RETI Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Din ce ne-am putea construi singuri overfendere? Pai alea de pe situl -Italia seamana cu cele de remorci si sunt doar 60 roni perechea:old Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Din ce ne-am putea construi singuri overfendere? He, he. Pai hai sa vedem niste aripi de-alea de camioane sau remorci. Daca au raza care trebuie ar trebui sa se poata prinde... 60ron una sau toate patru? :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: Din ce ne-am putea construi singuri overfendere? Depinde de gust, astea de la zanfi sunt uratele. Cele mai frumoase sunt copiile de bushwacker de departe, si din astea o sa-mi iau, si daca le sparg comand altele. Cele originale bushwacker sunt cam 400$ fara transport.... 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Re: Din ce ne-am putea construi singuri overfendere? http://s172.photobucket.com/user/epd166/library/Cherokee%20Fenders?sort=3&page=1 Nu pare scump si nici nu necesita talent deosebit pentru a le face...si se pot face pe ~ orice masina de tura on/offroad. Edit: ulterior am vazut si celelalte tutoriale...bara fata/spate si praguri...+ alte cateva.Simplu si la obiect. Editat Ianuarie 2, 2015 de gnok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTra Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: Din ce ne-am putea construi singuri overfendere? Din ce sunt confectionate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: Din ce ne-am putea construi singuri overfendere? Sunt facute din teava care se indoaie dupa forma dorita, acoperita cu tabla, vopsite si un cheder de cauciuc, asta in mare ca mai este si de lucru........, am mai vazut pe la asiatici tot pe Jeep acelasi model in ceva poze dar nu atat de bine exemplificat, de luat in calcul la cine ii plce sa mestereasca si are unde. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 14, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Re: Din ce ne-am putea construi singuri overfendere? http://s172.photobucket.com/user/epd166/library/Cherokee%20Fenders?sort=3&page=1 Nu pare scump si nici nu necesita talent deosebit pentru a le face...si se pot face pe ~ orice masina de tura on/offroad. Edit: ulterior am vazut si celelalte tutoriale...bara fata/spate si praguri...+ alte cateva.Simplu si la obiect. Arata foarte bine, nimic de zis, insa nu mi se par practice. Daca te sprijini in ele cu masina se vor indoi atat ele cat si aripile. Eu as prefera sa se indoaie, in cel mai rau caz sa se deterioreze overfenderele in loc de aripi. Asta o stiu de pe pielea mea, pentru ca in momentul de fata ambele mele overfendere de pe fata sunt muci (sunt din fibra de sticla). Sunt bucuros insa ca aripile sunt OK :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate