zolameister Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 (editat) De dimineata ninge ca-n decembrie...m-a strafulgerat un gand: s-a taiat cumva si din toamna 25%?Pai chiar daca e o gluma...daca deja ninge ce o sa fie in Decembrie....:grin:? Editat Octombrie 8, 2010 de Astral NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: 8 octombrie...La Brasov ninge...s-a taiat 25% din toamna? Iarna grea va fi.........s-a mai discutat pe aici :)) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: 8 octombrie...La Brasov ninge...s-a taiat 25% din toamna? da....a nins.....dar pe la ora 9 dupa ce am dat zapada de pe masini...s-a incalzit un pic.....iar acum termometrul de la bord arata 2 grade......cu plus.....si in face cu ochiul...ice....ice....ice :grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tony Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: 8 octombrie...La Brasov ninge...s-a taiat 25% din toamna? pai daca s-a taiat din toamna 25%,poate avem noroc s-a se taie si din iarna 25% sau mai mult:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: 8 octombrie...La Brasov ninge...s-a taiat 25% din toamna? Bine ar fi, dar eu deja imi caut masina de deszapezit..... :h5 ca prea vorbesc multi de iarna grea ce va veni... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: 8 octombrie...La Brasov ninge...s-a taiat 25% din toamna? iarna grea.....asta ca o compensatie la vara secetoasa pe care au prognozat-o desteptii astia de ma INMH......daca nu iese si va fi calda....vor spune...ca .....bine ca nu ne-a iesit prognoza.......:grin::grin::grin: oricum noi pe aici suntem obisnuiti cu frigul.....asa ca poate veni ce iarna vrea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: 8 octombrie...La Brasov ninge...s-a taiat 25% din toamna? Vai ce greu imi este dimineata cand merg pe jos prin frig la scoala :ha:, cand deshid usa la bloc miroase a iarna si e un frig de ingheata focu-n cenusa, cred ca se anunta iarna grea dupa inceputul asta "promitator".... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: 8 octombrie...La Brasov ninge...s-a taiat 25% din toamna? Asta e o noua conspiratie de-a lu` Boci. A screscut accizele la alcoale, ca mai apoi sa comande "cea mai grea iarna", ca romanii sa se incalzeasca cu vodca aditivata cu accize. Heh, pentru toate exista o explicatie :2dr:y OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: 8 octombrie...La Brasov ninge...s-a taiat 25% din toamna? la noi in zona ,anul trecut pe vremea asta a nins cu adevarat a prins copacii cu frunze a rupt padurile si pomii, merele erau in zapada ca si globurile in pomul de craciun ,zapada de 1 metru , sate intregi blocate si fara curent timp de o saptamana , si nu era criza nici taieri de buget ... cred ca este unu mai tare decat boc care comanda toate astea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate