Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

lada niva 3

Nivaru

Postări Recomandate

Re: lada niva 3

comentariile aparute pe site langa imagine:

"Most a Lada Niva utódját próbáltam megépíteni , mivel az a model, amit a GM készített, szerintem elég gyér! Én egy igazi terepjáróra építettem rá a Nivát. A fő célom az volt, hogy megőrizzem az eredeti vonalait, hangulatát, stílusát. Ezekhez az alap egy Jeep Cherokee/Liberty volt. [...] Szerintem nem lett olyan rossz, habár az orosz designerek nem biztos, hogy egyetértenének velem. :))))"

si traducerea facute de Google:

"Am încercat să construim un succesor pentru Niva Lada, ca un model creat de GM, cred că destul de rare, eu sunt un SUV adevarat construit pe Niva Obiectivul principal a fost de a păstra originalul linii, starea de spirit şi stil.. Aceste baza pentru un Jeep Cherokee / Liberty a fost. [...] Nu cred că a fost aşa de rău, deşi designerii ruse nu sunt sigur, ar fi de acord cu mine. :))))"

“Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.”
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La un moment dat va trebui sa ii schimbe "aspectul" (mie personal imi placa foarte mult cum arata), asta nu cred ca se va intampla in viitorul apropriat.

“Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.”
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

din pacate, eu nu pot vedea imaginea pe carea ai atasat-o.

in cazul in care este vorba despre http://hvtm.hu/car/m/lada/733026.jpg seamana foarte tare cu un Jeep.

Sa traiasca Photoshop-ul!

De fapt, niva 3 (sau Niva facelift) este asta: http://www.4wheelfun.de/news/facelift-fuer-den-lada-niva-2010-modellpflege-beim-gelaende-russen-lada-niva-1830022.html?fotoshow_tab=bild&fotoshowitem=8#article_detail

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Lada Niva apare in 2011 , cu urmatoarele inbunatatiri:

La capitolul aspect , semnalizatoarele fata sunt inbinate in linia caroseriei printr-un element de plastic.oglinzi reglabile si rabatabile mai mari de cit la modelul anterior,farurile mai mari, cu un randament de iluminat mai bun si inbinarea estetica in grilaj inbunatatit , instrumentul de bord digital de alta forma si continut .

Pe partea de tehnica :-avem un ambreaj redimensionat , servo frina modificat cu un randament si eficienta marita ,pompa de apa debit marit , sistemul de alimentare combustibil modificat ,amortizoare evoluate redimensionate si modificat prinderea lor, bancheta spate reproectata si inbunatatirea sistemului de pliere a acestuia.

Autovechiculul are omologare norma EU 5

Toate acestea la acelas pret ca modelul anterior .:wink:

E ceva ! Nu ? :h5

Link spre comentariu

Lada Niva apare in 2011 , cu urmatoarele inbunatatiri:

La capitolul aspect , semnalizatoarele fata sunt inbinate in linia caroseriei printr-un element de plastic.oglinzi reglabile si rabatabile mai mari de cit la modelul anterior,farurile mai mari, cu un randament de iluminat mai bun si inbinarea estetica in grilaj inbunatatit , instrumentul de bord digital de alta forma si continut .

Pe partea de tehnica :-avem un ambreaj redimensionat , servo frina modificat cu un randament si eficienta marita ,pompa de apa debit marit , sistemul de alimentare combustibil modificat ,amortizoare evoluate redimensionate si modificat prinderea lor, bancheta spate reproectata si inbunatatirea sistemului de pliere a acestuia.

Autovechiculul are omologare norma EU 5

Toate acestea la acelas pret ca modelul anterior .:wink:

E ceva ! Nu ? :h5

Ceva fotografii cu modelul nou unde putem gasi?

"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu

Am vazut ca au schimbat printre altele si cardanele si spun ei ca ar vibra mai putin, ceea ce ma bucura.Din cate am vazut eu, majoritatea noutatilor se pot adapta pe masinile noastre:grin:.

Asteptam cu interes sa apara si la noi,sa putem modifica una alta...:x

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare