Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

4runner din `99 pentru un incepator

catalint

Postări Recomandate

Salut ,

Incep prin ami manifesta gratitudinea pentru toate lucrurile extraordinare pe care le-am invatat de acest forum . Pentru un incepator ca mine a fost de un mare folos , atat ca informatie pura , dar mai ales ca " feeling " offroad .

M-am hotarat astfel sa sparg pusculita si sa-mi cumpar o jucari noua , e vorba de un 4R din 1999 , adus din Germania , 3.0 diesel cu 100.000 km cam la 6000 euro . Nu sunt un cunoscator , nu am condus nici macar un SUV pana acum , dar ceva in gena ma face sa ma indrept catre off road ( asta vara mi-am rupt mazda 3 din 2007 pe drumuri forestiere ) :y

Ce ziceti ? S-a ma apuc de microbul asta ? E 4R-ul o masina buna pentru inceput ?

Multam !:tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 4runner din `99 pentru un incepator

salut .... ti as recomanda sa nu dai in prima faza foarte multi bani pe masina ... eu am un 4r din 94 3.o D din anglia automat ... in teren este cam ''slabutz'' in sensul ca puntea spate are bara stabilizatoare care nu lasa sa coboare diferit prea mult ... adica pe romaneste ramane puntea mai mult dreapta .... iar pe fata bratele lucreaza limitat ... asa ca pentru ceva mai usurel merge 4 runner bine .. pentru ceva mai serios ... trebuie sa mai investesti in el ... si o mica problema ce vad eu la mine ...da cu ''curu'' de pamant cam des ... :old .. iar motorul daca are tot ce i tebuie urca pe pereti ... da mi un semn pe privat si vb mai multe la tel...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare