Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme cu y60, 2.8 - nu pot sa sar de 2-3000 turatii

catabala

Postări Recomandate

Vizitator mao

Re: probleme cu y60, 2.8

Nu ii de la gume. Eu am 37 rEsapate si trec lejer de 120, dar feelingul la viteza aia cu masina si rotile alea ii ca si cum ai cobora o partie de ski vara cu semicursa in blana :)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme cu y60, 2.8

Filtrul de motorina cand l-ai schimbat ultima oara?

Trozneste sau uruie ceva?

In rapoartele inferioare vitezei a 5-a se tureaza la fel ca inainte?

Ai vreun martor aprins prin bord?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Re: probleme cu y60, 2.8 - nu pot sa sar de 2-3000 turatii

Cum ti-a probat injectoarele de a ajuns la concluzia ca sunt bune? Cu eprubete?

Pompa de injectie e verificata?

Fumul negru in exces in ture mari = motorina nearsa ...si poate avea urmatoarele cauze:

1.Injector defect (pisa motorina in loc sa pulverizeze, adica da mai multa)

2.Pompa de injectie dereglata sau defecta (nu da destula motorina sau da prea multa)

3.Debitmetru defect ( da aer cand si cum vrea si amestecul se face incorect adica da prea putin aer ...)

Mai ai niste elemente acolo la injectoare care sunt de unica folosinta (saibele de metal) ...banuiesc ca mecanicul a avut altele noi sa-ti puna acolo dupa ce ...ti-a verificat injectoarele ...

Dintre toate as merge inainte pe varianta nr 2. Pompa de injectie se poate verifica si eventual remedia la Filaret la turc (Tadji) ...De asemenea tot la el se pot verifica si remedia si injectoarele ...

Partea cu debitmetru din pacate ...numai in magazin se poate remedia...

O alta intrebare ...La relanti da ceva semne de fluctuatii de turatie? :wink:

Toate problemele sunt remediabile si trebuie sa ai un motiv de bucurie ca putea fi ceva mai rau ...de exemplu un fum albastru ...:grin:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

incearca sa scoti mufa din debitmetru,dc tot nu merge bine sigur e din alimentare adica pompa de injectie mai sigur dar inainte verifica conductele de alimentare ,sa nu se fi strangulat vreuna de la vreo lovitura pe dedesubt:x

Martinica
Link spre comentariu

Eu zic ca partea cu conductele cade ... ca daca ar fi avut mai putina motorina nu o dadea in ture mari afara pe teava de esapament ... Ptr linistea lui poate verifica si lucrul acesta ...

Atentie si la discul de ambreiaj ...Daca se ridica in ture repede si masina nu se misca ok in corespondenta cu turatia atunci e posibil ca sa patineze si sa necesite schimbare ...

Link spre comentariu

ok, o sa scot mufa de la debitmetru si ridic si masina pe elevator sa vedem daca sa turtit vreo conducta de alimentare, mersi frumos

Masina ta nu are debitmetru :ha::h5

Daca toate enumerate mai sus sunt bune , mai incearca sa iei compresia pe fiecare piston , daca e ok da jos toata evacuarea (catalizatorul e spart si infunda evacuarea) , filtrele de aer, mororina ce marca sunt ..........:h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Masina ta nu are debitmetru :ha::h5

Daca toate enumerate mai sus sunt bune , mai incearca sa iei compresia pe fiecare piston , daca e ok da jos toata evacuarea (catalizatorul e spart si infunda evacuarea) , filtrele de aer, mororina ce marca sunt ..........:h5

masina ta nu are nici catalizator !!!!!!!!:ha:

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Cata smile%20%2824%29.gif concluzia mea din cele spuse de GPScu si nissan4x4 este ca masina ta nu are..., nimic... :ha:

Du-te la turc, intreaba acolo de Nicu si spune-i ca vi din partea Tractozaurului :wink:

Succesuri! :h5

Link spre comentariu

masina ta nu are nici catalizator !!!!!!!!:ha:

Am vrut sa vad daca sunteti vigilent domnule :grin:sfaturile si ajutoarele tinetile pt bani :uameni daca observi am specificat evacuarea iar CATALIZATORUL in situatiile colegilor care au pe alte masini asa ceva :y

CATALIN vino maine la garaj ,la DIDONE am 6 injectoare noi noute , ti le monteaza VIO TURCU si vedem cum se comporta .......daca defectul e injectoarele le cureti pe ale tale la un pompangiu care mi-a facut treaba mie NEA VASILE dini 1MAI :h5 Nu ca acel servis de NISSANURI care ma prostit luandu-mi 2500ron pe 6 diuze si tot nu mergea .....asa ca am apelat la NEA VASILE care a constatat ca nu era nici o diuza noua :hl

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Cata smile%20%2824%29.gif concluzia mea din cele spuse de GPScu si nissan4x4 este ca masina ta nu are..., nimic... :ha:

Du-te la turc, intreaba acolo de Nicu si spune-i ca vi din partea Tractozaurului :wink:

Succesuri! :h5

multumesc frumos, cred ca ajung joi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare