Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor imprumut roti

Adisan

Postări Recomandate

Tocmai m-am intros de la RAR unde am cerut o autentificare pentru un Patrol Y60 si m-am intors plin de draci :fr2

A venit inginerul si mi-a spus ca nu poate sa imi dea certificatul deoarece:

- trebuie dat bullbar-ul jos ( desi este varianta stock cu care vine Patrolul din fabrica, ca optiune)

- trebuie date jos proiectoarele din bara - prinse de bullbar.

- trebuie schimbate cauciucurile - am 33 x 12,5 x 15 si pe talon sunt 31 x 10 x 15.

Concluzia seaca: - remediati problemele si reveniti.

Se pare ca de cateva luni nu se mai accepta bullbar pe masina, indiferent de provenienta. Idem pentru proiectoarele suplimentare. Aviz acelor care au treaba pe la RAR in Voluntari. O sa le dau jos.

Rugaminte pentru membrii :cl ce au de imprumutat un set de roti pentru cateva ore sa pot trece hopul. Dimensiunea de care am nevoie este 255x75xR15 ( 31x10xR15). Se potrivesc si cele de Mitsu sau Toyota.

Sunt recunoscator si financiar.

We need to dream!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor imprumut roti

Nu-i mai trebuie nimic :wink: ca am inteles ca s-a rezolvat :ypugratie celebrului partid :2dr P.C.R. (Pile.Cunostinte.Relatii :ha:)

Ramane sa va certifice chiar Adisan ASAP! :h5

Link spre comentariu

Astia de la rar sun golani.Asa am patit si eu m-am dus pt identificare si un inginer imi zicea ca am parbrizul crapat ca nu am una-alta.M-am luat de el ca si i-am zic ca nu am venit la itp ci la identificare o serie de sasiu de motor.Cred ca au niste dispoziti in sensul ca dc masina nu corespunde estetic nu iti fac identificarea.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

O sa fac o noua vizita la RAR multumind lui Cristi San :y pentru ajutor sper sa nu mai fiu nevoit sa fac nici un fel de amputari de bullbar si transplant de roti.

In legatura cu dimensiunea rotilor de care am nevoie am gasit un calculator de echivalare si conversie a dimensiunilor:

http://www.dakota-truck.net/TIRECALC/tirecalc.html

Iar pe rezerva de pe masina apare asa ca dimensiune:

http://img178.imageshack.us/img178/5087/img0532c.jpg

We need to dream!
Link spre comentariu

Nici nu trebuia sa calci pe acolo "nepregatit". Ca idee ti-a dat respins pe hartii? sau pur si simplu ti-a dat hartiile inapoi si ti-a spus sa revii cand ai rezolvat problema.?

Pt ca daca ti-a trecut in calculator respins cand te duci urmatoarea data (cu relatii) vad in calculator ca ai fost respins si este mai greu si mai scump..Eu cand am fost m-am dus cu ea cu tot ce trebuie roti de 33 mt , bara troliu, bodylift kit inalatre suspensii etc..in mod nomal trebuie sa dai tot jos de pe ea sa fie stock, practic ea fata de fabrica este mai inalta mai lunga si din punctul rar-ul nu mai este nissan patrol.In orice caz mult noroc.. ca altfel te costa mult ..

Editat de sebasd
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare