pavel_vn Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Salut. Doresc sa imi pun pe masina proiectoare pentru ceata. Ce imi recomandati? Proiectoare galbene? Proiectoare si cu bec galben? Sau xenon? Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hbogdan Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: proiectoare de ceata Pe ceata e recomandata lumina galbena sau apropiata; un Xenon e bun, dar macar sa fie de 5000, nu alb-albastru cum se mai intalnesc in trafic. Daca nu contrasteaza prea mult o sticla de dispersie galbena pe proiectoare, poti alege si varianta asta (folosesti orice bec alb). Daca da, poti merge pe becuri galbene sau de 45W (atentie la soclu). Daca nu faci offroad mult, poti merge si pe Xenon, dar nu stiu cum se comporta la trepidatii de offroad. Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Octombrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2010 (editat) Re: proiectoare de ceata Pe ceata e recomandata lumina galbena sau apropiata; un Xenon e bun, dar macar sa fie de 5000, nu alb-albastru cum se mai intalnesc in trafic. Daca nu contrasteaza prea mult o sticla de dispersie galbena pe proiectoare, poti alege si varianta asta (folosesti orice bec alb). Daca da, poti merge pe becuri galbene sau de 45W (atentie la soclu). Daca nu faci offroad mult, poti merge si pe Xenon, dar nu stiu cum se comporta la trepidatii de offroad. Deci ar fi mai ok proiectoare galbene cu becuri tot galbene, nu cu xenon. Multam' frumos pentru sfat. Editat Octombrie 10, 2010 de pavel_vn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate