Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

de ce SsangYong? ce-l face diferit? ce ne oftica la el?

Vizitator new kid in town

Postări Recomandate

provocarea a fost lansata. e bine sa se stie de ce suntem fani ssangyong,ce simtim cand suntem la volanul bolidului nostru,ce ne oftica la el... poate ca asa ne putem cunoste intre si pe noi.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: de ce SsangYong? ce-l face diferit? ce ne oftica la el?

salut Astral!topicul Why not am cerut sa fie inchis,avea alt scop,cel de sfaturi de achizitie.

Link spre comentariu

salutare

exista vre-un model de ssang yong cu motor sub 2000cmc (sau macar sub 2600)?

sub 2600 exista,sub 2000 eu personal nu am gasit,am gasit 2300 cel mai mic. esti putin off topic.

Link spre comentariu

Mie imi place Korando, mi-a placut forma de cand am vazut prima data un astfel de model in Brasov, cu cel putin 10 ani in urma.

Imi place ca-i blindata pe dedesubt.

Imi place ca nu a prins nici un pic de rugina in 12 ani.

Imi place ca-i solida.

Imi place ca e un amalgam de branduri renumite, reunite intr-o masina.

Imi place c-a fost ieftina, un G ma costa cel putin 10000 in plus.

Imi place ca e usor de reparat/ intretinut.

Imi place ca e comoda si relativ luxoasa.

Imi place ca incaseaza fara sa comenteze.

Imi place ca o pot inalta sau lasa jos dupa cum vreau.

Imi place ca nu bate nimic pe ea.

Imi place ca are unghiuri bune.

Ma enerveaza ca-i rara, si daca am nevoie de piese astept cateva zile sa vina - de ex. oglinda.

Nu-mi convine ca nu are macar LSD pe spate.

Teoretic ma enerveaza ca-i calculatoru jos si nu pot intra in apa, desi la ce izolatie are, ar fi idiot din partea mea sa las apa sa intre inauntru.

Ma enerveaza ca-i pe vacuum-uri si stiu ca, candva, o sa-mi pice.

Ma enerveaza ca are 8 litri de ulei in baie, desi Subaru are 4.

Ma enerveaza cumplit ca am pus AT-uri in loc de MT...

Nu ma deranjeaza sigla, la cum e masina putea sa scrie si Mahindra pe ea.

Korando 1998, 2.3i.

Link spre comentariu

Am vrut sa-mi cumpar si eu un musso cu motor de 2900 de mercedes pt ca stiam cat este de fiabil motorul care era identic cu cel de pe sprinter 312 pe care il aveam eu la vremea aia.

Cat despre forme este o masina de genul urat de frumoasa:ha: sau nici nu iti place nici nu displace.Cert este ca la dus mintea pe corean ceea ce nu pot spune acelasi lucru despre noi mai ales ca aveam un oarecare brand cu aro.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

provocarea a fost lansata. e bine sa se stie de ce suntem fani ssangyong,ce simtim cand suntem la volanul bolidului nostru,ce ne oftica la el... poate ca asa ne putem cunoste intre si pe noi.

Este cam uratica, patrata, fara forme, dar cand ii dau cheie si plec din loc uit orice aspect negativ. O simt puternica, solida si niciodata nu ma face de ras in teren. Si sta pe drum extraordinar de bine comparativ cu ML din acelasi an.( imi permit sa zic pt ca am si ML, fara suparare posesorilor de ML)

George

Musso 3.2 benz

Editat de georgegam
modificare text
Nu cere niciodata o parere despre o masina cuiva care are masina, ci cuiva care a avut-o, doar asa vei obtine un punct de vedere obiectiv!!!
Link spre comentariu

Motoarele cu care este echipata aceasta masinuta sunt Benzina : 2000 16V (125hp) ;2300 16v(140hp) 3200 24v distributie variabila (225hp) sau rar cu motoare AMG. Si ce o face deosebita ( valabil doar pentru ssangyong original nu daewoo! mare atentie sa nu fie confundate intre ele) este supradimensionarea transmisiei in raport cu greutatea.

Link spre comentariu

MUSSO 2004, 2,9 TDI

imi place pt ca este o masina barbateasca

imi place pt ca este inalta

imi place pt ca are confort

nu-mi place ca nu am buton de blocarea usilor:))))

nu-mi place ca au inceput plasticele sa scartaie

Link spre comentariu

Motoarele cu care este echipata aceasta masinuta sunt Benzina : 2000 16V (125hp) ;2300 16v(140hp) 3200 24v distributie variabila (225hp) sau rar cu motoare AMG. Si ce o face deosebita ( valabil doar pentru ssangyong original nu daewoo! mare atentie sa nu fie confundate intre ele) este supradimensionarea transmisiei in raport cu greutatea.

Care sunt diferentele intre ssang yong si daewoo???

