Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

consum nissan patrol gr 2,8td 1994

ovidiu cica

Postări Recomandate

Re: consum nissan patrol gr 2,8td 1994

bun articolul. e bine sa nu uitam lucrurile de baza atunci cand folosim un diesel.

acum on topic:

Consum Patrol 2.8 LWB '94 = 13,4 l / 100 km, obtinut in urmatoarele conditii:

- distanta parcursa 500 km (200 km de autostrada, 250 km extraurban, 50 km Bucuresti)

- viteza de deplasare:

*- autostrada: 125-130 km/h;

*- extraurban: 100-110 km/h (aprox);

*- Bucuresti: 50 km (cu treapta 1,2 ... cateodata 3:ypu).

- turatia la schimbarea vitezei, intre 2000-2700, in functie de situatie (adica mers normal);

- 5 persoane + bagaje full;

- anvelope AT 31 x 10.5 x 15 (normale);

- metoda de estimare: plin / plin (the one and only), pana cand motorinuta a ajuns la buson.

Pentru mine este prima deplasare cu Patrolul pe o distanta putin mai mare, fiind recent cumparat (chiar de la initiatorul discutiei :wink:) si sunt placut surprins de usurinta cu care se conduce la drum lung. Insa consumul creste oarecum direct proportional (sau exponential :ooo) cu graba.

Cand o sa mai fac o deplasare in extraurban in regim de 90 km / h, o sa postez consumul obtinut. In urban .. e discutabil. In teren, lasam expertii.

:tk

sa o stapanesti sanatos acum sunt de acord cu acest consum ca mi emi spunea ca papa 7,5 maxim 7,9:ha: de nu mai dormeam de foc ca a mea halea mult, poate iesi nu noi maine la un namol la bucovat plecarea ora 10 polivalenta:banana

:cl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

consum de 8 l ... ar fi bine. cred ca ovidiu se referea la o viteza de aprox 90/h. o sa verific in curand. pentru maine, as veni si eu, insa astept 2 clienti pentru Feroza sa o vada/cumpere si tb sa fiu acasa. de vanzarea ei depind urmatoarele accesorii ale patrolului :pr1. multumesc pentru invitatie.

Nissan Patrol 3.0 LWB 2008
Link spre comentariu

sa o stapanesti sanatos acum sunt de acord cu acest consum ca mi emi spunea ca papa 7,5 maxim 7,9:ha: de nu mai dormeam de foc ca a mea halea mult, poate iesi nu noi maine la un namol la bucovat plecarea ora 10 polivalenta:banana
balerinule!!

tu il depasesti si pe toma (necredinciosul!)

ai uitat ca ai fost cu mine in masina:cu platforma nu a sarit de 10 si cand ne-am intors am calculat impreuna si ne-a iesit 8

sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin!
Link spre comentariu

bun articolul. e bine sa nu uitam lucrurile de baza atunci cand folosim un diesel.

acum on topic:

Consum Patrol 2.8 LWB '94 = 13,4 l / 100 km, obtinut in urmatoarele conditii:

- distanta parcursa 500 km (200 km de autostrada, 250 km extraurban, 50 km Bucuresti)

- viteza de deplasare:

*- autostrada: 125-130 km/h;

*- extraurban: 100-110 km/h (aprox);

*- Bucuresti: 50 km (cu treapta 1,2 ... cateodata 3:ypu).

- turatia la schimbarea vitezei, intre 2000-2700, in functie de situatie (adica mers normal);

- 5 persoane + bagaje full;

- anvelope AT 31 x 10.5 x 15 (normale);

- metoda de estimare: plin / plin (the one and only), pana cand motorinuta a ajuns la buson.

Pentru mine este prima deplasare cu Patrolul pe o distanta putin mai mare, fiind recent cumparat (chiar de la initiatorul discutiei :wink:) si sunt placut surprins de usurinta cu care se conduce la drum lung. Insa consumul creste oarecum direct proportional (sau exponential :ooo) cu graba.

Cand o sa mai fac o deplasare in extraurban in regim de 90 km / h, o sa postez consumul obtinut. In urban .. e discutabil. In teren, lasam expertii.

:tk

salut florin!

la mine n-a mers decat maxim cu 100km/ora...si 120 cand am probat-o impreuna

nu puteam sa risc cu rulota mai mult(aveam si familia cu mine)

ai vorbit cu francezu?

toate bune!

sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin!
Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

Pfoai,pai mie acelasi motor din 97 cu 300 000 si ceva de km imi consuma 16 ... ce pot sa-i verific? mi se pare totusi multicel...

Nu-ti bate capu prea tare, nu e tragic. Consum de 8/100km o sa scoti doar daca faci calculele cu un calculator chinezesc :grin:

Intradevar e cam mult. Ce gume ai?

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

de cam un an fac consumul saptamanal ...

situatia sta asa 70% asfalt si 30% offroad usor, consum 13%

daca prind sosea libera (gen sambata noaptea :grin:) consum sub 12%

daca soseaua e mai aglomerata consum 14%

daca inainte de drum mai ma plimb prin oras , la un 30 km oras, 100 km inafara si 30 km forestier consumul iese 15-16

masina, un y60 cu roti de 33 inaltata si ingreunata bine de tot si are si porbagaj sus

consumul e facut de la plin la plin de fiecare data si citind km de la bord (care sunt mai putini decat realul, dar nu cu mult)

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Perfect adevarat ...mai jos de atit se poate , dar cu mari frustrari .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare