Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suzi face pe nebuna


Benga
 Share

Recommended Posts

Mai exact motorul (bate un bolţ de piston) bate de parcă este cineva în motor şi vrea să iasă. Nu face întotdeauna dar face şi nu vreu să aud asemenea sunete, motiv pentru care mă bate gîndul să-i desfac motorul (segmenţi noi, bolţuri pistoane, cu ocazia asta) sau să-i cumpăr altul în stare bună. Ce mă sfătuiţi? Cum ies mai eftin?
Link to comment
Share on other sites

Re: Suzi face pe nebuna

 

Sunetul asta a aparut si la mine, dupa ce mia schimbat un asa zis mecanic cureaua de distributie, si nush cum mio pus la loc fulia la axul cu came, sau ce sa intamplat, dar imi bate cel putin cilindru 4 in capul supapelor, dar doar pe turatie, cand revine la turatia de relanti, nu se mai aude. deocamdata ramane sa investighez tachetii, sa vad daca lucreaza cum ar trebui, in conformitate cu cilindri, si daca pot si reglati, daca nu, de verificat cureaua de distributie din nou, si vazut ce poate fi facut, poate e avansata prea mult din fulie (se poate regla avansul mecanic din fulia de la axul cu came vam 30 de grade, si cred ca asta a facut la mine).

Spor!

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Re: Suzi face pe nebuna

 

Si la mine se aude o bataie dar cand accelerez .... este linia .... va trebui sa schimb cuzinetii in cel mai bun caz ... cel mai rau vibrochen si cuzineti ..... sper sa scap ieftin

Edited by Astral
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use