Nu cere niciodata o parere despre o masina cuiva care are masina, ci cuiva care a avut-o, doar asa vei obtine un punct de vedere obiectiv!!!
Link spre comentariu

ca de obicei Andi este ff precis...... este productia standard.

esiste si niste modele mai deosebite facute in putine buc. :

musso 500 limited 3200 construit in 500 de buc motor tot 3200 dar cu modificari estetice

musso 500 limited BRABUS ff putine ( 12 me se pare) 3200 265 HP

musso 2300 Kompressor ( am vazut prototip)

si mai sunt variante diesel

2300 turbo sau nu

2700

2900

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

Care sunt diferentele intre ssang yong si daewoo???

Simplu ,pe Ssangyong sa pus echipament KSC iar pe Daewoo Mando! mai pe scurt cele cu punte spate Mando sunt mai subtiri si tratament mai slab( ex punte spate Mando =27mm KSC=32mm!) Alt exemplu ,planetarele pe fata la ssangyong original sunt NTN japan HD ,iar la daewoo niste planetare facute de corporatia Mando! care sunt mai mici si rahitice !

Link spre comentariu

Simplu ,pe Ssangyong sa pus echipament KSC iar pe Daewoo Mando! mai pe scurt cele cu punte spate Mando sunt mai subtiri si tratament mai slab( ex punte spate Mando =27mm KSC=32mm!) Alt exemplu ,planetarele pe fata la ssangyong original sunt NTN japan HD ,iar la daewoo niste planetare facute de corporatia Mando! care sunt mai mici si rahitice !

Da ascultati pe Andi , ca asa este... am avut discutie cu el cu piese HD sau mai buni si am ajuns la diferente intre Daewoo si Ssangyong, si chiar este o diferenta mare de calitate si resistenta!

maurizio

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

Diferente la exterior/interior? Din cate am vazut, la ssang 4x4 nu este permanent, la daewoo este permanent,nu se poate decupla fata. Inca ceva, in cartea masinii mele, care este daewoo scrie: marca daewoo/ssang yong.

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
Vizitator korando 2.3

De ce Korando....

O data, l-am capatat de la taica-meu, nu l-am ales, dar imi place tipul si va zic de ce:

- intr-o zi m-a pus naiba sa cobor o panta super abrupta (deci super abrupta) si ca un rookie ce sunt n-am mai cuplat 4 x4 nici reductor, las ca mere din frana. Evident am fost ca sania la vale, si jos am dat intr-un damb de am fost convins ca am rupt masina in 2. Ei bine, doar un pic s-a indoit ceva bara in fata, in rest nimic nimic. In acel moment efectiv m-am indragostit de ea si mi-am dat seama ca e masina frate.

- are unghi de atac si degajare EXCELENTE (evident, dupa ce am renuntat la toba si am pus o teava (sa nu ma spuneti la RAR))

- are niste lopeti ca oglinzi in care vad absolut tot in spate

- imi place ca da un pic a Jeep din ala clasic

- masina super ieftina pentru ce stie

Ce nu imi place:

- foarte grea pentru dimensiunile sale

- cuplaj (am mai scris pe un alt topic cum il consider)

- gurmand (cand mergeam cu ea pe asfalt lua 11 in afara si 18 in oras)

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Am avut un Ssang diesel,2.9,an 96. Mi-a placut foarte mult comfortul,tinuta de drum,vizibilitatea buna de la volan,volum mare ptr. bagaje,etc....

Nu mi-a placut pretul pieselor de schimb,faptul ca era zgomotos dupa 100 km/h,pompele de vacuum cam....slabute,adica cupla cand vroia muschiu' lui.

In rest,o masina buna,barbateasca si rezistenta.

Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti.

“Tudor Arghezi, citat despre respect”

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Ssang Yong Actyon - toate sunt bune si frumoase mai putin aspectul cu piesele de schimb si mai ales portbagajul care e super mic.

Link spre comentariu

Buna seara !

Si unele Musso au punte Dana 44 pe spate (cu discuri), ceea ce si-ar dori multi proprietari de Jeep, in special unu' de-l stiu eu...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Vizitator papi

Eu cu al meu SSANGYONG FAMILY cu motorul de 2238 TD de la Isuzu .sant foarte multumit .

1.consum mic pentru gabaritul ei.

2.cutie .motor de isuzu

3.mecanica simpla fara zorzoane

Ma oftica ..............

1.nu are diferentiale blocabile

2.nu stiu precis ce este ........isuzu sau ssangyong

3.Foarte putine in partea aste de lume si nu am cu cine sa vorbesc despre ea.

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Salutare ssangyonghistilor :h5

Despre REXTON nu zice nimeni nimic?

Ma imbie cineva cu un REXTON din 2006, dar nu stiu nimic despre marca...

Ceva pereri?

:tk

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

Salut. Despre Rexton nu stiu decat ca are motorul si utia de Mercedes. Am un prieten care a avut una luata noua si care a zis ca nu mai vrea ca ia facut numai probleme cutia si mai stiu pe cineva care nu e multumit ca nu are putere sa scoata barca din apa. Este destul de comoda si in general plina cu toate accesoriile. Cred ca pentru drumuri lungi,in special pe autostrada:wink:,e destul de buna. Eu am un Korando,puturos,cu motor de 2.3D si aproape ca-l iubesc.

• Like 1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare