Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat achizitie - Nissan Patrol : preparat sau nepreparat ?

4x4forever

Postări Recomandate

salutare.

prieteni sunt pe punctul de a-mi achizitiona un nissan patrol de pe spania,tin sa mentionez ca prima dragoste a fost nissan am avut unul din 2000,3000 tdi sa dus turbina a luat ulei in cap la pistoane si sa dus dracului motorul,,ma durut inima ca nu am gasit motor nou si l-am vandut,actualmente am un kkt de touareg.am 2 masini in cap,,si daca pot am sa va dau si adresele

Unul este un y612,8 tdi din 99 preparat bestial,iar altul este un top line suspensie foi de arc 2,8 td din 92 simplu,,,

tin sa precizez ca vreau o masina de tura expeditie nahhh sunt pescar.asa ca prieteni vreau un ajutor cu plus si minus ajuta ori ce destainuire in privinta acestor japoneze nebune care ne cam iau min tile

Asta e cel preparat,,,,

http://www.segundamano.es/valencia/nissan-patrol-gr-28tdi-se-5p/a22077522/?ca=14_s&st=a&c=4

iar urmatorul e top line-ul

http://www.segundamano.es/madrid/nissan-patrol-top-line-ii/a21574627/?ca=14_s&st=a&c=53

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sfat achizitie - Nissan Patrol : preparat sau nepreparat ?

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=54349 vb cu omul .... tot indecis .... dar cine stie ... si tot pescar .... sau cel putin poti purta o discutie constructiva ...

multumesc pt sfat cu cel din romania,,,dar ce parere aveti de cel din spania y61,,,merita ??? accept ori ce pro si contra

Link spre comentariu

mi se pare scump cel y61

asa gasesti in tara inmatriculat...si bagi bani in el...

da colegule e corect ce spui tu,dar,,,,,,,, sa zicem ca masina este undeva la 6000-7000,,nu cred ca in tara la ce preturi sunt pui asa ceva pe ea cu banii astia,daca ai si citit anuntul pana jos cred ca ai vazut ca e preparat cat de cat profi si nu pt extrem cat pt tura.

astept zilele astea sa-mi confirme cat ma costa asigurarea + impozitul pe spania,nu vreau sa-l inmatriculez pe romania,vin impozite prea mari

Link spre comentariu

Alea nu sunt masini preparate ...doar modificate pe ici pe colo ... Cauta pe forum ...o sa gasesti masini cu adevarat preparate ...In toate cazurile mi se par preturi enorme ptr ce optiuni au masinile ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

m-am cam uitat sincer si nu prea am vazut mare lucru,,,or fi ele cateva preparate pt extrem,,,dar nu asta caut,,si ceva si preparat si mai nout cum este acel y61 de pe spania nu prea am vazut sincer,,,chiar acu am dat iar un ochi pe mai multe lincuri de la noi ,,si am vazut ca din anii 98-99 cam 8-9 si spre 10000 epuroi,,simple-simple,aici pe site am gasit ceva unele vechi iar altele care chiar mi-au placut dar,,erau scurte.ce sa faci asta e soarta unora

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare