Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Disco 3

Cristi S

Postări Recomandate

Re: Disco 3

Poti sa-mi spui te rog la ce electronist ai fost, poate reusesc sa repar camerele perimetrale.

Cu cei din service-urile Land Rover m-am convins si eu si din pacate nu o data. Se pricep forte bine sa-ti incarce factura dar rezultatele de cele mai multe ori sunt de mantuiala.

http://range-rover-vogue.blogspot.ro/

Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 7 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut. Eu am Brembo pe fata, atat discuri cat si placute. Le am inlocuit in toamna lui 2015.

Pe spate am Ferodo - discuri, placute si sabotii franei de mana. Acestea au fost inlocuite in 2016.

Am mers pe recomandarea unui prieten care lucreaza in cadrul unui magazin online de piese. Eu sunt multumit de alegerea facuta.

Link spre comentariu

Eu folosesc TRW

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Salutari. Am reparat masina.

Nu voi mai calca pe acolo. Ulterior am mers la un electronist-electrician auto care repara diverse marci si acesta a luat instalatia la puricat. A descoperit si inlocuit cablurile electrice si de asemenea a reprogramat calculatorul cutiei de transfer, sustinand ca treaba nu a fost facuta corespunzator la service-reprezentanta. De asemenea a resetat valorile suspensiei, setarile de inaltime fiind diferite pe fiecare perna de aer.

Salut,

Imi poti da te rog datele de contact ale electricianului respectiv?

Multumesc,

Edi

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Buna seara.

Masina a ajuns la colegul din Iasi, Alex Strugariu. Un baiat deosebit, o merita pe deplin. Sper sa se foloseasca de ea fara probleme si sa aiba multe drumetii placute.

Daca doreste, poate sa continue sa posteze pe acest thread.

Numai bine,

Link spre comentariu

Buna seara.

Masina a ajuns la colegul din Iasi, Alex Strugariu. Un baiat deosebit, o merita pe deplin. Sper sa se foloseasca de ea fara probleme si sa aiba multe drumetii placute.

Daca doreste, poate sa continue sa posteze pe acest thread.

Numai bine,

Si pentru ce masina ai planuri acum? Te mai vedem la masina mea pe aici sper...

Link spre comentariu

Buna dimineata,

Cred ca voi trece la masina prezidentiala, dar varianta 4x4, ca sa fie cat de cat pretabila off-roadului de decembrie, ianuarie.

Raman activ pe forum pentru a ajuta cu informatii colegii care detin Land Rover Discovery sau Hyundai Santa Fe.

Salutari

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare