Vali alias Babu Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Am gasit informatiile astea si ma intreb daca si pentru auto cu moatoare mai mari este valabil? http://www.mediafax.ro/social/tariful-pentru-stabilirea-deprecierii-autovehiculelor-este-de-243-lei-sau-299-lei-2751082 http://byrev.blog-u.net/ieftin-si-bun/taxa-de-inmatriculare-cu-depreciere-pentru-autovehicule.html KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R20 Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Ce stiti despre `deprecierea auto` inainte de inmatriculare? da, se mai practica din cate stiu nu conteaza motorizarea atata timp cat nu ai abs, aer conditionat, si airbaguri toate cumulate, am fost saptamana trecuta la rar, am pe masina airbaguri si abs fara clima sau aer si mi-a facut depreciere totala ceea ce inseamna -50% taxa. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Ce stiti despre `deprecierea auto` inainte de inmatriculare? Conteaza norma de poluare. De la euro 3 in sus, inclusiv, nu se mai aplica deprecierea. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Ce stiti despre `deprecierea auto` inainte de inmatriculare? Deprecierea se face pana la norma de poluare euro 2 si mai veche de 12 ani + ce spuneau colegii mai sus legat de confort. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Ce stiti despre `deprecierea auto` inainte de inmatriculare? Salut! eu azi am inscris Daihatsu cu 1/2 din taxa dupa depreciere! cred ca se face la orice masina dar cel mai bine sa dai o fuga la rar acolo de unde esti! cu o sticla deschizi cutia pandorei si gura inginerului si da din el ......pana platesti 1/2:x:ha: p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Ce stiti despre `deprecierea auto` inainte de inmatriculare? deprecierea se aplica pana la norma de poluare euro 2, trebuie un pic de sansa si anumite cunostinte unde trebuie..:xmai mult daca masina are ff multi km la bord daca nu are AC, ABS,geamuri etc chestii de confort deprecierea scade considerabil :y bafta Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Ce stiti despre `deprecierea auto` inainte de inmatriculare? Aveam in laptop un link unde putei sa o calculezi foarte usor. Doar ca mi s-a busit.:hl Conteaza sa-i lipseasca doar o chestie din cele enumerate mai sus. Lipsa celorlalte aduaga foarte putin la coeficientul respectiv. Ceva de genul: daca nu are abs taxa 450, daca nu mai are ac, servo, etc taxa 420. Valori indicative din cat in aduc aminte Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Ce stiti despre `deprecierea auto` inainte de inmatriculare? am inteles si nu prea ,........stau in doua cu negrutza ,(suzuki sj410)an de fabricatie 1984, motor de 1000 ,fara abs ,fara aere,fara .....numere ,se mai poate aplica deprecirea in cazul asta ? ma gandesc ca, RAR= 800ron,plus taxa de depreciere de la rar inca 200si ceva de ron si imi va veni depreciata sau nu de plata vre-o 1000 si ceva de euro,apoi va intreb - are rost sa ii fac nr in ro sau nu? un sfat bun imi puteti da ?...multumesc amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Ce stiti despre `deprecierea auto` inainte de inmatriculare? @blackufo Taxa pe inmatriculare pentru masina ta este...2100euro fara depreciere! :old O treci pe BG ca-i mai exotica asa! :as :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate