yo2bt Postat Decembrie 25, 2007 Partajează Postat Decembrie 25, 2007 Mie mi-a adus un topooor si o maceeeta Fiskars si o lanteeeerna MagLite cu 3 baterii si cu leeed de 3W, pe care am montat-o deja pe masina in suportii ei originali. I-am scris scrisoare in prealabil... lu Mosu', ca altfel habar n-avea ce-mi lipseste mie si iar imi aducea vre-un pul over. :lol: :lol: :lol: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Decembrie 25, 2007 Partajează Postat Decembrie 25, 2007 pull over-ul e pt femei si ...pizd over-ul pt barbati :D Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 25, 2007 Partajează Postat Decembrie 25, 2007 putzoverul ....ptr copiii .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Ianuarie 2, 2008 Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 Un cadou adevarat de la Mos!!!!!!! :h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 2, 2008 Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 Ce darnic i mosu cu unii?? oare chiar asa de cuminti sa fie??? Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 N-am fost deloc cuminte, dar... cand iti zice: "anu' asta nu primesti nimic, ca ai zgariat masina!" ...tu zici ca ai zgriat-o pentru ca nu ai avut cu ce sa tai crengile din fata ei. "asaaaa... las' ca-ti dau eu cu ce sa le tai..." ...si m-am pomenit ca-mi da o maceta si un topor. Nu i-am zis ca mi-ar trebui si o drujba, ca poate se infuria prea tare. Asta o rezolv eu cu Iepurasu'... :grin: :grin: :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Ianuarie 2, 2008 Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 Man, sa le stapanesti sanatos. Nu poti sa il intrebi pe mos de unde a luat maceta ca eu am cautat si nu am gasit, iar importatorul a spus ca nu aduce in romanica. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2008 Si toporul si maceta sunt aduse din germanica. Maceta este superok. Am folosit-o din plin, intr-o iesire scurta inainte de Anul Nou. Am nimerit intr-un crengarai cu chicura, pe un fund de parau, unde nici macar nu am putut sa ma intorc. Asta, probabil ca sa-mi dau seama cat de utila e. :D 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Ianuarie 3, 2008 Partajează Postat Ianuarie 3, 2008 Ok m-ai linistit. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate