Vizitator giuno28 Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 (editat) Vreau sa iau un nissan patrol dn anglia pentru uz personal la care o sa pun silverstone 33/10,5/15 si sunt curios ce pareri aveti benzina sau diesel y60 sau 61 Astept pareri pro si contra si la unu si la altul Editat Ianuarie 29, 2011 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: y60 sau y61 --42benzina sau 42diesel Dar cam ce ai dori sa faci cu el? Eu am doua de 2.8 si merg bine si pe asfalt si in teren. M-am dat si cu 4,2 diesel si mi s-a parut ca rapoartele sunt mult mai lungi ca si la 2,8, dar trage de numa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: y60 sau y61 --42benzina sau 42diesel pe 100 km diferenta intre diesel si benzina e de vreo 250-300 ron:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: y60 sau y61 --4.2benzina sau 4.2diesel Cred ca ai vrut sa spui 25-30 RON. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: y60 sau y61 --4.2benzina sau 4.2diesel :ha:da ...am scapat un 0 la km...:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Madalin24 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: y60 sau y61 --4.2benzina sau 4.2diesel Daca il folosesti ocazional ia-ti 4.2 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: y60 sau y61 --4.2benzina sau 4.2diesel Daca il folosesti ocazional ia-ti 4.2 benzina Justificarea fiind care ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 (editat) Re: y60 sau y61 --4.2benzina sau 4.2diesel cred ca nu ma pricep sa iau de pe youtube...dar o sa-l gasiti voi .Problema asta o am si eu mai demult de fapt e vorba de performante in teren,e adevarat ca depinde ce faci cu masina.Am vre-o trei aici la maramu care ma calca pe nervi cu grand cheroche ,bine nu la modu sa ma supar dar au fost situatii si nu putine unde cei cu jeep au urcat ,trecut si eu nu tocmai eu avind toyo 3.0V6 143 ps , stati nu sariti:hw ca nu-s fan toyo sint fan offroad:ypuam avut si G 280 ,G240,nissan 4,2D,etc,li-am icercat pe toate,acum si pe mine ma bate gindu sa ramin la un nissan 4,2 benzina care sper sa-l achizitionez inca anu asta bineinteles lung si taiat preparat etc asa cum au australienii (acolo unde incepe si se termina offrodu).Bineinteles ca aia au turbine una doua...dar ma rog sa nu deviez de la subiect ,ideea e ca de multe ori ai nevoie de o asa zisa explozie la plecare si un motor mare la care sa-i placa turatile,eu zi ca benzinaru este acela.Pe linga asta stimi cu totii ca offrodu e destul de complex nu-i tocmai simplu,exista partea tehnica care sta la baza ,orientare ,logistica,curaj si bineinteles nebunia aia de care dam dovada de multe ori.mentionez ca ma dau de 6 ani in teren 2 cu motoru si restu cu 4x4 nu vorbesc sa ma aflu in vorba este o experienta traita de mine.apropo de film imi cer scuze daca am suparat pe cineva dar am vrut sa scot in evidenta turatia rotilor...iar grand cheroke e departe de a fi un ofroder complect.O zi buna la toti !!! Editat Octombrie 22, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: y60 sau y61 --4.2benzina sau 4.2diesel Combinatia ideala din punctul meu de vedere? Un 4.2 td. Numai pe Safari Grandroad am vazut personal, dar daca n-am vazut eu nu inseamna ca nu exista. Motivatia mea : am mai multa incredere in cuplul oferit de diesel, iar o turbina cred ca rezolva si partea de putere. Turatie are si diesel-ul, nu comparabila cu cea de la benzina, dar ... asta se mai regleaza si prin montarea unor anveope corespunzatoare. Ca tot zicea colegul Muntean de 4.2-urile benzinare de la australieni, nu-mi aduc aminte sa fi vazut multe echipate cu anvelope agresive ... (vorbesc de informatiile gasite pe net, in Australia nam avut bafta sa ajung inca). Probabil combinatia benzina + turbo + Simex = planetare rupte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: y60 sau y61 --4.2benzina sau 4.2diesel deci ....Big White la 1200 ture urca dealu' in viteza a 2-a ,iar consumul mediu e pe la 8 litrii:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 (editat) Re: y60 sau y61 --4.2benzina sau 4.2diesel Combinatia ideala din punctul meu de vedere? Un 4.2 td. Numai pe Safari Grandroad am vazut personal, dar daca n-am vazut eu nu inseamna ca nu exista. Motivatia mea : am mai multa incredere in cuplul oferit de diesel, iar o turbina cred ca rezolva si partea de putere. Turatie are si diesel-ul, nu comparabila cu cea de la benzina, dar ... asta se mai regleaza si prin montarea unor anveope corespunzatoare. Ca tot zicea colegul Muntean de 4.2-urile benzinare de la australieni, nu-mi aduc aminte sa fi vazut multe echipate cu anvelope agresive ... (vorbesc de informatiile gasite pe net, in Australia nam avut bafta sa ajung inca). Probabil combinatia benzina + turbo + Simex = planetare rupte.ai si tu dreptate , dar la ei gasesti accesori pe rafturi ca la noi prod. alimentare asa ca piese HD nici o problema , uite un film din sutele pe care le-am vizionat , is tari nebunii astia si au si scule ! deci ? au gume agresive sau nu ? Editat Ianuarie 9, 2011 de Muntean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: y60 sau y61 --4.2benzina sau 4.2diesel Y60 4.2 diesel.....ptr mine personal a fost combinatia ideala.... ca sa-ti faci o idee despre ce poate un 2.8 si un 4.2...e de ajuns sa te uiti la dimensiunile discurilor de ambreiaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate