zippo Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 Cuvintele le las in seama voastra! Foto deci :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2007 :hi Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2007 :hi Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2007 Doamnelorrrrrrrr siiii domnilooorrrrrr! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 :c poze cateva...las profesionistii (si in poze, si in cuvinte)...bravo organizatorilor si tuturor care au participat, sunteti niste oameni deosebiti :h5 PS. super poze, Zippo :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 mda ... pai ce sa mai punem poze dupa ce a pus zippo super poze ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 altele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 altele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 si ultimele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 Zippo !... :grin: :10 :B Desi pozele vorbesc de la sine, o sa incerc sa fac si un mic rezumat al Actiunii Umanitare de Craciun, a membrilor din Bucuresti, ai forumului http://www.club4x4.ro... Echipa A, formata din 5 masini incarcate cu tot ceea ce s-a strans pana vineri de la diversi donatori, in principiu persoane juridice si cateva persoane fizice, a fuzionat cu Echipa B care a venit direct la Metro Baneasa. Acolo s-au adunat donatiile in bani de la membrii si simpatizantii forumului, in total 8820 ron ( 88.200.000 lei vechi ). S-au facut urmatoarele cumparaturi : -11 calorifere pentru centrala pe lemne -1 lada frigorifica de 500 l -1 boiler electic de 100 l, care va fi montat chiar maine -detergenti 216 kg -produse de curatenie -sampon de copii -alimente neperisabile - o mare cantitate -rechizite -pasta de dinti -periute de dinti -sapunuri In jurul orei 9.30, pe o ceata deasa am plecat spre Valea Plopului / Valea Screzii 16 masini ( 14 masini de teren + 2 masini mici ). La aceasta actiune au participat : -Zippo / Costel -Nanuk -Koala / Mihai -Pokemon / Elena / Prietena -Ionut 73 / Dragos -Gepetto / Cata GSM -Trooper -Niku Iorga -Andy 68 -Red Scarlet / Prietena -Vitalies / Natalia -Niros05 / Simona -Florin a lu' Angus -Bogdan / Sotia -Marian Foto. -Mugur / Ligia Valoarea totala a bunurilor donate o estimam undeva pe la 17.000 ron ( 170.000.000 lei vechi ), ceea ce zic eu nu este rau pentru prima umanitara a forumului. Oricum, nu aspectul material este important, ci faptul ca am putut fi cuiva de folos si am reusit sa ne mobilizam atat de repede; ca am actionat ca o adevarata echipa !... :grin: :h5 :c Drept multumire, 2 dintre preotii de acolo ne-au facut sfestanie cu slujba la masini si ne-au binecuvantat. Treaba chiar a functionat, Ursului i se blocase cutia de viteza si dupa ce i-a sfintit masina s-a deblocat... :roll: 8) :grin: Dupa ce am plecat de acolo, ne-am strans cu totii la Taverna Romana, undeva in zona, unde am petrecut ceva timp impreuna, fiind ultima intalnire oficiala de anul acesta. Ulterior am plecat spre Bucuresti pe o ceata mai nasoala ca la venire... Am facut multe poze, vom face si un DVD cu aceasta actiune, iar o parte din poze le vom pune pe forum. Va multumesc inca o data tuturor pentru reusita acestei actiuni !... :grin: :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 BRAVOOOOOOOOOOOO , felicitari tuturor celor ce au participat la actiune!!!!!!!!!!!!!! :h5 :10 :gr1 :ca :c :no11 :pr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 Fotografii de la Marian Cristea !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 de Nota 10 ..de Nota 10. Cu felicitari, coronita si tot alaiul pentru toti participantii. bravo :c bravo gashca :gr1 Am fost placut impresionat de toti OAMENII care au participat. :rsp A fost o onoare si o placere sa particip la aceasta actiune.. Intr-o vreme in care dictonul latin "Homo hominis lupus est" este din ce in ce mai pretuit, mai ramane doar speranta... ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 Alte poze de la Marian !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 Felicitari ! "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 A fost o experienta inedita si foarpe placuta - multumesc organizatorilor si participantilor. Cateva poze Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 :D Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 Ce frumos........ Bravo bai baieti si fete Felicitari :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 :D Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 Oameni buni, eu zic ca, cuvintele sunt de prisos. Sunteti niste oameni extraordinari. Sunt sigur ca toti ati pus mult suflet in actiunea asta. Asta vreau sa fie spiritul acestui forum. Aici se vad OAMENII! E foarte usor sa faci rau dar sa faci bine, e lucru mare in ziua de azi. Inca o data va felicit pentru actiune si aveti tot respectul nostru. Acum, la odihna cu voi si sa va bucurati de sarbatori impreuna cu cei dragi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 :B :B :B 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Decembrie 23, 2007 Partajează Postat Decembrie 23, 2007 Cum spunea si Max, cuvintele sunt de prisos ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacer82 Postat Decembrie 23, 2007 Partajează Postat Decembrie 23, 2007 la multi ani, felicitari pentru cea ce faceti... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate