Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

M-a lasat ambreiajul

vertical
 Share

Recommended Posts

Re: M-a lasat ambreiajul

Stie cineva vreo firma care pune ferodou pe discul de ambreiaj ! Caci m-am interesat de unul nou si ma cam speriat, din acest motiv as vrea sa il refac pe cel de pe masina !

Daca nu tii cu masina nici ea nu va tine cu tine. Costa 500-600 ron un disc, chiar nu merita si masina macar atat? Daca pui ferodouri te costa vreo 200 ron, dar risti sa se rupa niturile la prima utilizare in off road. Inca o data manopera si tot la disc ajungi. Iti dau un sfat, sper sa il pricepi ca fiind constructiv, iti spun ce as face si eu daca ar fi a mea.

Mult succes,

Nu cere niciodata o parere despre o masina cuiva care are masina, ci cuiva care a avut-o, doar asa vei obtine un punct de vedere obiectiv!!!

Re: M-a lasat ambreiajul

Acu 25-30 de ani puneam cu tata ferodou pe discul de ambreiaj, la Dacia lui din 75 pe care anul asta a vandut-o ca nu mai conduce.

N-as putea sa-ti dau vreun sfat daca tine sau nu, cuplul la SY fiind alta poveste decat cel de Dacie, dar daca ai specificatiile poate gasesti la Fermit. Catalogul online este pe site-ul lor.

Pentru nituit nu ai nevoie teoretic de vreo firma specializata.

Eu insa as urma sfatul lui Georgegam, poate faci vreo boacana si trebe sa iei dupa aia tot kit-ul de ambreiaj.

• 2 weeks later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use