzinar are un cuplu mai mare la turatii joase.

Rusoaica este o.k. din toate punctele de vedere , propietarul folosind-o de 2 sau 3 ori pe luna cand se ducea la pescuit si atat!

Spor la treaba!

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Link spre comentariu

multumesc de urari, sper ca nu o sa imi ia chiar 3 luni sa o restaurez.

nu am gasit rugina nici pe sub ea, pragurile sunt curate.

sper sa reusesc saptamana asta sa dau cu insonorizant pe caroserie.

maine imi aduce un prieten o solutie cu care se da puntea la vapoare, nu stiu exact cum se numeste. mi a recomandat o vopsitorul meu ca fiind foarte rezistenta la apa. o sa dau toata punte interioara si pe sub ea.

revin cu noi poze maine

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 3 ani mai târziu...

pacat, care ar fi motivul?, partea grea din restaurare cred ca a trecut....

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Proiectul merge mai departe

Am reușit sa încep lucru la rusoaica, e ceva cam mult dar nu are nimic. Am descoperit ca radiatoru de apa are ceva poți si sunt in dilemă este de niva sau Peugeot, încă nu l am măsurat si ma gândeam ca poate știți voi mai bine

Așteptat un răspuns

Va multumesc

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare