Lipoveanu Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 am gasit un fluturash la stergator .... http://www.orr.ro/ .... sarmale ... bere gratis .... aproape de Bucuresti .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Vama Buzaului 28-31 octombrie 2010 O fi cumva vorba tot de asta ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=55275 . REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Vama Buzaului 28-31 octombrie 2010 aia e .... vigilentza maxima ... mai bine stergi topicul sa nu se creeze confuzie .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Vama Buzaului 28-31 octombrie 2010 Ma gandeam ca ai vrut de fapt sa lansezi o invitatie la o iesire pentru cei care nu concureaza si vor sa faca o plimbare cu ocazia evenimentului, care este.....ceea ce n-ar fi rau..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Vama Buzaului 28-31 octombrie 2010 Eu zic sa lasati topicul,fluturasi am primit si noi,inca de la Etapa de la Cluj, poate se merge in vizita duminica, sau de simbata si la spritz.... Sigur se gasesc doritori de plimbare.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Vama Buzaului 28-31 octombrie 2010 Atunci il mutam la "Iesiri la sfarsit de saptamana".........ceea ce am si facut ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate