Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Burduf planetara

cata73

Postări Recomandate

Re: Burduf planetara

Nu

Pana nu scoti pivotul superior, inferior, cap bara si bieleta antiruliu nu faci nimic decat te chinui.

Daca le-ai scos pe astea, desfa clema de la burduf, curata vaselina ca sa vezi inauntru si scoate siguranta - un simplu inel de otel chiar in margine. Trage planetara afara si "corpul" dinspre grup ramane acolo. O sa vezi tripoda care are o siguranta. Ai scos-o si ....gata. Tot asa ajungi si la burduful dinspre roata, dupa ce ai facut toti pasii de mai sus. Eu am pus burduf de Lada Niva - foarte putin mai larg dar odata montat si stransa clema nu mai iese. Acum sa vedem cat tine. Oricum este fff ieftin (mai multa munca)

VW Touareg V6 benzina - gaura neagra
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...

salut

eu am pus burduf de cielo,ma grabeam sa.l schimb si daca luam de frontera asteptam cateva zile. A mers la Fix !

tu ai pus de cielo, dar la capatul din spre roata (fuzeta)!

la partea din spre grup nu am analizat sa vedem daca merge...

frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1

frontera B 2.2 16v sport - de plimbare

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

arunca un ochi mai sus in discutie! scriu colegii acolo ca se potriveste de la alte acareturi... personal, te asigur ca cel de cielo merge la fix.

Link spre comentariu

pai... cel de cielo cred ca este de calitate! avand in vedere ca la cielo (tractiune fata, planetarele se invart tot timpul) tine undeva peste 100000 km, cred ca la frontera, unde planetarele se invart doar cand este cuplata, o sa tina cativa ani buni...

cel putin, vorbesc de doua frontere la care personal am pus burdufe de cielo, si sunt ok dupa 5 ani.

pretul mai mare la o piesa de frontera fata de una daewoo este strict business, nu neaparat diferenta de calitate...

Link spre comentariu

Indiferent ca se invart sau nu, cauciucul putrezeste si-l inmoaie vaselina. Unde mai pui, ca nu mergi numai pe asfalt si o crenguta uscata sau o sarma te lasa cu ochi-n soare. Eu unul "sunt prea sarac sa cumpar lucru ieftin"

Editat de 111lsd
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare