Szabi1 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Sper sa ma poata ajuta cineva in legatura cu un rezervor de aro 10 cum as putea sa-l repar sau de unde se poate cumpara (second hand) un rezervor. Este vorba de parte de jos care e categoric "curuit" nu stiu daca merita sa schimb bucata respectiva de tabla sau sa cumpar un alt rezervor? Multumesc:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Probleme rezervor ARO 10 Unde e gaurit pui un holzsurub cu poxipol. La mine am facut asa de mai multe ori si a tinut. Intr-adevar si la mine tabla parea ciuruita dar a mai tinut. Am facut chestia cu poxipolul in vreo trei locuri acum 6 ani si tine si acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Probleme rezervor ARO 10 Curatat f. bine de rugina, cositorit pe unde nu erau gauri mari si holzsurub unde era gaura mai mare, totul acoperit cu Bison pentru metal. Tine si dupa 4 ani. Oricum rezervoarele noi sunt rarissime, iar alt tratament nu prea gasesti. Mie cel putin la Aro 10 nu a vrut nimeni sa-mi schimbe/sudeze nimic la rezervor, si pana la urma pe buna dreptate ... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Probleme rezervor ARO 10 bison metal tine exceptional....dar, oare merita? il dai jos, masori bine dimensiunile, si nu crred ca iti ia la dezmembrari mai mult de 100 ron pe unul din plastic.. poate o sa fie cu 10 l mai mic, dar e mai usor si e mai bun eu asa spun merita si sa tragi furtune pt alimentare si sa schimbi prinderea forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Szabi1 Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Probleme rezervor ARO 10 In cursul zilei de astazi 11.10.2010 am reusit sa fac rost de un "nou" rezervor care la randul lui e gaurit dar se pote cositori iar de pe celalalt o sa fac poza sa vedeti si voi cat de drastica e situatia din pacate,stapanul anterior a schimbat "fundul" adica o taiat si a sudat o alta tabla dar mult mai subtire in orice caz am sa incec si varianta asta cu surub si poxipol sau bizon ca daca este unul de rezerva nu strica. Multumesc mult baieti:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Probleme rezervor ARO 10 Off topic:ii sta bine(in avatar) bunicutului meu:old si nepotului:wink: unul langa altul,nu? On topic:care mai e treaba cu rezervorul ala ca bunicul este nerabdator de noroiala!! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Szabi1 Postat Octombrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Probleme rezervor ARO 10 Din pacate mai este ceva de lucru dar sper ca pe la sfarsitul de saptamana sa o infundam in noroi si daca nu e rezervor e bun si bidonul de 5L!!!!!!!!!!!!:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Probleme rezervor ARO 10 sper sa fie gata rezervorul lui si sa nu fie nevoie sa umbli cu coctailul Molotov langa tine in masina:grin: Pace si voie buna! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Szabi1 Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Probleme rezervor ARO 10 Nu merge cositorit dar din fericire exista POXIPOL. :id Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate