peter Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Asa cum spune titlul, caut pe cineva care sa stie sa regleze un carburator de suzuki samurai santana de 1324 benzina, an 1990 si sa fie in apropierea orasului Oradea, sau chiar din oras. Nu am numere pe masina si i-mi este greu sa o transport de ici colo. Multumesc anticipat. Sper ca nu am postat in loc gresit. Suzuki Samurai Santana '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Carburatorist zona Oradea incearca pe strada primariei ,acolo se repara injectii carburatoare si aer conditionat este un garaj micut cu poarta albastra ,poate te pot ei ajuta:grin: suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Carburatorist zona Oradea Intradevar ei erau foarte buni in carburatoare, dar nu se mai ocupa decat de cele pe injectie. Am fost deja la ei. Multumesc oricum de idee. Suzuki Samurai Santana '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Carburatorist zona Oradea Satu Mare 0743205108 Sanyi e guru de carburatoare!!!! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Carburatorist zona Oradea Chiar spuneam cuiva zilele trecute ,ca daca nu gasesc aici pe nimeni capabil, duc masina la Satu Mare. Multam de informatie. Suzuki Samurai Santana '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate