baghy Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 (editat) http://img408.imageshack.us/img408/4839/exteriorc.jpg http://img404.imageshack.us/img404/1068/interiorm.jpg V-am cerut parerea zilele trecute si pana la urma am rezolvat aceasta problema :wink: Am achizitionat aceasta Feroza din 95 cu 2450 euro plus vreo 900 de euro toate formalitatile. Plusuri: Vopsea si rugina Interiorul destul de curat. Volanul schimbat. Motorul si cutia.(Pana acum) Scaritele laterale Carlig. Garantie de un an pe cutie si motor de unde o iau. Se ocupa ei de toate formalitatile. Minusuri: Franele(cred ca e o problema tipica la Feroza) Lipsa bull-bar. Scaunul soferului e de alta culoare. Cauciucuri stock.(Deja caut ceva mai mare) Geamuri manuale si lipsa inhiderii centralizate. Urmeaza Alarama si inchidere centralizata la usi. Folie neagra pe spate. Boxe si casetofon. Cateva ture on si off-road. Daca aveti intrebari sunt aici.:grin: Editat Octombrie 10, 2010 de baghy Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Feroza 95 faina masina. dar punei niste gume de teren si daca ai putea si alte jenti apoi un bulbar si altfel va arata, dupa...so stapanesti folosesti sanatos AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Feroza 95 faina masina. dar punei niste gume de teren si daca ai putea si alte jenti apoi un bulbar si altfel va arata, dupa...so stapanesti folosesti sanatos Momentan vreau sa vad cum se comporta cu astea de pe ea si apoi sa caut ceva de specialitate. Nu stiu nici ce masuri se pot pune ca sa stiu ce sa caut. Am si jante in program dar mai trebuie sa astept. Eventual daca gasesc jante plus cauciucrui sh ar fi ideal. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gelu gelu Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Feroza 95 cea mai proasta masina feroza ,pt off road daca nu e inaltata mai mult de 235/75r15 nu merge si assa trebuie taiat din bara fata pt ca in viraj prinde, am avut feroza dar sincer e varza in off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Feroza 95 cea mai proasta masina feroza ,pt off road daca nu e inaltata mai mult de 235/75r15 nu merge si assa trebuie taiat din bara fata pt ca in viraj prinde, am avut feroza dar sincer e varza in off road Asa si ? Poate omu` nu vrea sa faca off-road extrem cu ea . Fiecare cu masina lui . :uameni:uameni:hw:off:off On-topic : Frumoasa achizitie , se vede ca este ingrijita . Bravo ! Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Feroza 95 Asa si ? Poate omu` nu vrea sa faca off-road extrem cu ea . Fiecare cu masina lui . :uameni:uameni:hw:off:off On-topic : Frumoasa achizitie , se vede ca este ingrijita . Bravo ! Mersi. Nu o sa fac off-road extrem avand in vedere faptul ca nu am facut deloc pana acum. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 (editat) Re: Feroza 95 cea mai proasta masina feroza ,pt off road daca nu e inaltata mai mult de 235/75r15 nu merge si assa trebuie taiat din bara fata pt ca in viraj prinde, am avut feroza dar sincer e varza in off road Foarte frumos ..... daca zice omu ca e cea mai proasta ce mai poti spune?:uameni Asa o fi...... Pana una alta sa o stapanesti sanatos ! Cea mai buna masina e cea pe care o are gelu:ha:(o fi duster? o fi miau miau:ha:) @gelu Apropos tot intrei merge nissanul? @baghi stai linistit ca nu e asa , cea mai buna e cea pe care o ai si tii cu adevarat la ea! Despre cauciucuri sa sti ca eu sunt foarte multulit de simex de 205/70/15 desi cred ca ar f ifost mai bune cu 75 ! Mai mari nu intra fara sa faci modificari. Dupa ce am pus distantierele la coborarea de pe borduri atinge putin la cabrare totala. Eu as vrea sa scot bulbarul dar stau asa si asa .... folia de pe spate (neagra) am pus-o si a doau zi am dat-o jos . Seara in padure chiar nu mai vezi si eu zic ca nu are rost! asa este poate la frane nu sta f bine dar nu sunt probleme majore! Scaunul din stanga este schimbat (cred ) ca la a mea este din 94 si are modelul din dreapta! Cred ca la cj gasesti modelul din dr ptr stanga ca eu i-am sdat unul lui ryder pe stg si el a luat dr de la cj . Deci cred ca are stg la cluj ac model ca dreapta daca te intereseaza! m-am incurcat sa moara draq cand stg cand dr:ha::ha: Orice intrebari te ajut cu placere! Asa ca intre noi astia cu cele mai proaste masini! Editat Octombrie 10, 2010 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Feroza 95 uite aici una care arata cam cum vreau eu sa o fac! http://img143.imageshack.us/img143/9530/22041af9img0711resize.jpg By davema at 2010-10-10 p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Feroza 95 asa rata cu simex si jante de al ! apoi am cumparat jante cum ai tu cu 500 toate asa ca nu mai lua altele! http://img340.imageshack.us/img340/5209/img0524n.jpg By davema at 2010-10-10 p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Feroza 95 Bun. Dupa ce am citit de doua ori am inteles care e faza cu scaunul. Da-mi un pm sau lasa-mi aici numarul tipului de la Cluj. De ce vrei sa-i dai jos bull-bar-ul? As vrea ceva cauciucuri mai inalte dar nu extrem de late si ceva a/t avand in vedere ca nu fac off-road extrem. Deocamdata o sa fac mai multi km pe asfalt decat in off-road. La folie nu stiu ce sa zic, cea pusa de tine are folie si arata bine pe negru. Imi mai lipsesc jantele si cauciucurile :)) Neagra e. Vrei sa zici ca jantele mele sunt in regula? Sa nu mai iau de Al? Au ceva et? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Feroza 95 Extrem nu face nimeni decat daca are masina de extrem! dar sa te duci in teren si sa ramai in primul noroi eu zic ca nu are rost! cel mai bine e sa iei mt sahara cu 215 80 15 parca . cred ca au cei de la delta grup. parerea mea este ca sunt cea mai buna solutie asfalt teren! bulbarul l-as da ca optureaza priza de aer proaspat . vreau sa-l fac pe cel din poza! Jantele cred ca au un et de -7 Cele de al sunt bune optic ,sunt mai late dar si mai grele! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Feroza 95 Astea zici? http://www.delta-grup.ro/fisiere/8f2be48109df3565a7a34b4f062bbff0sahara.jpg Merg pe jantele care le are standard j6? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Feroza 95 Da, clar, e cea mai proasta masina pentru offroad. De fapt ma si mir ca nu au aparut semne pe marginea drumului care sa interzica accesul in offroad pt Feroza... :ha: Revenind la subiect: felicitari pentru achizitie! :h5 Sa o stapanesti sanatos! Eu am pus pe a mea gume Insa Turbo Ranger, o copie dupa BFG A/T si sunt multumit de ele. Nu sunt M/T-uri, dar eu merg destul de mult pe sosea si doar ocazional la offroad. Pana acum nu m-au dezamagit, s-au comportat bine pe orice fel de teren, nu pot face minuni in noroi, dar hei, pentru asta exista Simexurile. :) Te sfatuiesc sa iei cauciucuri cat mai inalte si cat mai inguste (195/80/15 am eu) Bafta! VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 (editat) Re: Feroza 95 Eu am pus pe a mea gume Insa Turbo Ranger, o copie dupa BFG A/T si sunt multumit de ele. Nu sunt M/T-uri, dar eu merg destul de mult pe sosea si doar ocazional la offroad. Pana acum nu m-au dezamagit, s-au comportat bine pe orice fel de teren, nu pot face minuni in noroi, dar hei, pentru asta exista Simexurile. :) Te sfatuiesc sa iei cauciucuri cat mai inalte si cat mai inguste (195/80/15 am eu) Bafta! Mersi. Si eu ma gandeam la ceva inalt si ingust. Insa parca sunt resapate nu? Nu sunt mai grele decat cele normale? Merg si iarna? Din cate am citit aici pe forum astea resapate sunt si mai mari decat scrie pe ele. Asa e? Ps: Poti sa-mi pui o poza cu ele pe masina? Editat Octombrie 11, 2010 de baghy Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Feroza 95 Chiar daca sunt resapate, cele de la Insa Turbo (Delta grup - vezi banner in stanga) sunt bine facute si din ce relatau cei care au mai folosit, sunt multumiti de ele..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Feroza 95 Chiar daca sunt resapate, cele de la Insa Turbo (Delta grup - vezi banner in stanga) sunt bine facute si din ce relatau cei care au mai folosit, sunt multumiti de ele..... Cred ca iau ce a zis Ryder de la Delta. Trebuie doar sa ma hotarasc asupra masurii. 195/80/15 sau 205/75/15 Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Feroza 95 Cat sa fii de nebun? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Feroza 95 Revin cu noutati. Am schimbat distributia(curea + rola), pompa de apa, bujiile, placutele de frana si toate uleiurile. Am bagat antigel la -35 de grade. Am pus casetofon si boxe de 13 pe spate. i-am luat cauciucuri si jante de aici de pe forum. Arata beton cu ele dar in noroi sunt varza mai ales ca sunt 255/60 de strada. Azi am intrat putin in noroi si fugea de fund intr-o veselie. Urmeaza cateva reparatii la sasiu pentru ca are niste parti cu uzura. De asemenea trebuie sa-i schimb si semicaseta de directie pentru ca are un joc in partea dreapta. Momentan caut cauciuccuri de iarna 195/80/15. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Feroza 95 pana la urma ai schimbat si jantele, sunt de al? pune o poza sa vada si ochii nostri...drumuri fara probleme sa ai. AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Feroza 95 http://img502.imageshack.us/img502/5884/jante2j.jpg http://img543.imageshack.us/img543/5236/jante1.jpg Astea sunt. Eu zic ca-i schimba destul de mult aspectul dar sunt mai mult de show. In off-road, adica noroi sunt varza iar on road sunt destul de greoaie, mai ales la directie care si asa e cam varza. Jantele sunt Borbet 7j 15 si o sa le incalt cu niste at-uri 225/70/15. Dar mai incolo. Pana atunci cautam ceva de iarna pentru jantele de fier. Noroc ca am unde sa le depozitez :)) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: Feroza 95 arata chiar bine asa, dar daca o sai pui de 225 nu va mai arata asa fain...punei mai late. :h5 AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 31, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: Feroza 95 Nu mai arata fain dar o sa mearga mai bine si mai ales o sa se simta mai bine la volan. Astea sunt prea greoaie. Ar trebui sa-i pun un amortizator la directie ca sa fie treaba oabla. In plus nu le am trecute in carte desi in cartea masini din Austria la presiunea cauciucrilor sunt trecute si astea. In carte am pana la 230 si in chestia din austria pana la 270 :)) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Feroza 95 la ce pret ai luat kit-ul de distributie si de unde? pompa a fost necesar sa o schimbi? nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Feroza 95 Nu stiu exact cat am dat pe kit ca e luat din italia dar daca te uiti pe ingaraj.ro poti sa-ti faci o idee. Kitul e o rola si cureaua. Pompa credeam ca e pe distributie dar nu e asa. O misca o curea auxiliara deci nu e problema asa mare daca se strica si pierde apa. O poti schimba fara sa dai jos distributia. Daca nu pierde sau nu face zgomot poti sa o lasi linistit pe masina mai ales ca e undeva in jur de 200 Ron. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Feroza 95 Acum cand ai numere rosii nu-i problema ce gume pui! Probleme va fi dupa rar care vor scrie 195 in carte si doar (cred 225 sau 235) . Cel putin eu asa am patit, am 225 in talon si sunt cu 235, dar am sa sterg 3-ul cu ceva da pe cauciuc sa vedem cum isi dau seama asatia ce dimensiune am! Parerea mea ca max 235 este beton la misina si nu arata nici rau! Ca sa arate mai bine frige-i flanse si va arata mai bine! Asta am facut eu la a mea cand aveam otelul pe ea ! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate