zep Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 In saptamana asta 6-10 octombrie are loc ''Targul de la Fechetau'' Cei care vor sa isi caute perechi la ciorapi vechi ,piese de bicicleta,furci coase si topoare (astea o sa ne trebuiasca cat de repede) obiecte de arta vechi sau pur si simplu sa manace un mic, e o ocazie buna sa faca o plimbare la sfarsit de saptamana eu o sa fiu prin zona si s-au mai anuntat cativa colegi de forum daca nu punem de o iesire putem macar sa bem o bere la o poveste va urez targ bun :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Targul de toamna de la negreni jud cluj Vineri de cu zori o tai si eu incolo. Cu intoarcere dupamasa sau seara. Daca sunt doritori, am inca 3 locuri in masina. Merg cu laguna, asa ca pas la plimbarea pe dealuri. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Targul de toamna de la negreni jud cluj saptamana aceasta are loc targul de toamna 2011 :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Targul de toamna de la negreni jud cluj Apar si eu in una din zile.:2dr Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Targul de toamna de la negreni jud cluj saptamana asta avem targul 2012 :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Targul de toamna de la negreni jud cluj saptamana asta avem targul 2012 :2dr Duminica e inca deschis? Da-mi te rog niste detalii legate de unde e FECHETAU. Ca pe google maps nu o gaseste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Targul de toamna de la negreni jud cluj Duminica e inca deschis? Da-mi te rog niste detalii legate de unde e FECHETAU. Ca pe google maps nu o gaseste. Dar Negreni, gaseste Google ? :ha: . . . . http://www.skytrip.ro/targul-de-la-negreni-un-targ-la-piciorul-al-doilea-jur-9703.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Targul de toamna de la negreni jud cluj Atatia tigani nu am vazut niciodata adunati la un loc, am facut acum trei ani o sedinta foto acolo, targul in sine este o experienta inedita, salutari la un mare domn, Zep:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Targul de toamna de la negreni jud cluj max poti sa vii si duminica insa sa fii inarmat cu rabdare maxima ,sambata si duminica e o inghesuiala de nedescris cipri daca vii la poze suna-ma , mai stam la o poveste,poate il scoti si pe dacian din casa . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: Targul de toamna de la negreni jud cluj Stau si ma gandesc la ora asta 3.50 noaptea cu ce sa ma duc,variante ar fi Patrol-ul sau Peugeot-ul: Cn. Ar fi interesant sa ne vedem cativa ofroderi sa ne plimbam prin zona .Locuri de cazare sunt. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate