Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y60: Pana in ce an sa fabricat

Selejan Raul

Postări Recomandate

Re: Pana in ce an sa fabricat Y60

*** Nu, nu se poate suna......tu vrei o informatie sau ce vrei ???

http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/GUMELE%20ALTORA/Capture1.jpg

Editat de Astral
TODAY IS A GIFT
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

P-ala de pe autovit sa-l intrebi daca accepta lire turcesti ... :uameni

Ultimul an la Y60 cred ca a fost 98 ...De atunci s-a trecut la versiunea Y61! In 99 (jumatatea a doua a anului) Y61 avea euro 2. Deci despre norma de poluare ce sa-ti zic? Cel mult euro1? Au existat/exista cateva modele modificate ptr a creste o clasa de poluare dar pe majoritatea nu le recunoaste RAR-ul nostru ...

Este posibil ca masina de pe autovit sa fie din 97 sau 98 si prima inmatriculare sa fie in 2000 ... Cei mai multi vanzatori de acolo "intineresc" masinile cu un an sau 2 (da bine in anunt), depinde de fraier ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

*** Nu, nu se poate suna......tu vrei o informatie sau ce vrei ???

http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/GUMELE%20ALTORA/Capture1.jpg

spuneam ca e mincinos vanzatorul:grin:

:cl
Link spre comentariu

Se pare ca ambele variante de motorizare uzuale 2.8 si 4.2 (nu vb de benzinare) de Y60 s-au produs pana in luna a 10/1997. Mai e o chestie care poate sa difere sa ne induca in eroare: anul fabricatiei cu data primei inmatriculari (de obicei data de vanzator ca anul masinii)

Oricum anuntul mi se pare un nonsens si cred ca nu ar trebui luat in seama. De ce?

1.AF 2000 ...FALS

2.Euro3 ...FALS

3.Tara inmatricularii: Romania dupa care se scrie ca are acte de Belgia

4.123.000 km (nr de km uzuali ptr manaritorii de ceasuri de bord)

5.Negru metalizat ...mie mi se pare chiar verde ...

@preda ion

4.2-ul alb pe care probabil ca l-ai pipait tu si care era '98 si care acum cred ca e la Zolimeister este un recarosat.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

P-ala de pe autovit sa-l intrebi daca accepta lire turcesti ... :uameni

Ultimul an la Y60 cred ca a fost 98 ...De atunci s-a trecut la versiunea Y61! In 99 (jumatatea a doua a anului) Y61 avea euro 2. Deci despre norma de poluare ce sa-ti zic? Cel mult euro1? Au existat/exista cateva modele modificate ptr a creste o clasa de poluare dar pe majoritatea nu le recunoaste RAR-ul nostru ...

Este posibil ca masina de pe autovit sa fie din 97 sau 98 si prima inmatriculare sa fie in 2000 ... Cei mai multi vanzatori de acolo "intineresc" masinile cu un an sau 2 (da bine in anunt), depinde de fraier ...

nissanul meu y61 , 2,8 este din 98 , deci din 98 sa facut y61 din 2000 cred ca nu sa mai folosit motorul de 2,8 ( ce pacat ) si sa trecut la cel de 3000.

Link spre comentariu

Se pare ca ambele variante de motorizare uzuale 2.8 si 4.2 (nu vb de benzinare) de Y60 s-au produs pana in luna a 10/1997. Mai e o chestie care poate sa difere sa ne induca in eroare: anul fabricatiei cu data primei inmatriculari (de obicei data de vanzator ca anul masinii)

Oricum anuntul mi se pare un nonsens si cred ca nu ar trebui luat in seama. De ce?

1.AF 2000 ...FALS

2.Euro3 ...FALS

3.Tara inmatricularii: Romania dupa care se scrie ca are acte de Belgia

4.123.000 km (nr de km uzuali ptr manaritorii de ceasuri de bord)

5.Negru metalizat ...mie mi se pare chiar verde ...

@preda ion

4.2-ul alb pe care probabil ca l-ai pipait tu si care era '98 si care acum cred ca e la Zolimeister este un recarosat.

allo, prietenu lu GPS-cu,:2dr poate corectezi si matali titlul, se scrie "s-a fabricat" ...............:ha:

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare