Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Feroza 95

baghy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 87
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Feroza 95

Azi am facut o iesire in natura cu noile cauciucuri insa turbo ice grip. Mult mai bine decat m+s de 255. am trecut prin apa, iarba, pietre, noroi, gropi si nu am intampinat probleme. Am fost destul de prudent mai ales ca eram doar o masina si inca nu-i cunosc limitele.

Dupa plimbare a aparut o problema minora. Cand virez dreapta uneori claxoneaza :))

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E ceva cu claxonul ala, la mine cand virez stanga nu claxoneaza nici daca apesi insistent pe claxon. Am desfacut capacul de pe volan si am curatat contactele si a mers o vreme, acum iar face figuri.

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

Azi am facut o iesire in natura cu noile cauciucuri insa turbo ice grip. Mult mai bine decat m+s de 255. am trecut prin apa, iarba, pietre, noroi, gropi si nu am intampinat probleme. Am fost destul de prudent mai ales ca eram doar o masina si inca nu-i cunosc limitele.

Dupa plimbare a aparut o problema minora. Cand virez dreapta uneori claxoneaza :))

Fratii mei nu mai postati probleme de-astea ca rade lumea de masinile noastre!!!

Si asa sambata si duminica m-am luptat cu um milion de mitsibusari sa le arat ca feroza e masina !!:ha:

Vrei sa zica tovarasii nostrii ca daca ne strangem cicni daihatsu(lucru imposibil :ha:) si ne baga intr-un trial o sa zica ca a venit famfara de la moscova cu claxoane!!!!:ha:

Sambata s-a stabilit Daihatsu e ca Maibach=RARITATE:wink:

vcVDYzew53A

Editat de davema

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Ryder eu nu am volanul original dar acum nu mai claxoneaza :))

Davema, am vazut azi in brasov un Pajero cu niste roti enorme. Era de la Club4x4 Brasov ca avea adeziv.

Noi suntem doar niste veverite.

In rest masina a primit scaun sofer de aceasi culoare ca si restul.

Brat semicaseta si capac culbutori.

Am facut directia si am reglat farurile.

Am facut si un test la telescoape si cele de pe fata sunt de schimbat.

Eu, tu si Ryder si suntem trei. Inca doi se strang imediat si am facut cinci.

Link spre comentariu

Cand?

Ramane sa ne gandim, dar eu zic ca bine ar fi vara!

Unde ?

Cat mai aproape de cei multi!

Cred ca in ardeal sunt mai multi. In Ploiesti mai sunt Feroza dar nu pe forum.

Degeaba sunt daca nu sunt si "activisti"

Daca este deschidem un nou topic si postam acolo ce si cum!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Nici sa nu gandesti ca va fi de amploarea Suzy.......acolo sunt ani nde munca si oameni experimentati...meseriasi intr-un cuvant!

Cat despre numarul de participanti ma indoiesc ca vor fi prea multi!

O intalnire, da,cu un nume grandios, poate! AZOREFEST!

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Acum ceva vreme am facut un test la telescoape si cele de pe fata sunt duse. in curand le voi schimba. Cu aceasta ocazie m-am gandit sa schimb si lichidul de frana. In manualul de service zice dot3 dar cred ca nici nu era dot 4 atunci. Are ceva daca bag dot4.dot4+1 sau de ce nu dot 5?

Link spre comentariu

Sistemul DOT (Department Of Transportation) clasifica lichidele de frana in functie de punctul lor de fierbere. Diferenta intre DOT3, DOT4 si DOT5 (respectiv DOT5.1) consta in temperatura la care incep sa fiarba, iar aceasta e data de compozitia chimica. Fluidele DOT 3 sunt bazate pe glycol si esteri glicolici. DOT 4 seamana cu DOT 3 dar contin si esteri borati (nu, nu e un cuvant urat :P ). DOT 5 contin in mare parte doar esteri borati. Lichidul de frana NU contine apa. Apa fierbe la 100 de grade, iar temperaturile de franare in zona placutelor de frana pot ajunge usor la 1000 de grade, deci apa s-ar evapora, chiar si la presiune.

Lichidele DOT3 si DOT4 sunt hidrofage, adica atrag apa, se amesteca bine cu ea. De fapt componentele lor de baza sunt aceleasi cu ale antigelului din radiator. La DOT5 e mai complicat un pic.

Dar ca sa revin la subiect: pune-i ce lichid vrei, dar ia in calcul ca asta nu este o masina de curse, lichidele cu specificatii superioare (DOT5, DOT5.1) sunt folosite in general la masini care solicita foarte mult franele, la curse in special.

Mult mai important este sa ii schimbi lichidul de frana cam o data pe an, deoarece, dupa cum am spus mai sus, DOT3 si DOT4 atrag apa, chiar si umiditatea care patrunde din atmosfera iti va "slabi" lichidul de frana din sistem adaugandu-i pana la 5% apa in asa fel incat acesta isi va pierde din proprietati.

Succes!

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Azi am rezolvat problema claxonului. Era rupt firul care trece prin volan.

Tot azi m-am uitat pe sub masina mai atent si am vazut barile de torsiune. Inca se mai poate ridica din ele. Lucru pe care il voi face cand voi schimba si arcurile de pe spate si toate telescoapele.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Am schimbat azi tamponul cutiei de viteze si am montat doua bucati Mrl-uri AVM noi noute:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Masina parca e alta. Merge mult mai usor si directia e mult mai usoara.

Pana acum aveam flanse.

Link spre comentariu

Din Germania de pe net, trimise in Italia si de acolo in Romania.

119 euro in Germania plus vreo 20 transportul pana in Italia.

Nu trimit in Romania din pacate.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

http://img534.imageshack.us/img534/218/ladiesy.jpg

O poza cu masina in starea actuala. Am pus At-urile de la Bfg de 235/75/15 pe jantele Borbet si am dat overfenderele jos.

Noroiul este de la Agnita unde am fost ca si spectator la ladies ride.

Link spre comentariu

Am schimbat azi tamponul cutiei de viteze si am montat doua bucati Mrl-uri AVM noi noute:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Masina parca e alta. Merge mult mai usor si directia e mult mai usoara.

Pana acum aveam flanse.

Bagy de unde ai luat tamponul de la cutia de viteze si cu cat???

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare