danut_tf Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 (editat) sal!! ce pareri aveti despre k 160 in teren extrem si pe sosea , unde este locul lui, cum se comporta?? se poate inalta usor cativa cm ?? este pretentios la intretinut? piesele scumpe? merita transformat pentru extrem? ! sincer ma atrage modelul si la prima iesre m-a impresionat placut!!danke! Editat Octombrie 7, 2010 de danut_tf live free or die hard!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator giuno28 Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: pareri patrol k160 3,3td am un k160 si pot sa iti spun ca e super ca si masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: pareri patrol k160 3,3td Masina cu mecanica simpla , ce vezi aia repari , buna pentru incepatori . Motor rezistent , pe sosea e ok pina la 90-100kmh , peste e chinuiala pentru cal si calaret , daca are cap si mila de masina .Suspensia pe foi e oarecum ( chiar mai mult decit oarecum ) limitativa la bricolaje , cu rezultate medii in teren - insa un pilot care cunoaste si simte , face multe , cot la cot cu cei mai evoluati . Care evoluati au trecut la elicoidale ....Artificiile de genul cercei articulati , springuire maxima , adaugari de foi ...sint facute de oameni cu o tenacitate peste medie . Partea buna - pretul in general mic .Masina e excelenta la tractari , interventii in zone dificile , agrement la balta , offroad .Comoditatea e discutabila , e un tractor in blugi .Si merge ca un tractor , oriunde si oricum , nepretentios la ulei sau motorina . Blocantul spate e lipsa la acest model , in cel mai fericit caz ai un LSD. La intretinere - cum ti-o fi norocul si simtul de utilizare . Intodeauna patrolul s-a intretinut si reparat usor . Daca te gindesti la modificari radicale pentru extrem , poate ca ar trebui sa alegi o masina mai usoara . Unimog a folosit tipul de masina pentru extrem . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: pareri patrol k160 3,3td Am inteles ca daca pui ceva roti mai marisoare se rupe foarte usor grupul fata.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: pareri patrol k160 3,3td la mine cu 33 n-a avut nimic....si era modelul lung....in afara de o foaie de arc n-am rupt nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut_tf Postat Octombrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2010 (editat) cu 33 profil simex inoata in noroi fara probleme.mi se par destul de rezistente puntile si grupurile. s-ar putea renunta la arcurile in foi si montat elicoidale.asa as putea scurta si spatele.a incercat cineva? Editat Octombrie 6, 2010 de Astral live free or die hard!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu-englezu Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: pareri patrol k160 3,3td O masina fiabila, destul de rara avand in vedere ca ai motor turbo si daca e in mintile ei, e usor de intretinut....... LJ 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: pareri patrol k160 3,3td s-ar putea renunta la arcurile in foi si montat elicoidale.asa as putea scurta si spatele.a incercat cineva? Se poate. Unimog a facut acest lucru in prima faza la a lui. Mutat pe elicoidale fata-spate+scurtare din spate. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut_tf Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: pareri patrol k160 3,3td rugaminte pentru Unimog sa ne dea ceva detalii !!!! se multumeste!! live free or die hard!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: pareri patrol k160 3,3td Limited Slip Diferential = diferential cu alunecare limitata . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: pareri patrol k160 3,3td Am inteles ca daca pui ceva roti mai marisoare se rupe foarte usor grupul fata.... Salutare! Eu merg pe 35" si nu a crapat nimic deocamdata. Recomand masina, daca poti trece cu usurinta peste marele minus legat de confort. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut_tf Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: pareri patrol k160 3,3td cu doua scaune Sparco pentru mine e suficient confort la iesiri.daca ar fi pentru sosea atunci lasa de dorit intradevar. live free or die hard!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: pareri patrol k160 3,3td Danut, ai primit mesajul meu privat? Mauri -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate