Cristi S Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Salut. Sunt membru de cateva zile pe acest forum si vreau sa va prezint masina mea. Este un Discovery 3 din 2005 , 2.7 diesel. Cu toate ca multe persoane sustin ca au avut diverse probleme cu acest model eu nu am decat cuvinte de lauda. Fata de ziua in care l-am achizitionat i-am mai adaugat cateva gadgeturi pe care le-am considerat folositoare. http://img221.imageshack.us/img221/4004/22170034.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img87.imageshack.us/img87/4059/47725378.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img413.imageshack.us/img413/1803/64250130.jpg Uploaded with ImageShack.us 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Disco 3 Sa te bucuri de ea cit mai mult. Poate esti mai baftos. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costel.c Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Disco 3 Salutare! Te rog sa dai mai multe detalii despre masina(dotari, pret, nr. km la cumparare si revizii facute dupa cumparare) deoarece imi place mult masina si sunt interesat de model. Multumesc! PS: Poate mai pui si ceva poze cu iesirile in teren. Suzuki Swift 1.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Disco 3 Sustin rugamintea colegului si te rog sa ne dai si un consum mediu pana acum. :tk Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 (editat) Re: Disco 3 Salutare. Pretul a fost 51.000 Euro noua, de la Premium Auto, fara cele cateva dotari pe care le-am adus ulterior. Consumul este in jur de 11.0 % mixt, in conditiile in care eu in afara daca drumul imi permite mentin viteza de croaziera la 150 km/h. Cel mai mult s-a dus in 14.5 in iernile grele urban si 12 extra urban. Dotarile ei initiale au fost : Terrain response, suspensie reglabila, diferential spate activ blocabil, dublu climatronic, comenzi volan cruise control si radio, scaune incalzite fata spate , webasto(standard pentru orice nivel de dotare), cd-player si un sistem audio bunicel (alpine din cate am inteles), jante pe 17 cu anvelope 235/70/17 all season, parbriz incalzit electric, duze incalzite, oglini electrice inclusiv rabatabile electric. In mare astea sunt dotarile. Accesorii montante ulterior sunt :Monitor ( in locul special unde vine montat cel original ), sistem de navigatie garmin, dvd-player cu posibilitate citire stick si altele( toate astea au fost in jur de 1000 E), telefon auto Nokia 810 ( 300 lei, montat de mine acasa), proiectoare de ceata Hella Comet 450(montate tot acasa) si senzori de parcare spate. Intr-o perioada am avut anvelope de iarna Continental, dar dupa ce am tocit ambele seturi de anvelope am hotarat sa trec la ceva mai serios si am achizitionat un set de anvelope Cooper STT. Pun cateva poze facute azi la citirea posturilor voastre, din iesirile in off road nu am. Mentionez ca masina are 70.000 de km si este din 2005. Reviziile acum in afara celor facute la reprezentanta costa in jur de 750 de lei ( toate filtrele si ulei). Placutele se schimba usor pe fata, pe spate apelez la cei de la Premium frana de mana fiind electrica. Nu cunosc pretul reviziilor la Premium, am beneficiat de gratuitate pe timpul garantiei. Editat Iulie 22, 2011 de Cristi S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: Disco 3 S-o stapinesti sanatos ! L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Disco 3 Multumesc, am fost foarte multumit de cum s-a comportat in anii asta desi 2005 fiind primul an de productie al acestui model initial am fost putin sceptic vis a vis de fiabilitate. Dar poate este o prejudecata pe care n-ar mai trebui sa o avem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Disco 3 Sal, De unde ai achizitionat sistmul GPS si unde l-ai montat ? Merci fain E.C Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Disco 3 Am vorbit la telefon acum o saptamana sau doua, am dat detaliile despre pret, am pus poze la momentul respectiv cu aparatura, cred am dat si un link catre site-ul shopului unde am montant accesoriile. Il mai scriu inca o data : http://www.car-tuning.ro/content/index.php Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Disco 3 Mi-am adus aminte, multumesc frumos si iarta-ma sunt tare inghesuit cu munca. Cu stima, EC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Disco 3 Cristi, dar ca sa inteleg (ti-am spus ca la un moment dat eram interesat de varianta Discovery 4 S dar era prea scumpa): masina ta este Discovery 3 varianta "S" (parca asa scrie pe spate) care stock era cu suspensie clasica si cand ai luat-o ai comandat ca optional suspensia variabila + terrain response, sau din dotare era cu astea? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Disco 3 Vine ca optional da, fara ea nu se poate comanda dif spate blocabil dar in cele mai multe cazuri masinile din varianta de echipare S ( cel putin cele din stoc la momentul respectiv) aveau deja Terrain Response, sunt foarte rare cele fara. Banuiesc ca asa le aduce importatorul. Teoretic e optiune, practic nu am vazut Discovery 3 sau 4 fara. Acelasi lucru este valabil si pentru climatizare, cele mai multe avand climatronic, scaune incalzite fata/spate + parbriz si duze de spalare incalzite electric. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Disco 3 Vine ca optional da, fara ea nu se poate comanda dif spate blocabil dar in cele mai multe cazuri masinile din varianta de echipare S ( cel putin cele din stoc la momentul respectiv) aveau deja Terrain Response, sunt foarte rare cele fara. Banuiesc ca asa le aduce importatorul. Teoretic e optiune, practic nu am vazut Discovery 3 sau 4 fara. Acelasi lucru este valabil si pentru climatizare, cele mai multe avand climatronic, scaune incalzite fata/spate + parbriz si duze de spalare incalzite electric. Daca vrei sa folosesti masina mai mult in offroad sau in expeditii ajungand in locuri izolate pe la munte, varianta S cu suspensie clasica ar fi mai indicata, dar am vazut si eu (asta a fost prin 2009) la Premium Auto ca nu vor sa aduca varianta asta (daca esti la limita cu banii era cea mai ieftina varianta) Bineanteles ca poti face offroad si avand suspensie variabila + terrain response dar ma gandesc ca ar fi indicat sa-i pui ceva scuturi si sa fi atent sa cureti de noroi compresorul de aer sa nu se incalzeasca. Pe youtube vezi multe video cu D 3 sau 4 in offroad extrem Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Disco 3 E adevarat, varianta cu suspensie pe arcuri e mai simpla si implicit nu sunt diferite componente care iti pot creea probleme ( senzori perne de aer, probleme legate de compresor) dar pe de alta parte doar prin intermediul sistemului Terrain Respone poti control diferentialul central (si cel spate, optional), altfel el ramane deschis in cea mai mare parte a timpului in off road indiferent ca esti in treapta High sau Low a reductorului. Sunt avantaje si dezavantaje pentru ambele variante. In programele Mud and Ruts si Rock Crawl spre exemplu dif central este blocat permanent iar cel spate la cea mai mica sesizare de pierdere a aderentei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Disco 3 E adevarat, varianta cu suspensie pe arcuri e mai simpla si implicit nu sunt diferite componente care iti pot creea probleme ( senzori perne de aer, probleme legate de compresor) dar pe de alta parte doar prin intermediul sistemului Terrain Respone poti control diferentialul central (si cel spate, optional), altfel el ramane deschis in cea mai mare parte a timpului in off road indiferent ca esti in treapta High sau Low a reductorului. Sunt avantaje si dezavantaje pentru ambele variante. In programele Mud and Ruts si Rock Crawl spre exemplu dif central este blocat permanent iar cel spate la cea mai mica sesizare de pierdere a aderentei. De curiozitate, sti daca exista ca accesoriu scuturi de protectie originale LR (sau facute de un producator, de exemplu ASFIR)? Asta in ideea ca ai vrea sa faci off extrem (mai trebuie roti speciale, troliu, etc) Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victorcristea Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Disco 3 Imi place foarte mult telefonul de masina Nokia, poti sa-mi dai detalii de unde l-ai procurat ? As fi interesat de unul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2011 (editat) Re: Disco 3 - Stanley : Exista scuturi originale Land Rover care se pot procura fie din reprezentanta fie de la alti comercianti, nu cunosc daca sunt facute chiar de ei dar stiu ca exista. Uita-te in detaliu la un Discovery 3 G4 Challenge pe internet, masinile pregatite pentru aceast concurs avand accesorii originale L.R. cu excepita troliului si probabil a proiectoarelor de pe roof-rack. - victorecristea : telefonul l-am achizitionat de pe okazii.ro de la un tip din Galati acum un an si jumatate, a fost dat jos de pe o alta masina. Iti dau cateva linkuri cu anunturi pe care le-am gasit acum cateva luni cand am cautat sa mai achizitionez inca unul : *** Trimite-i link-urile pe pm, te rog ! si ultimul in care se vinde un alt model pe care il am montat in Santa fe respectiv nokia 6090 : [/url] *** Trimite-i link-urile pe pm, te rog ! Ti-l recomand pe cel de pe site-ul soferii.ro, este cel mai bun la pret. Atentie ! antena se cumpara separat, eu am optat pentru una care se lipeste pe geam la Discovery si una exterioara pentru Santa fe. O antena costa in jur de 30-50 lei. Site cu antene pentru telefon si sisteme de montare in bord a accesoriilor este : *** Trimite-i link-urile pe pm, te rog ! Suni la ei si te ajuta, cel mai bine este sa ii contactezi telefonic site-ul nefiind in permanenta actualizat cu informatii despre produsele noi. LE by Astral Editat August 5, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: Disco 3 Uite ce am vazut azi cu una similara: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69812-OPTIMIZARE-SOFT-LADA-NIVA-1-7i&p=798242&viewfull=1#post798242 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iunie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2012 Re: Disco 3 Va prezint poze noi. Intre timp am montat un snorkel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iunie 20, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2013 (editat) Re: Disco 3 Salut! Avand in vedere ca Discovery-ul a primit ceva nou am hotarat sa actualizez informatiile prezente in topicul meu. Am cumparat pentru incredibila suma(nici acum nu mi vine sa cred) de 500 lei - 4 jante originale de discovery 3 incaltate cu anvelope General Grabber AT2 avand dimensiunea standard trecuta in talon-255 60 R18. Cu aceasta ocazie am vopsit setul de jante pe 17 incaltate cu MT-uri si desigur si pe cele cumparate recent, acestea prezentand urme de uzura destul de vizibile. Ulterior am facut si ceea ce trebuia facut de mult, respectiv inlocuirea carcasei telecomenzii cel mai des folosite. Va atasez poze cu jantele si cu o cheie desfacuta-dupa lungi chinuri evident, aceasta fiind foarte bine capsulata. Schimbarea in totalitate a cheii nu a fost o optiune, aceasta costand 1100 de lei. Editat Iunie 20, 2013 de Cristi S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Ianuarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: Disco 3 Disco s-a comportat impecabil in zapada. Anvelopele Cooper STT sunt peste orice anvelope de iarna pe care am detinut-o, cel putin cand vine vorba de zapada afanata. Atasez niste poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iunie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Disco 3 Salutari. Vin cu actualizari privind consumul de carburant. In weekend-ul prelungit am fost plecat la mare. Pe autostrada, la 140 km/h, consumul este de 10 L/100 km. Am ajuns si la 170 km/h pe portiuni scurte, moment in care consumul a crescut la 10.5 si probabil ar fi continuat sa creasca daca as fi mers asa constant. Total km parcursi cu un rezervor plin - 800 km. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat August 26, 2014 Autor Partajează Postat August 26, 2014 Re: Disco 3 Salutari! Dupa ce am citit un articol, vechi ce-i drept, despre o chemare in service cu privire la probleme aparute la sistemul de servo-frana, am hotarat sa fac un drum la Premium Auto pentru a face o verificare. Dupa aceasta verificare s-a dovedit ca masina face parte din lotul celor cu probleme si s-a decis inlocuirea servo-franei impreuna cu o serie de conducte aflate in compartimentul motor si a lichidului de frana. Fiind in reprezentanta, le-am spus si despre problema care apare destul de des la Discovery 3, RRS si Range Rover - functionarea comanzii de inchis/deschis si buton auxiliar de pe cheie. Eu am patit-o iarna trecuta cand incepuse sa mearga din ce in ce mai rar si s-a dovedit ca un fir care alimenteaza componenta electronica care receptioneaza semnalul radio era intrerupt. S-a inlocuit portiunea de fir cu probleme si acum totul merge ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Octombrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: Disco 3 Salutari. Nu am scris de ceva vreme. Vin cu vesti noi - vineri, o data cu revizia, voi schimba discurile si placutele de frana cu unele cumparate de la Brembo. Original, masina are TRW, atat discurile, placute cat si etrierii. Voi reveni cu pareri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colivaman Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Disco 3 Salut! Cati Km ai cu masina pana acum? Cam cati Km estimezi ca ai facut in off road? Ma intereseaza asta in ideea de a intelege mai serios gradul de pregatire pentru off, in versiunea stock sau semi stock ( corecteaza-ma daca gresesc in legatura cu gradul de echipare. Ma bate gandul sa ma echipez, pe viitor cu un Disco 3-4. Asta cred ca sti deja, de vreme ce ai participat la discutiile de pe sectiunea MK2 versus MK3 :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate