Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

rulmenti pt blocabil elocker dana 30

mcbun2

Postări Recomandate

Salut tuturor. M am apucat de schimbat matzaraia din puntea fata. am constata cu aceasta ocazie ca rulmentii pentru noul blocabil nu se potrivesc - desi am comandat ce ziceau ei ca trebuie. are cineva vreo pereche de rulmenti de la timken sau koyo cu indicativele LM102949 - rulmentul si respectiv LM 102911 - camasa ext? sau stiti de unde se pot cumpara?. multzam , mcbun2

mcbun2

jeep cherokee xj 1994 de tarla

nissan pathfinder 2007 de orash

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: rulmenti pt blocabil elocker dana 30

Buna seara !

Dana 30 exista mai multe variante, si pe dinafara, si pe dinauntru. Stock vorbind.

Pe dinafara:

- cu vacuum disconnect

- fara vacuum disconnect

- low pinion

- high pinion

- cu cruci mici la planetare

- cu cruci mari la planetare

- butuci de roata pana in 1990

- butuci de roata dupa 1990

Pe dinauntru:

- cosul purtator de diferential pana la 3.54 la unu

- cosul purtator de diferential peste 3.73 la unu

Extrem de rar si banuiesc ca n-o sa vad vreodata asa ceva, exista Dana Super 30, cu 30 in loc de 27 de splines pe planetare. Acelasi lucru exista si la Dana Super 35, tot cu 30 in loc de 27 de caneluri.

LM102949 gasesti aici:

http://de.4x4-garage.com/product_info.php/cPath/41_43/products_id/684

LM102911 gasesti aici:

http://www.rockauto.com/dbphp/x,catalog,118,partnum,LM102911,d,TIMKEN_LM102911.html

Avem in tara si Koyo, si SKF, reprezentati oficial, Koyo are fabrica in Alexandria. Nu stiu daca si Timken este prezent la noi.

Si din cei cativa vanzatori autorizati pe partea de piese de Jeep, poate te ajuta careva.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

...Extrem de rar si banuiesc ca n-o sa vad vreodata asa ceva, exista Dana Super 30, cu 30 in loc de 27 de splines pe planetare. Acelasi lucru exista si la Dana Super 35, tot cu 30 in loc de 27 de caneluri.

Super 30 pt. Dana 30 si respectiv Dana 35, am eu me Wrangler

Cu Super 30 pt DANA 30: carrier-ul are 30 de caneluri si se pot folosi planetarele de Rubicon (Dana 44) care au 30 de caneluri si sunt cu cca 30% mai groase si mai tapene... blocanti insa nu mai fac decat cei de la ARB, Detroit Locker nu ii mai fabrica de mai bine de 1 an.

Cu Super 30 pt DANA 35: carrier-ul are 30 de caneluri si se pot folosi planetarele de Rubicon (Dana 44) care au 30 de caneluri si sunt cu cca 30% mai groase si mai tapene... blocanti disponibili: Detroit Locker si ARB... recomand DETROIT LOCKER... ( http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=622423#post622423 )

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

daca tot am facut varza topicul omului, as intreba si eu daca la planetarele super30+diffsupertreizeci rulmentii sunt tot de dana 44 (rubicon) sau ce tip de rulmenti merg?

Mersi

Link spre comentariu

Dragos, merci pentru detalii si sugestii. o sa incerc intai pe plan local sa vad daca gasesc. le am bagat un post si celor de la Quadratec pentru ca ei mi-au trimis aiurea setul (dar nu vreau sa mai astept pana eventual imi trimit ei altii). sa vad pe unde o-i gasi pe aici. ma tot cacai sa termin tomberonu si nu mai reusesc din lipsa de tomp. asta cu rulmentii a aparut cand vedeam si eu in sfarsit luminitza de la capatul tunelului. mcbun2

mcbun2

Link spre comentariu

daca tot am facut varza topicul omului, as intreba si eu daca la planetarele super30+diffsupertreizeci rulmentii sunt tot de dana 44 (rubicon) sau ce tip de rulmenti merg?

Mersi

sunt rulmentii care se comanda impreuna cu blocantul de Super30 sau Super33 sau Super35

cod de rulmenti: SA3600 sau mai bine zis Blocantul de Super 30 se poate vinde si cu Kit de montaj (rulmenti planetare, rulmenti grup, semeringuri grup, distantiere :"shim-uri" )

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

salut worldscape. rulmentii sunt facuti de timken si au codurile LM102949 (rulmentul) si respectiv LM102911 (camasa). ii ai cumva prin batatura de vanzare? merci, mcbun2. mie mi au venit altii mai mari de la quadratec, nu stiu pentru ce punte or fi.

mcbun2

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare