ciocky Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 salutare, stiu ca toyota mea Rav4 , 20 VVT-i, model 2002 ,nu se incadreaza in categoria jeep, este doar un suv, dar este totusi o toyo; am o problema legata de suspensia fata, respectiv busca mare de la bascula inferioara care este uzata si nu pot gasi piesa decat cu totu, adik toata bascula; intrucat bugetul nu imi permite achizitionarea basculelor si nu vad nici justificata gaura in buget de aprox 2000 ron, va intreb daca se poate ca sa reconditionez busca , si daca stiti ca se poate unde exista un astfel de atelier, multam' anticipat Range Rover, 2.5 , '99; Terrano II, 2,7 td, 2002 Honda cbr 600F 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: rav4 , probleme suspensie Stai linistit, am patit o la Lexus, s a dus o bucsa in spate de pe fuzeta si a trebuit sa schimb fuzeta cu rulment cu tot, aproape 1000 de euro. :uameni 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
waaky Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: rav4 , probleme suspensie Salutare Exista oameni capabili care toarna bucse sau le frezeaza la dimensiuni dintr-un material mai mare, sunt sigur ca daca cauti gasesti si in bucuresti pe cineva...eu am numarul unui nene din Botosani, la care tre sa ajung si eu cu Rav-ul meu tot vvti dar din 2001. 0740199864, eu l-am salvat in tel Bucse.BT , am nr de la un prieten si nu mai stia cum il cheama Intre timp am aflat ca ar fi si unul in suceava, dar inca nu am nr lui, cind o sa-mi fac timp sa duc masina la reparat, am sa aflu si mai postez bafta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate